Известие

Collapse
No announcement yet.

И мен ме обуха...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А всъщност може би идеята е да се замислиш какви си ги свършил и защо ти пишат акта.
    Ама това са подробности един вид ако ме разбирате.
    Или е трудно ???
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
      Щото ни е толкова акъла....

1.....Измисли си некъф подпис който по никакъв начин не може да се подправи(честа инфекция при дубликация на актове ! )

2....Четете бе хора не случАйно има графа ОПРОВЕРЖЕНИЕ...ако сте по сербес правите като мен...

Аз най-редовно си пиша : " Полицаят е видимо пиян вследствие на недоказуеми нарушения...въпросният компетентен орган ми поиска подкуп без аз да съм предложил същото...действието се развива пред 2ма катаджии и 3ма мой свидетели..."

И те хваща за кУ*а къса акта и се пуска да бягаш...ама българина верно незнае кога да се прави на Чок отворен иначе се има за такъв !

А за мизерията с колана пишеш в опровержението : Вследствие на скоро претърпяно ПТП Пиропатрона на колана ми е скъсан вследствие на което механизма нефункционира !

И каквото и да става...все ще минеш по капките
      абе отстрани всеки голям го вади, що ме ядосваш колега
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
        абе отстрани всеки голям го вади, що ме ядосваш колега
        Вярно е това, че острани е лесно.За подкупа е малко опасно според мен, но да се пише-"струва ми се, че полицаите бяха употребили алкохол" може да се пише, така ти се е сторило, ама той трябва да отиде и да си направи кръвна проба, това става.Есетествено зависи и от ситуацията все пак.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Случката става на 100м. от КАТ Сливен, просто някак не е сериозно да ги обвиня в 07.30 сутринта че са употребили алхохол и ти на такова място
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
          X