Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    Ами от патрулки народа го е шубе.
    Ако карат по бавно от макс. разрешената скорост си ги изпреварвайте.

Иначе по темата, ако може да запитам колегата Доко, в какви ситуации му се отнама най-често предимството докато управлява мотоциклет?

Все пак оригиналната тема отдавна се изчерпа и за това си позволявам този спам .

п.с Обаче ако аз съм водач на "патрулка" и някой ми се изрязка да ме изпревара с много над позволеното- ей богу ще направя всичко възможно да остане без книжка.
    дам на Ц.Гара с 155цата бях още и имаше драг с Астра и като ги наказах ми пуснаха буркана, спряха ме през това време дойде още една патрулка, правиха ми проверка за алкохол и куката викаше много върви тая Алфа бе, абе голям цирк стана ама ме пуснаха без никви ядове хахаха.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• здр

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Що не се скриеш некъде с тия изказвания, бе Турбо. Знаеш ли колко ме интересува ти кого караш. Аз пък може да си возя бебето, откъде на къде някой идиот ще ми се завира в бронята и ще ми светка. Толкова много хора носят законно оръжие, защо трябва да да тествате нервите им?! Много бързо забравихте за случая със Стойчо Стоилов.
      13 точки минимум за тия с идиоти (даже мислех, че е прието вече).
      Никога не правя път на такива, освен на магистрала, разбира се, но там е друго.

Едно пояснение за хората, които не са от София и то от източната й част - Цариградско не е магистрала. Почти целодневно си е "затапено" от трафика, като в дясната (средна) лента се кара с 60-70, а в лявата 80-90, рядко в определени времеви прозорци може да се вдига повече. Така, че за какво препречване и забавяне говорим. На този участък няма такива филми. Просто алфиста е тъп олигофрен.

Много точно казано колега!
      Те са се заяли в даден момент!
      Просто се изисква малко повече концентрация. Ако не ти се кара караш в средата(пасивно), ако пък бързаш трябва да ги преценяваш повече.
      Най-хубаво би било ако колегите са си дали сметка.
      sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
      http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
      !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        дам на Ц.Гара с 155цата бях още и имаше драг с Астра и като ги наказах ми пуснаха буркана,
        Пич, падаш ми в очите, за тях е чест да се дърпат с Алфа, но за теб е унижение да го правиш с Астра.....още повече пълна с преяли куки.....настоявам това повече да не се повтаря......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Пич, падаш ми в очите, за тях е чест да се дърпат с Алфа, но за теб е унижение да го правиш с Астра.....още повече пълна с преяли куки.....настоявам това повече да не се повтаря......
          Интересно е да им видиш мутрите на шерифите се пак заслужава си
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Интересно е да им видиш мутрите на шерифите се пак заслужава си
            На колене моля прошка за неоснователната критика - заради тоя довод действително си заслужава.......
            Неска ги гледам(всъщност от 1-2 седмици вече), на излизане от СТЗГ към Бургас, на катаджийската будка на двулетновото до АТЗ-то, където постоянно дремят, сложили си масичка, три пластмасови столчета, и плажен чадър, че да не земат да слънчасат допълнително.......требе им само един леген да си плацикат краката, ебаси лайфа е това......стоиш се на оживен път, цокаш кафенце и количка на сянка, правиш парички - трябваше да стана кука едно време......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              И стига сте плюли момчето, карал бил с превишена скорост! А па вие отворковци, аре един да каже че никога не е превишавал ограничението на скоростта, извадихте се големи светци тука бре. Егати и мушмороците сте! Никой тук не може да ме убеди, че кара само в ограниченията!!!
              Не е въпроса някой да казва, че кара само в ограниченията. Въпроса е, че когато си нарушил ограничението съзнателно, трябва да си носиш отговорност за действията, а не да караш другите да се съобразяват с тва, че рейсър. Факт е, че ако си 80 и те засекат е едно, със 100 е друго, пък трето е със 120, и тоя дето се засилил трябва да си го знае.
              Сега, за да не изглеждам като светец, ще си призная, пък и в друг път съм го казвал във форума - и аз превишавам, но го правя с малко и когато го правя знам, че ако стане нещо сам съм си виновен (за тва го правя рядко и на подходящи места).

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
              А хората които бързат да се съобразяват със законите и със останалите участици във движението ...... Бонев и на мен ми се е налагало да карам бързо ама както казах и аз не съм цвете за мирисане, ама тая селяния със светкане бибиткане и така нататък никога не съм го правел няма и да си го позволя да го направя
              Е за тва става дума - и пред мен са изкачали коли, които се движат по-бавно, ама не си спомням да съм им светил, щото знам, че те не са с по-малки права от моите.

