Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Е гати агресивната простащина дето блъска от някои "столичани". Трябва да си много незначителен човек в живота си, че да правиш такива изказвания. Сещаш се нали...
    то сега е мУдерно ..

Първоначално публикувано от marian
    Да не ти се случва да си зад Бонев!
    е,тук,освен да врътна едни очи.....:
    п.п.
    Стига сте писали глупости,достъчно се изложихте...
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
        Само ще кажа на колегата Цитроен - благодари се на бога че не съм бил аз зад теб...
        Познавам колегата Слави и гарантирам на 200 %, че не се е качил на колата след употреба на алкохол и това което говори. че му миришело на алкохол са пълни простотии. И стига сте плюли момчето, карал бил с превишена скорост! А па вие отворковци, аре един да каже че никога не е превишавал ограничението на скоростта, извадихте се големи светци тука бре. Егати и мушмороците сте! Никой тук не може да ме убеди, че кара само в ограниченията!!!
        А тоо глупак що не гледа в огледалата? Тия огледала пич не са само да се гримираш!!! Представи си, че кара бързо защото му се налага, що го засичаш?
        Не ми отговаряй, въпроса ми е риторичен!!!
        Първото си е заплаха, после следват обиди.
        Ше е хубаво да се пробваш да разбереш Blue1.Знам че е трудно, знам че изисква мислене, а това е сложно, но все пак пробвай.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          то сега е мУдерно ..

е,тук,освен да врътна едни очи.....:
          п.п.
          Стига сте писали глупости,достъчно се изложихте...
          Хич не ме брига, аз просто си казах мнението и с това приключвам темата!
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Тая теза с бързането поради важна работа е въздух под налягане.Повечето от бързащите дефакто за никъде не бързат, ако някой наистина бърза поради спешен случай няма да спира и да се разправя, докато детето му примерно може да умре всеки момент от перитонит или тъща му да получи инфаркт /е, за тъщата може и да не е така /.Да не говорим че ще свири, святка и прочее, въждал съм такива случаи и хората като цяло са толерантни.
            Но ми писна от бъразщи които засичат, излизат напред, не спазват правила и т.н-неща на които всеки ден може да се нагледаме.
            Говоря изобщо за такива случаи, а не за конкретния , защото двете версии са коренно различни и не знам кой е крив и кой е прав вече
            Last edited by fred; d.m.y г., 22:54.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Първото си е заплаха, после следват обиди.
              Ше е хубаво да се пробваш да разбереш Blue1.Знам че е трудно, знам че изисква мислене, а това е сложно, но все пак пробвай.
              Нещо обиди ли усещам в поста Ви??? Е страшен пример си, нема що!!! Пример за модератор! Явно съм останал с погрешно мнение за Вас!
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                Никой няма право да те притиска отзад - в Германия, както и в повечето страни от ЕС, това е пътно престъпление, приравнено към най-тежките нарушения на пътя, като превишаване на скоростта с над 50 км/ч, употреба на алкохол и минаване на червен светофар.

В Германия се нарича Nötigung (тормоз, принуда, заставяне) и за две последователни нарушения (особено ако са били придружени с светкане на фарове и свиркане с клаксон) директно ти взимат книжката и отиваш на психоизпит (така наречение идиотентест).
                Абсолютно, карам често по Тракията, и въпреки че не се влача по пътя, ми се е случвало да изпреварвам и някой хайван да ми засвятка още 500м преди да ме е стигнал, за да му освободя пътя да мине като цар освободител.....преди гледах да се изнеса по най бързия начен, но вече хич не се и пъна, само чакам някой да ми присветне и моментално го забавям - на запад докато дадеш мигач и тръгнеш да изпреварваш, и тия зад теб ако ще и с 300 да фърчът моментално спират, и не си и помислят да светят.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Приятелю много добре знам последствията от отнемане на предимство, даже снимка съм постнал, правил съм я лично, дори аз издърпах автомобила и то на този отнел предимството, нищо,че ми е приятел и той подобно на колегата Ситроен се обясняваше колко далече било Аудито като го видял в огледалото, но...... А в личен аспект много се дразня ако някой така ми препречва пътя и да ти кажа честно, ако слушам малко по агресивен грънч направо си налитам....
                  Изв че ти цитирах поста!Не се съмнявам че не знаеш!Но според мен Слави не е карал с 200км,че да погледне в огледалото да не го види и да го засече (в случая)!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Явно ракиеното време разгорещи страстите в доста бързо развиващата се почти безмислена тема. Аз излизам, продължавайте, че стана интересно... да не спрете да се карате, идвам след полунощ....

Comment

Явно ракиеното време разгорещи страстите в доста бързо развиващата се почти безмислена тема. Аз излизам, продължавайте, че стана интересно... да не спрете да се карате, идвам след полунощ....
                      Каквото имах казах, махам се и аз! Желая Ви успех!
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

Явно ракиеното време разгорещи страстите в доста бързо развиващата се почти безмислена тема. Аз излизам, продължавайте, че стана интересно... да не спрете да се карате, идвам след полунощ....
                        Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                        Каквото имах казах, махам се и аз! Желая Ви успех!
                        И аз се присъединявам към Вас!Лека вечер на всички!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Безплатно лечение в 43 санаториума на НОИ
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Айде и аз да се изложа. Не съм бил на мястото и не мога да знам кой е крив и кой прав. Много съм против груби селски прояви като натискане, пресветване, избутване и т.н. Но ако шофьорът на Ситроена наистина е засякъл другия, си е бил за бой. Огледалата на колата не са за украса, а преценяването на скоростта на другите участници в движението е важна част от шофьорските умения, за съжаление отдавна е отпаднало като изискване на изпитите за шофьорска книжка. А това, че не е искал да превиши ограничението с 10 км/ч, за да не наруши закона, е вече преиграване. Дори повечето радари са настроени да засичат превишение с 10 до 20 км/ч.

Ако алфата е била не засечена, а само забавена обаче, саморазправата е абсолютно неуместна и проява на бабаитлък и лошо възпитание. Надявам се, че "героите" на днешната тема ще го осъзнаят някой ден.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Мисля че повече няма смисъл от тая тема!!!!!
                              модераторите да се намесят
                              Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                              sigpic

Comment

• Баси, меко казано съм възхитен - 19 страници станала тая тема, вчера само отгоре отгоре я прекарах, надалои и днеска щях да вляза в нея, ако не видях че е станала 19 страници.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X