Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
    Що па автоматик?Не е ли по-добре Selespeed ?
    Същата работа ... всеки автоматик има опция за ръчно превключване на скоростите ...

Comment

Що па автоматик?Не е ли по-добре Selespeed ?
      Най зле е .....

Comment

Не!Важното е да спорим!По принцип на тази тема няма едно мнение и никой не иска да разбере,че JTD-то е по добро от Twin Spark-а
        Eхххх страшен си Продължаваш да подклаждаш огъня
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Добре де, кога най - накрая ще се обяви победата на бенза, и темата да приключи....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Добре де, кога най - накрая ще се обяви победата на бенза, и темата да приключи....
            днес най-бърза бе 1.9 jtdm направена много от екстремистите
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Ако е била най - бърза на пистата, това е друго......на пистата и пилота е важен......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Ми това което показа днеска 1.9JTDm решава спора Мисля, че може вече бензинаджиите да се успокоите малко, а тези които не искат да го приемат нека да дишат изгоряла нафта.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                  Ми това което показа днеска 1.9JTDm решава спора Мисля, че може вече бензинаджиите да се успокоите малко, а тези които не искат да го приемат нека да дишат изгоряла нафта.
                  А, ние сме спокойни, те Екстремистите не са дошли с пипнатите бензинки .

Comment

• Еми , ето го и заключителния момент... Обявява се пълна и категорична победа за бензина... На всички колеги - дизелжии се благодари...
                    Еми това е ...
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                      Еми , ето го и заключителния момент... Обявява се пълна и категорична победа за бензина... На всички колеги - дизелжии се благодари...
                      Еми това е ...
                      Забрави да допълниш:
                      "Опитайте отново!"

Comment

• Еми това е - айде да затваряме темата......

Comment

Ми това което показа днеска 1.9JTDm решава спора Мисля, че може вече бензинаджиите да се успокоите малко, а тези които не искат да го приемат нека да дишат изгоряла нафта.

Ма питай колко пари се наливат в един турбо дизел,за да се постигнат що годе накакви добри резултати.И ако се налеят тези пари в една турбо бензинка,така ще мина по-край твоя влак че ще ти измъкна гащите от задника както седиш на седалката.

пс.И все пак за любителите на дизела е срамота 1.6 атмосверка да е на 1 секунда от турбо дизелллллллл.
                          Alfa Mito 1.4
                          156 2.0 155 ex
                          156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Еми това е - айде да затваряме темата......
                            Аааа ще я затваряме...как бе ние тепърва почваме
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              Еми , ето го и заключителния момент... Обявява се пълна и категорична победа за бензина... На всички колеги - дизелжии се благодари...
                              Еми това е ...
                              Какви глупости говориш? Каква победа за бензина? Най-добро време даде 156 1.9 JTDm 1:02

---------- Post added at 08:19 ---------- Previous post was at 08:18 ----------

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                              Ма питай колко пари се наливат в един турбо дизел,за да се постигнат що годе накакви добри резултати.И ако се налеят тези пари в една турбо бензинка,така ще мина по-край твоя влак че ще ти измъкна гащите от задника както седиш на седалката.

пс.И все пак за любителите на дизела е срамота 1.6 атмосверка да е на 1 секунда от турбо дизелллллллл.
                              Шефе моя влак не е за писта, а кола за път и не знам защо се сравняваш с мен Предполагам с нужните интервенции може и да стане за писта, но тогава по скоро ти ще ми ядеш гащите.
                              Last edited by RoMAN; d.m.y г., 11:22.

Comment

Какви глупости говориш? Каква победа за бензина? Най-добро време даде 156 1.9 JTDm 1:02
                                а на бобо гтв-то - 1:03.... което какво Ви говори??? Айде стига сте превъзнасяли кой дизела, кой бензина... единственото с което дизела е напред е разхода на гориво!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X