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Добре бе пич, ти сещаш ли се че ако бързам защото примерно живота на някой е зависи от времето и например ме засечеш така, щото това те дразни най-малкото ще те изхвърля от пътя.
              А и друго - тук е България, Германия е далече...
              То за тва и дереджето ни е далеч от германското... Значи всички се изкарахте, че сте линейки и карате тежко ранен, а никой не отговои на въпрос, който беше зададен два пъти - КАКЪВ ПРОЦЕНТ ОТ СВЕТЕЩИТЕ НАИСТИНА ИМАТ СЕРИОЗНА ПРИЧИНА?

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Абсолютно, карам често по Тракията, и въпреки че не се влача по пътя, ми се е случвало да изпреварвам и някой хайван да ми засвятка
              Аз малко по-горе споменах, че ми се е случвало точно по Тракия да изпреварвам със 150 и да ми светят отзад и то при положение, че е натоварено пред мен - и да го пусна пак няма къде да кара с 200. Ама никой не каза нищо за такива случай.
              И друг пример дадох - как едно такова светене е завършило в болница за пътниците на предната кола (дето е трябало да се дръпне), щото шофьора се е паникьосал, а мерцедеса дето им е светил си е заминал - сигурно и той е бързал за някоя болница - който иска да прочете на 17-та страница пък после ми казвайте за къде бързате...

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              3. Никой не ми отговори на въпроса, ако вместо Ситроен беше полицейска кола???
              Както казах, тук някои ингорират въпроси дето не са им удобни, ама явно това им е начина да водят спор...

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Цариградско не е магистрала. Почти целодневно си е "затапено" от трафика, като в дясната (средна) лента се кара с 60-70, а в лявата 80-90, рядко в определени времеви прозорци може да се вдига повече.
              И тва го има... аз често карам по него и ми прави впечатление, че с увеличаване на трафика скоростите вече не са толкова високи. Особено в пиковите часове ми се случва редовно да карам с 80 в лявата, щото и пред мен и зад мен и до мен карат с 80, че даже около спирките има и леко забавяне. И О, изненада, не светя на тоя пред мен Ама може и да бъркам и аз да съм бил причина за затапване чак до орлов мост.
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Аз лично няма да спора със хора които са си намерили книжката на полето.Но да караш по Цариградско със 60км във наи дяната лента и да миншеш рязко във наи дяно ТЕ ТОВА ГО МОГАТ САМО В ПЕРНИК.Просто се радваи че не карах аз че тогава със сигурнот и бои щеше да получиш.Товае не мисля че този човек заслужава да има пост за него във този ФОРУМ
                West Side

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Просто алфиста е тъп олигофрен.
                  Алфаджията, алфист нямаше да го направи.
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от dino Покажи съобщение
                    Аз лично няма да спора със хора които са си намерили книжката на полето.Но да караш по Цариградско със 60км във наи дяната лента и да миншеш рязко във наи дяно ТЕ ТОВА ГО МОГАТ САМО В ПЕРНИК.Просто се радваи че не карах аз че тогава със сигурнот и бои щеше да получиш.Товае не мисля че този човек заслужава да има пост за него във този ФОРУМ
                    Стига сте го били човека ,че здраво място не му остана.

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
                    Вие сте неуморни писатели
                    По-леко с тона Газов.
                    Можеш ли да ми кажеш, че не те интересува, че возя умиращ човек а? И твоето бебе какво общо има с това, че ще минеш в дясната лента? За къде бързате с детето, чак толкова? И ако толкова бързате, защо не дадеш газ и не подминеш дясностоящите?
                    Приятел те ако всички святкащи и свирещи караха умиращи хора, пирогов отдавна щеше да ни се види тесен.
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Що не се скриеш некъде с тия изказвания, бе Турбо. Знаеш ли колко ме интересува ти кого караш. Аз пък може да си возя бебето, откъде на къде някой идиот ще ми се завира в бронята и ще ми светка. Толкова много хора носят законно оръжие, защо трябва да да тествате нервите им?! Много бързо забравихте за случая със Стойчо Стоилов.
                      13 точки минимум за тия с идиоти (даже мислех, че е прието вече).
                      Едно пояснение за хората, които не са от София и то от източната й част - Цариградско не е магистрала. Почти целодневно си е "затапено" от трафика, като в дясната (средна) лента се кара с 60-70, а в лявата 80-90, рядко в определени времеви прозорци може да се вдига повече. Така, че за какво препречване и забавяне говорим. На този участък няма такива филми. Просто алфиста е *************. Никога не правя път на такива, освен на магистрала, разбира се, но там е друго.
                      Тъп олигофрен ще викаш на някой от родата ти,че като гледам колко култура има в тебе може и ти самия да си такъв

