Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
    Видяхме мненията и на двамата водачи и единственото радостно е че не се е стигнало ди инцидент, сега след като половината форум, без да е бил свидетел изказа 1001 догатки си мисля, че е време темата да се заключи и всеки да си направи извода, кой прав и кой не.

А за колегата от Ситроен форума, мога да напиша как карат клубните им коли на АМ Тракия миналата седмица.
    Не е зле да пуснеш цяла тема във ситроен форума и да се оплачеш колко некултурно карат

Иначе темата вече си е за ключ!Най-хубавото е,че нищо не се е случило!И за колегата ситроен се надявам да си е взел поука да прави пък на хората които бързат,вместо така да се каже ''да им пречи''!много безаварийни!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Само ще кажа на колегата Цитроен - благодари се на бога че не съм бил аз зад теб...
      Познавам колегата Слави и гарантирам на 200 %, че не се е качил на колата след употреба на алкохол и това което говори. че му миришело на алкохол са пълни простотии. И стига сте плюли момчето, карал бил с превишена скорост! А па вие отворковци, аре един да каже че никога не е превишавал ограничението на скоростта, извадихте се големи светци тука бре. Егати и мушмороците сте! Никой тук не може да ме убеди, че кара само в ограниченията!!!
      А тоо глупак що не гледа в огледалата? Тия огледала пич не са само да се гримираш!!! Представи си, че кара бързо защото му се налага, що го засичаш?
      Не ми отговаряй, въпроса ми е риторичен!!!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• А хората които бързат да се съобразяват със законите и със останалите участици във движението а не да ми мигат присветкват и всякакви други селски намера,защото такива типове на мен лично ми вдигат кръвното моментално, и не са със нищо повече от другите,такива типове не трябва да бъдат толерирани от другите участници във движението а трябва колкото се може по бързо да бъде изграден закон специално за такива случаи и такива хора направо да отиват на съд както каза колегата пинко че така било във германия.Бонев и на мен ми се е налагало да карам бързо ама както казах и аз не съм цвете за мирисане, ама тая селяния със светкане бибиткане и така нататък никога не съм го правел няма и да си го позволя да го направя,тук вече нещата опират до МАНТАЛИТЕТ и ВЪЗПИТАНИЕ.Лека и приатна вечер на всички колеги.
        Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 22:23.
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Само ще кажа на колегата Цитроен - благодари се на бога че не съм бил аз зад теб...
          Познавам колегата Слави и гарантирам на 200 %, че не се е качил на колата след употреба на алкохол и това което говори. че му миришело на алкохол са пълни простотии. И стига сте плюли момчето, карал бил с превишена скорост! А па вие отворковци, аре един да каже че никога не е превишавал ограничението на скоростта, извадихте се големи светци тука бре. Егати и мушмороците сте! Никой тук не може да ме убеди, че кара само в ограниченията!!!
          А тоо глупак що не гледа в огледалата? Тия огледала пич не са само да се гримираш!!! Представи си, че кара бързо защото му се налага, що го засичаш?
          Абсолютно подкрепям колегата!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Стига сте се ръфали, колегата Ситроен вече си взе поука - повече кола от Перник - НИКОГА

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
              Стига сте се ръфали, колегата Ситроен вече си взе поука - повече кола от Перник - НИКОГА
              Не става въпрос само за регистрацията!Първо да се научи да гледа в огледалата!И да си вземе поука,че като някой му присветква значи да се мръде и да направи път!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                А хората които бързат да се съобразяват със законите и със останалите участици във движението а не да ми мигат присветкват и всякакви други селски намера,защото такива типове на мен лично ми вдигат кръвното моментално, и не са със нищо повече от другите,такива типове не трябва да бъдат толерирани от другите участници във движението а трябва колкото се може по бързо да бъде изграден закон специално за такива случаи и такива хора направо да отиват на съд както каза колегата пинко че така било във германия
                Добре бе пич, ти сещаш ли се че ако бързам защото примерно живота на някой е зависи от времето и например ме засечеш така, щото това те дразни най-малкото ще те изхвърля от пътя. Щото видиш ли да пуснеш някой който бърза е под достойството ти?! В такива моменти ти препоръчвам да не разсъждаваш дали този който те изпреварва кара бързо, защото му се налага или просто така му е кеф! И престанете да се правите на светци тук, щото ставате смешни!!!
                А и друго - тук е България, Германия е далече...
                Last edited by Bonev; d.m.y г., 22:33.
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Само ще кажа на колегата Цитроен - благодари се на бога че не съм бил аз зад теб...
                  Aйде да не се обиждаме, а? И айде ако може да се не плашим щото е смешно. И ако си бил ти зад момчето със ситроена какво щеше да стане? Съвсем да го убедиш, че кращите алфа са смотаняци, може би?
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Aйде да не се обиждаме, а? И айде ако може да се не плашим щото е смешно. И ако си бил ти зад момчето със ситроена какво щеше да стане? Съвсем да го убедиш, че кращите алфа са смотаняци, може би?
                    Ако човека със ситроена можеше да кара въобще нямаше да я има тая тема!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• А аз и след 3-тата ракия не мога да се съглася с теб.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Е гати агресивната простащина дето блъска от някои "столичани". Трябва да си много незначителен човек в живота си, че да правиш такива изказвания. Сещаш се нали...
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Да не ти се случва да си зад Бонев!Слави го познавам от няколко год.и смея да твьрдя че не употребява алкохол преди шофиране.Еи изядохте момчето
                          0888515205

Comment

Не видях някъде обиди, а ВИЕ????? А да видяхте някъде да плаша????????? Просто казах, че е добре че аз не съм бил отзад, а пък който иска да си го тълкува както иска!!! Нещо неясно????????

---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Е гати агресивната простащина дето блъска от някои "столичани". Трябва да си много незначителен човек в живота си, че да правиш такива изказвания. Сещаш се нали...
                            Не те разбрах.... а и не ме интересува мнението ти...
                            Last edited by Bonev; d.m.y г., 22:44.
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                              Не става въпрос само за регистрацията!Първо да се научи да гледа в огледалата!И да си вземе поука,че като някой му присветква значи да се мръде и да направи път!
                              Приятелю много добре знам последствията от отнемане на предимство, даже снимка съм постнал, правил съм я лично, дори аз издърпах автомобила и то на този отнел предимството, нищо,че ми е приятел и той подобно на колегата Ситроен се обясняваше колко далече било Аудито като го видял в огледалото, но...... А в личен аспект много се дразня ако някой така ми препречва пътя и да ти кажа честно, ако слушам малко по агресивен грънч направо си налитам....

Comment

Добре бе пич, ти сещаш ли се че ако бързам защото примерно живота на някой е зависи от времето и например ме засечеш така, щото това те дразни най-малкото ще те изхвърля от пътя. Щото видиш ли да пуснеш някой който бърза е под достойството ти?! В такива моменти ти препоръчвам да не разсъждаваш дали този който те изпреварва кара бързо, защото му се налага или просто така му е кеф! И престанете да се правите на светци тук, щото ставате смешни!!!
                                А и друго - тук е България, Германия е далече...
                                Хайде стига си спасявал животи. Я си представи ,че тоз дет си решил да го изфърлиш от пътя вземе ,че те изхфърли той тебе и колата тие тоталка а ти инвалид ко праим.
                                sigpic Alfasud/156 1.8ex
                                156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Working...
                                X