Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прочетете още веднъж темата утре и можете да си направите изводите кой колко е прав. Мен лично няма коментар на НЕУЧАСТВАЛИ в напрегнатата ситуация, който да ме трогне.

pr_00f - За пореден път изразявам възхищението си. Евала, че има такива участници във форума.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

• Сега остава и някое рено да пусне тема
      0888515205

Comment

• Аз пък от няколко часа насам обмислям няколко неща....
        1. Ако Ситроен е невинен или поне не е засякъл умишлено Слави, защо ще пуска тема тук, като рискува да го нахокаме на секундата?!
        2. По стечение на обстоятелствата правя аналогия с пристигащ от далечината мотоциклет, който е засечен от автомобил - значи мотоциклетите винаги са ви виновни и можете да им отнемате предимство, обаче на бързащите автомобилите не - щом някой с кола бърза, трябва да се дръпнем, а на мотора може да му такова таковата
        3. Никой не ми отговори на въпроса, ако вместо Ситроен беше полицейска кола???
        sigpic

Comment

• не задавай въпроси, че темата ще стане 40 страници
          GTV

Comment

• Направете си от настройките на форума да виждате по 40 поста на страница и ще стане по-малка - при мен е само 8 страници
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Аз пък от няколко часа насам обмислям няколко неща....
              2. По стечение на обстоятелствата правя аналогия с пристигащ от далечината мотоциклет, който е засечен от автомобил - значи мотоциклетите винаги са ви виновни и можете да им отнемате предимство, обаче на бързащите автомобилите не - щом някой с кола бърза, трябва да се дръпнем, а на мотора може да му такова таковата
              Ако пуснеш една тема за незачитането на правата на мотоциклетистите аз съм трърдо в битката. Някой като ми отнеме предимство (което се случва почти винаги) най вероятно ще е с манталитета на пусналия темата и по презумция невинен отличник. А и в тази вече се изчерпахме. Наздраве.
              Last edited by Доко; d.m.y г., 00:27.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                3. Никой не ми отговори на въпроса, ако вместо Ситроен беше полицейска кола???
                Реално погледнато ако профучиш с 120 покрай движеща се с 70-80 патрулка, вероятноста да те погнат е минимална, щото е малко вероятно да докажат че си превишил скороста или нещо от сорта......може да кажат на колеги по пътя да те спрат, но това само ако има такива......
                Отделен е въпроса че 80% от водачите като видят да се движи патрулка и даже не смият да я изпреварят.....влачат се зад нея, сякаш ще ги ухапе....преди 3 дена на излизате от СТЗГ към Нова З, се влачи една с 80, зад нея имаше поне 30 коли процесия, чак не повярвах като ги стигнах че може да се стигне до това......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Реално погледнато ако профучиш с 120 покрай движеща се с 70-80 патрулка, вероятноста да те погнат е минимална, щото е малко вероятно да докажат че си превишил скороста или нещо от сорта......може да кажат на колеги по пътя да те спрат, но това само ако има такива......
                  Отделен е въпроса че 80% от водачите като видят да се движи патрулка и даже не смият да я изпреварят.....влачат се зад нея, сякаш ще ги ухапе....преди 3 дена на излизате от СТЗГ към Нова З, се влачи една с 80, зад нея имаше поне 30 коли процесия, чак не повярвах като ги стигнах че може да се стигне до това......
                  И при нас се случва да се влачи патрулка градско с 30 км/ч, и след нея има по десетина ситроена, чак да не повярваш...

Comment

• Ами от патрулки народа го е шубе.
                    Ако карат по бавно от макс. разрешената скорост си ги изпреварвайте.

Иначе по темата, ако може да запитам колегата Доко, в какви ситуации му се отнама най-често предимството докато управлява мотоциклет?

Все пак оригиналната тема отдавна се изчерпа и за това си позволявам този спам .