---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

Първоначално публикувано от citroen Покажи съобщение
                      А ти откъде си сигурен, че съм отнел предимството?! Защото такова нямаше. Иначе добре е описана случката от колегата lulin racing, само че доста невярна. Когато вече стигнах до лявата лента, зад мен нямаше никой, виждаха се коли в далечината, някъде към Плиска/моста на 4-ти километър. Сега между другото от неговия разказ ми се изясни един от мотивите му: регистрацията РК. Е, за твое успоконие колега, не съм пернишки гражданин, и колата ми от днес е със софийска регистрация. Но това е друга тема. В интерес на истината и на мен ми беше странно как от никакви коли изведнъж зад мен започна да ме настига Alfa-та с бясна скорост, след това да ми светка... Явно се почувства подразнен от това, че "перничанин" кара в лявата лента. Искам да те питам нещо, ако искаш ми отговори на лично. Ако в момента, в който беше зад мен на педя разстояние аз бях натиснал рязко спирачката, както след това ти направи, какво щеще да стане?! Точно така, верижна катастрофа с много жертви... Ти се опита да го направиш и рискува живота на двама твои колеги, на мен, на теб, и на още Бог знае колко народ. Добре, че са добрите ми реакции, и добре, че спазвам дистанция за разлика от теб. Ако бях толкова нагъл, колкото теб, щеще рязко да набия спирачките, когато беше на педя зад мен. Кажи ми между другото как така в движение си отворил прозореца, успоредно до мен питал си ме: "Най-накрая нервите на всички ни вътре неиздаржаха,задминах всички от аварийната лента застанах пред лъжливия пернишки колега със Ситроена и през прозореца го попитах дали е луд или просто иска да ни размаже..... След нагло освиркване и псуване от негова страна към мен и по адрес на майка ми..."... Та как в движение със 120 км/ч, както казваш, си ме питал, аз съм те чул със затворен прозорец и съм ти отговорил... То бива лъжи, ама това вече си е фантазия... Освен това пропускаш да споменеш факта, че която и лента аз да заема, ти винаги минаваше пред мен с цел да ми отнемеш предимството и да ме изблъскаш от пътя. Е най-накрая успя, като блокира пътя на доста хора, спирайки косо на единствената лента за завиване към Самоков. Аз се чудя, как на ви налетяха, хората, които бързаха и бяха принудени да ви чакат да се правите на мъже... Това за 120-те км/ч просто не го коментирам, хем съм се бавил, хем съм карал бързо. През цялото това "пътешествие" не съм надвишил скорост 80 км/ч, движех се константно с такава, не съм отнемал газта и не съм намалявал, затова е лявата лента, за да се кара там с максималната скорост от 80 км/ч.

П.С: Поздрави! И много здраве и безвараийна, дано не попадаш на такива, като мен и аз дано не попадам на такива като теб!
                      А на тебе мойто момче вече ме е яд!!! Нетрябваше тогава да ти говоря най спокойно,а може би трябваше да стане нещо друго поне да не ме е яд сега че имам колеги които гледат много сапунени сериали..... Искам да се обърна към същите тия.... момчета такива като вас ги е имало и винаги ще ги има. Вашите мнения най-малко ме интересуват! МОЛЯ модераторите да заключат тая тема че е ебати пародията
                      Last edited by pr_00f; d.m.y г., 10:43.

155 2.5 V6
                      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• И аз да кажа за какво става въпрос.Аз съм третия пътуваш във колата за ограничението на Цариградско няма смисъл да коментираме но да караш със 50 във наи дясна лента и да влезеш рязко във краина лява е това не го разбирам.Ако някои има смислен отговор на това да каже
                        WEST SIDE

Comment

...Просто алфиста е *********...
                          Опааа, пак обида! Само мене ли ме предупреждават публично модераторите? Гледам други подкрепа получават...
                          Last edited by pr_00f; d.m.y г., 10:43.
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Опааа, пак обида! Само мене ли ме предупреждават публично модераторите? Гледам други подкрепа получават...
                            Кой те е предупредил публично? Написах ти нещо като най обикновен потребител. Стига с тая мания с модовете.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Ситуацията е толкова банална, какво се пените 20 страници не мога да разбера. И двамата са виновни то е ясно, темата си плаче за ключ.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Old fox не ти прави чест да подкрепяш обидни постове!!!
                                0888515205

Comment

Working...
                                X