Казвам,че това ми е първия и последен пост в тая тема! Несъм длъжен да давам обяснения пред който и да било защото също така е имало още 2 човека с мен!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Опасна сребриста Alfa Romeo 155...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Добре е ,че чухме и ответната страна . Само не ми ясно за Алкохола - иманяма
колегата пил ли е или не е и ако не е кой е бил с алкохол . Защото като пием по 1 малко от по 200мл и ставаме Супермен .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДобре е ,че чухме и ответната страна . Само не ми ясно за Алкохола - иманяма
колегата пил ли е или не е и ако не е кой е бил с алкохол . Защото като пием по 1 малко от по 200мл и ставаме Супермен .
(да ме прощават)
Видяхте ли сега че вече е друго като си споделят и двамата!
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеКак не те е срам първо да пишеш във тоя форум,второ до такава степен да лъжеш! ИСКАМ да ти кажа мойто момче,че за една бройка щеше да оставиш 2 семейства без бащи! Ти си един безотговерен пернишки гражданин.... Такова безочие като твоето просто няма никъде. Няма да падам до твоето ниско ниво,а просто ще разкажа какво се случи на Цариградско шосе..... Пътувахме в колата аз и колегите ни piticar и DINO ! Признавам си,че бях с около 100 км/ч в крайна лява лента и пред мен нямаше абсолютно никакви коли.В дясната лента се движеше въпросния Ситроен Ксантиа с ПЕРНИШКА регистрация.... В момента в който се бях приближил на около г/д 15/20 метра,движещия се Ситроен със скорост около 60 км/ч РЯЗКО мина в крайна лява лента,в която се движех АЗ. Пред него имаше Жигула която се движеше със същата като неговата скорост,но той неблаговоли да ме изчака и предприе рязка маневра за да задмина въпросната кола! При това положение се сещата как се спира за толкова кратко разтояние в случай като моя да нямам АБС! Това му беше първият опит на безочливия колега със Ситроен да ме пребие мен и колегите ми. Малко след това пак му светнах да мръдне в дясната лента защото вече беше задминал руското возило,но ТОЙ ПАК НЕБЛАГОВОЛИ въпреки,че коли до него от дясно НЯМА!В тоя момент реших да го задмина от дясно щом се държи толкова неколегиално и дебилно и ПАК колегата се направи на много бърз ....... В момента,в който го задминавам до НАДЪНИ газта до ламарината и започна да ме забавя в задминаването! Докато става това скороста беше около 120 км/ч аз в дясната лента застигам микробус Пежо и ми оставаше малко място да се прибера. Неможах да задмина бързия пернишки Ситроен и пак за една бройка да се размажеме тоя път в буса Пежо! Най-накрая нервите на всички ни вътре неиздаржаха,задминах всички от аварийната лента застанах пред лъжливия пернишки колега със Ситроена и през прозореца го попитах дали е луд или просто иска да ни размаже..... След нагло освиркване и псуване от негова страна към мен и по адрес на майка ми пуснах аварий светлини и започнах да намалявам за да спра колегата да се разбереме и укротиме малко нещата! Това стана на разклона за Горубляне. Слезнахме от колата с колегите и отидохме към него,колегата питикар отново го попита луд ли е и защо прави такива простотий! А от вътре се чуваше само " Кво бе кво искате,шо ме засичате"
Колега Ситроен бих те помолил като човек след като седнеш зад волана бъди по-внимателен и предпазлив! На 25.07. се опита двукратно да оставиш две семейства без родител,което не ти прави никаква чест! Камо ли да пишеш в този форум,да лъжеш и да се опитваш да ме излагаш пред всички колеги! Имам 2-ма свидетели с мен ,така че бъди по внимателен какво ще пишеш за по напред ! Ако с нещо съм бил виновен и съм прекалил пред тебе МОЛЯ да бъда извинен! ПоздравиFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Неправилно престрояване и отнемане на предимство... Това пишеше в протока ли за ПТП на цариградско при същото положение. Аз карах в най-лява лента много бързо и един се изнесе от дясна лента в лява без мигач и без да се огледа.. Не успях да спра. И двамата бяхме за бой (аз за това, че летях и той, че караше с главата в гъза си). ПП: за пред кат не признах точно с колко съм карал, но им казах, че съм карал доста над ограничението и въпреки това писаха другия виновен. При положение, че колегата е карал със 100 (което обикновенно си е скоростта на трафика..) аз изобщо не мисля, че той е кривия. Щях да се изкажа против него преди да прочета и неговата гледна точка, но сега мисълта ми е защо не са довършили започнатото като са слезли...Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеИзобщо не е друго. А да си беше казал по-отрано, че си пристрастен.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Казва се "отнемане на предимство". Аз ако бях голям въргал щеше да стане, не знам колегата, ако е така както описва случая, как се е въздържал? Ама и видях ,че има ДЕБИЛИ обичащи да спорят у форума.
Абсолютно същата случка с мой приятел полицай. Отнема предимство на едно Ауди А8 каращо доста над 100 в града. Последствията-колата на моя приятел тоталка Фиат Мареа приличаше на Панда и това, че е полицай изобщо не му помогна - ВИНОВЕН - ОТНЕМАНЕ НА ПРЕДИМСТВО
Това се случва като не се оглеждаш и си мислиш, че си с "нотариален акт" на пътя.Last edited by Доко; d.m.y г., 19:13.
Comment
-
Мда невинен . Той един такъв невинен дето налиташе да се бие после се оказа по средата на кръстовището на червено нищо ,че си беше спрял на STOP линията . Имаше и една тема " Слизате ли да се биете по пътищата " . Не се знае в колата която искаш да засечеш и да слезеш да се правиш на герой ония на къф акъл е .
И пак да ми слязат да се бият пак ще ги избутам в средата кръстовището а пък за техен късмет може и да не идва КАМАЗ. Много ги обичам такива бързащи герои .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеМда невинен . Той един такъв невинен дето налиташе да се бие после се оказа по средата на кръстовището на червено нищо ,че си беше спрял на STOP линията . Имаше и една тема " Слизате ли да се биете по пътищата " . Не се знае в колата която искаш да засечеш и да слезеш да се правиш на герой ония на къф акъл е .
И пак да ми слязат да се бият пак ще ги избутам в средата кръстовището а пък за техен късмет може и да не идва КАМАЗ. Много ги обичам такива бързащи герои .
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеИ все пак не са го набили!Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ все пак аз нямаше да им спра когато ме засичат и ми набиват рязко спирачки .
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеИ как разбра точно какво се е случило от неубедително разказаната история. Мисля, че има доста въпроси върху разказа на люлин, но той отказа да отговаря, което си е негово право.
И също така ти изкачаш ли в най лява лента по "Цариградско" без да се огледаш управлявайки базов ситроен който знаеш, че едвам достига пикова скорост от 80км/ч ? Или може би развявайки нотариалния акт на булеварда си решил, че можеш да не се съобразяваш, че има и нарушители ,които се движа по-бързо, може би и даже и наем да им искаш, или знам ли ? Хайде да не продължаваме с инфантилни изказвания. Стига моля.Last edited by Доко; d.m.y г., 19:21.
Comment
-
И колегата sitroen спомена ,че някой му е мирешел на алкохол . Аз питах кой е бил ама ....Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment