Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156-цата с най-добро време е 1.9 ЖТД и от нея до колкото знам са изцедени около 200 коня от екстремистите, същите тези екстремисти имат една 145-ца 2.0 ТС на която е сложена турбина, тоест изравняваме показателите горе долу в кубатурите и принудителното пълнене на ДВГ-тата. Въпросната 145-ца е около 300 коня, което по никакъв повод не може да се изцеди от един 1.9 ЖТД двигател. А сега може да гадаете колко време щеше да даде Бобо ако беше дошъл с доста по леката и ефтина 145-ца. На пистата времето не зависи от това колко е силна колата, само това ми показват резултатите. Според мен Бобо само се е разхождал по пистата и не е искал да си хаби гумите, пазел си е джантите човека

п.с. Ето и 1000+ коня от 1.8 бензин и това е без да прави димна завеса, само огън , което мисля с дизелово гориво не може да се случи, трябват си обороти. http://www.youtube.com/watch?v=o6mOTT0_QhQ
    Last edited by Доко; d.m.y г., 15:17.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      156-цата с най-добро време е 1.9 ЖТД и от нея до колкото знам са изцедени около 200 коня от екстремистите, същите тези екстремисти имат една 145-ца 2.0 ТС на която е сложена турбина, тоест изравняваме показателите горе долу в кубатурите и принудителното пълнене на ДВГ-тата. Въпросната 145-ца е около 300 коня, което по никакъв повод не може да се изцеди от един 1.9 ЖТД двигател. А сега може да гадаете колко време щеше да даде Бобо ако беше дошъл с доста по леката и ефтина 145-ца. На пистата времето не зависи от това колко е силна колата, само това ми показват резултатите. Според мен Бобо само се е разхождал по пистата и не е искал да си хаби гумите, пазел си е джантите човека

п.с. Ето и 1000+ коня от 1.8 бензин и това е без да прави димна завеса, само огън , което мисля с дизелово гориво не може да се случи, трябват си обороти. http://www.youtube.com/watch?v=o6mOTT0_QhQ
      Файда като са ти изцедени 99999 коня от колата и те бие дизел с по-малка кубатура

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        http://www.youtube.com/watch?v=R6SlzxUD71c

Ми ето ти клипче, където дизел дава по-добро време на 400 м. от това което ти ми показа
        Просто още някои от вас живеят във времената, когато се говори как гние опела, как дизела е тромав и тресе цялата кола и т.н. Не искам повече да споря понеже имам чувството, че говоря на дървета. Резултатите на пистата бяха чисти и ясни. Всякакви други коментари ще са просто от яд. Който е бил на пистата е видял черно на бяло как стоят нещата.
        Ти чувал ли си драгстери ? Да не ти вадя клипове на бензинови такива, да не говорим за метанол, или нитро. Къде си видял такава по улиците ?

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:21 ----------

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Файда като са ти изцедени 99999 коня от колата и те бие дизел с по-малка кубатура
        Ама ти май не зацепваш интригата,то не е и нужно, те и двете коли са доработвани от един сервиз - бинго, разбийш ли?????
        Last edited by Доко; d.m.y г., 15:25.

Comment

Ти чувал ли си драгстери ? Да не ти вадя клипове на бензинови такива, да не говорим за метанол, или нитро. Къде си видял такава по улиците
          Да чувал съм и онова не беше драгстер. Ето пример за дизелов драгстер:http://www.youtube.com/watch?v=oAUY0-LnZRQ

Нитро се слага и на дизел в случай, че още не знаеш http://www.jegs.com/i/NOS/741/02519/10002/-1

---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Ама ти май не зацепваш интригата,то не е и нужно, те и двете коли са доработвани от един сервиз - бинго, разбийш ли?????
          Споко. И това го знам За което e похвално, че са надхвърлили себе си.
          Last edited by RoMAN; d.m.y г., 15:35.

Comment

Да чувал съм и онова не беше драгстер. Ето пример за дизелов драгстер:http://www.youtube.com/watch?v=oAUY0-LnZRQ

Стига с тея дизели бре, връщаш ме в началото на 19-век ,жив локомотив, бахти саждите .

п.с. Майтап, не се засягай . . . кой квот си иска да кара, откакто карам мотор са ми малко безинтересни бързите коли.
            Last edited by Доко; d.m.y г., 15:33.

Comment

Стига с тея дизели бре, връщаш ме в началото на 19-век , бахти саждите .

п.с. Майтап, не се засягай . . . кой квот си иска да кара .
              Не се засягам бе, колега. Без лоши чувства, нали ?

Comment

Без лоши чувства, нали ?
                Е трябва и малко интрига да има.

Comment

156-цата с най-добро време е 1.9 ЖТД и от нея до колкото знам са изцедени около 200 коня от екстремистите, същите тези екстремисти имат една 145-ца 2.0 ТС на която е сложена турбина, тоест изравняваме показателите горе долу в кубатурите и принудителното пълнене на ДВГ-тата. Въпросната 145-ца е около 300 коня, което по никакъв повод не може да се изцеди от един 1.9 ЖТД двигател. А сега може да гадаете колко време щеше да даде Бобо ако беше дошъл с доста по леката и ефтина 145-ца. На пистата времето не зависи от това колко е силна колата, само това ми показват резултатите. Според мен Бобо само се е разхождал по пистата и не е искал да си хаби гумите, пазел си е джантите човека

въпросната 145 беше там също но нещо се случи с джантата едната май.................
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• на вас бирата ли ви свърши ,та се дрънкате низнамм
                    бензини дизели и тем подобни
                    караите си на гас и си свиркаите брее

155 осем хиляди клапана 16 вериги
                    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                      на вас бирата ли ви свърши ,та се дрънкате низнамм
                      бензини дизели и тем подобни
                      караите си на гас и си свиркаите брее

Аз от малък им разправям къде е истината ... ...

Comment

• Нафтата е за топлене, газта за готвене, бензина е за каране!
                        Айде у лево!
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Нафтата е за топлене, газта за готвене, бензина е за каране!
                          Айде у лево!
                          Ама ако не се топлиш и не се храниш как ще правиш третото
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Ама ако не се топлиш и не се храниш как ще правиш третото
                            Топля се и си готвя на ток - карам си на бензин.
                            Разни смърдящи на развалени яйца или сажди горива не ползвам.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Ей не така! И бензина не мирише мн приятно!!! Карай си бензина и му се радвай. Аз ще се продължавам да се радвам на объркали се рацери по светофарите,качили се в некое 100-120кс бензинка мислейки си че са в ламбо. И ще се смея на разхода им, нека мирише и пуши...и да видим смеете ли с бензинките да поддържате скорост от 160+ на магистрала...или виждате стрелката на скоростомерът на 190 веднъж на 2 години.

П.П. С дизелово гориво никой не се грее от мн години, има си камини, климатици, парно на ток. За шум мога да се конкурирам с мн бензинки, доста е тих..здраве да е колеги.. . Бих карал на бензин само едно Ламбо, дотогава не се давам.
                              П.П.2. Колеги горивото на бъдещето не е бензина, не се заблуждавайте. H2O, хибридни двг, слънчеви батерии
                              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 19:59.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Когато някой изкара от 2.0 литра дизел БЕЗ ТУРБО 250к.с., тогава ми се обадете, ще почерпя.

П.П.
                                При това става въпрос за автомобил в серийно производство, който така си излиза от завода.
                                Last edited by Fear; d.m.y г., 20:31.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X