п.с Обаче ако аз съм водач на "патрулка" и някой ми се изрязка да ме изпревара с много над позволеното- ей богу ще направя всичко възможно да остане без книжка.
                    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 00:38.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Аз имах предвид, полицейски автомобил да се движи в лява лента с 80км/ч и отзад да го доближава някой забързан, пък нищо, че патрулката може и да го е засякла - на дали ще светка, свирка, изпреварва от дясно, засича, спира и прочие.... ама нали е Ситроен
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                        Колега Ситроен, ти за първи път ли минаваш по Цариградско? Виждал ли си там някой да кара с 80 в лявата лента? От какъв зор си затапил движението? Или изпреварваш ладата и караш пред него с 80 или минаваш зад ладата и караш с колкото кара тя. На градско няма бързи и бавни ленти, но си е неписан закон, че лявата лента на Цариградко, България, Околовръсното е за "бързаци".
                        Аз съм карал тежко пострадал човек и много се дразня на някакви дебили, на които им светкаш, свиркаш а те невъзмутимо си се возят...
                        Що не се скриеш некъде с тия изказвания, бе Турбо. Знаеш ли колко ме интересува ти кого караш. Аз пък може да си возя бебето, откъде на къде някой идиот ще ми се завира в бронята и ще ми светка. Толкова много хора носят законно оръжие, защо трябва да да тествате нервите им?! Много бързо забравихте за случая със Стойчо Стоилов.
                        13 точки минимум за тия с идиоти (даже мислех, че е прието вече).
                        Едно пояснение за хората, които не са от София и то от източната й част - Цариградско не е магистрала. Почти целодневно си е "затапено" от трафика, като в дясната (средна) лента се кара с 60-70, а в лявата 80-90, рядко в определени времеви прозорци може да се вдига повече. Така, че за какво препречване и забавяне говорим. На този участък няма такива филми. Просто алфиста е **** *******. Никога не правя път на такива, освен на магистрала, разбира се, но там е друго.

-------------------------------------------------
                        Използването на подобен език е нежелателно
                        pr_00f
                        Last edited by pr_00f; d.m.y г., 10:41.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Иначе по темата, ако може да запитам колегата Доко, в какви ситуации му се отнама най-често предимството докато управлява мотоциклет?

Все пак оригиналната тема отдавна се изчерпа и за това си позволявам този спам .
                          Отговарям веднага : пресни примери от днес - карам си по уличка на която се намират няколко входа за складови бази, от единия вход намиращ се от дясната ми страна се подава микробус даващ ляв мигач ,карам зад два автомобила с около 15-20 км/ч, на дистанция около 5-10м, микробуса пропусна и двата автомобила и сега е важния момент НЕ ЗНАМ ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА РЕШИ ЧЕ АЗ НЯМАМ ПРЕДИМСТВО А МИ ГО ОТНЕ ? В момента вечерям, след малко ще ти пусна още няколко примера ,ако не си доволен.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 00:46.

Comment

• Дали? В тази ситуация е определено е нарушено вопиющо конституционното право на водача да изпреварва.

И само докато пиша - отново мяркам нарушения на правилата- ще да замоля колегите оставящи приноса си кум темата да се въздържат от своеволия.

п.с.
                            Явно колегите пишат много бързо- определено се получава смесване ан комуникацията.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                              Дали? В тази ситуация е определено е нарушено вопиющо конституционното право на водача да изпреварва.

.
                              Не да изпреваря, а да си мина кротко по пътя, без да се налага да спра. Не съм подал сигнал,че ще правя десен завой и ще влизам в паркинга от където той излизаше. И ако на някой толкова му е интересно защо мисля така, а няма опит с мотор може да попрехвърли съветите за градско оцеляване и най-вече коментарите от практика по надолу в темата. http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,25988.0.html Евентуално ще придобиете бегъл поглет върху това което казвам през цялото време за толерантноста, и защо не съм съгласен с постъпката на колегата ситроен (за другата постъпка не става въпрос, тя е следствие ,а не причина)
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 01:12.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Що не се скриеш некъде с тия изказвания, бе Турбо. Знаеш ли колко ме интересува ти кого караш. Аз пък може да си возя бебето, откъде на къде някой идиот ще ми се завира в бронята и ще ми светка. Толкова много хора носят законно оръжие, защо трябва да да тествате нервите им?! Много бързо забравихте за случая със Стойчо Стоилов.
                                13 точки минимум за тия с идиоти (даже мислех, че е прието вече).
                                Едно пояснение за хората, които не са от София и то от източната й част - Цариградско не е магистрала. Почти целодневно си е "затапено" от трафика, като в дясната (средна) лента се кара с 60-70, а в лявата 80-90, рядко в определени времеви прозорци може да се вдига повече. Така, че за какво препречване и забавяне говорим. На този участък няма такива филми. Просто алфиста е **********. Никога не правя път на такива, освен на магистрала, разбира се, но там е друго.
                                Вие сте неуморни писатели
                                По-леко с тона Газов.
                                Можеш ли да ми кажеш, че не те интересува, че возя умиращ човек а? И твоето бебе какво общо има с това, че ще минеш в дясната лента? За къде бързате с детето, чак толкова? И ако толкова бързате, защо не дадеш газ и не подминеш дясностоящите?
                                Last edited by pr_00f; d.m.y г., 10:42.
                                GTV

Comment

Working...
                                X