Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е определено 1 секунда на тази бърза писта е огромна разлика, както и да го погледне човек,

Абе нямате ли си работа , че се занимавате с глупости ?
    Време е за лягане
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Аз викам заключи я вече , ти ги пращаш да спят
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Бях там и наблюдавах внимателно. Ами ти пък откъде знаеш , че дизелите са си давали зор. Може и те спокойно да са си карали бе. Ама то вече ако времената не отразяват за вас нищо в тоя спор, не знам какво трябва...

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

Тоя двигател доколкото знам може да е атмосферен, ама е далече от стоков и не си говорим за чипче, спортни филтърчета и т.н. В една тема мисля, че бях чел какво имаше по него, но не ми се занимава да ровя.

---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

И пак не е кантар, защото дизела е с по-добро време.
        Стига сте се джанкали, ако ти пусна времената от Тime Attack & Drift на бензиновите коли който даваха по 57-58 сек. на обиколка какво ще кажеш тогава. Само да вметна че нямаше нито едно дизелче там.
        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:34.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тоя двигател доколкото знам може да е атмосферен, ама е далече от стоков и не си говорим за чипче, спортни филтърчета и т.н. В една тема мисля, че бях чел какво имаше по него, но не ми се занимава да ровя.
          Ми не знам кво знаеш ама аз знам какво е правено по него. Може и повече тоя мотор. За дизела на Пух и аз и Пух знаем, че много повече от това не може.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Стига сте се джанкали, ако ти пусна времената от DriftDay на бензиновите коли който даваха по 57-58 сек. на обиколка какво ще кажеш тогава. Само да вметна че нямаше нито едно дизелче там.
            Сигурно ще каже ,че са със задно тогава . Заеби аз съм се отказал да споря с него . Все едно споря със стената .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Ми не знам кво знаеш ама аз знам какво е правено по него. Може и повече тоя мотор. За дизела на Пух и аз и Пух знаем, че много повече от това не може.
              Знам това, което е написано от собственика на автомобила. Също знам, че ти знаеш дори и по-добре от мен, но се опита да ме подведеш като каза, че е просто една 1.6 атмосферка без да споменеш другото. И дали няма какво повече да се прави по дизела, ако се вложат още пари? Както и да е...

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Сигурно ще каже ,че са със задно тогава . Заеби аз съм се отказал да споря с него . Все едно споря със стената .
                е това имах впредвид! темата е за катинар отдавна!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  е това имах впредвид! темата е за катинар отдавна!
                  Ми на , правим си устата пред началството да и слага катанеца и да си спим спокойно .
                  Поне да я заключат преди някой да си натресе наказание

Comment

Бях там и наблюдавах внимателно. Ами ти пък откъде знаеш , че дизелите са си давали зор. Може и те спокойно да са си карали бе. Ама то вече ако времената не отразяват за вас нищо в тоя спор, не знам какво трябва...[COLOR="Silver"]

Специално ти написах като фактор - МОТИВАЦИЯ за даване на най-бързо ВРЕМЕ! Имаше хора, които караха за кеф, а не за време...

Добре питам те следното : Аз + още един човек в колата, с две раници личен багаж, отделно храна, вода, около 20 кила бензин, отделно газовата бутилка и газта в нея, 17-ки валяци протрити до протектор (нормални, не сликове) дадох 1м и 10сек. без да имам някакви амбиции за време. Колата ми е абсолютно СТОК без чипове мипове, филтри, карам с 10в40 селения 20к, а не с рейсинг масло дори...И да отбележа за протокола за първи път стъпвах на писта, камо ли да съм карал на такава през живота си и през цялото време колата се караше на ГАЗ, а не на бензин!

Та като сметнеш тези фактори мислиш ли, че времето на турбо боксера от 1м и 15 сек е РЕАЛНО и показва истинските възможности на автомобила?
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Както казва Търтея - "Мисленето е трудна работа и не е за всеки"
                      Аз отдавна съм се отказал да се напрягам, не е за мен. Никак даже.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Ми на , правим си устата пред началството да и слага катанеца и да си спим спокойно .
                        Поне да я заключат преди някой да си натресе наказание
                        Не знам, защо наказание някой трябва да отнася след като вие даваде някакъв довод и аз спокойно ви отговарям.

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Специално ти написах като фактор - МОТИВАЦИЯ за даване на най-бързо ВРЕМЕ! Имаше хора, които караха за кеф, а не за време...

Добре питам те следното : Аз + още един човек в колата, с две раници личен багаж, отделно храна, вода, около 20 кила бензин, отделно газовата бутилка и газта в нея, 17-ки валяци протрити до протектор (нормални, не сликове) дадох 1м и 10сек. без да имам някакви амбиции за време. Колата ми е абсолютно СТОК без чипове мипове, филтри, карам с 10в40 селения 20к, а не с рейсинг масло дори...И да отбележа за протокола за първи път стъпвах на писта, камо ли да съм карал на такава през живота си и през цялото време колата се караше на ГАЗ, а не на бензин!

Та като сметнеш тези фактори мислиш ли, че времето на турбо боксера от 1м и 15 сек е РЕАЛНО и показва истинските възможности на автомобила?
                        Ми честно ти кажа не те знам какво си правил на пистата. Но лично знам някои коли, че се напънаха за това време, което ти си дал. Кой знае, може да си следващия Шумахер в такъв случай

Comment

• Да тук си прав! Много хора се напъваха да въртят гуми и да недозавиват в завоите....Определено не съм следващия Шумахер, но си правя сметката, че това те забавя...
                          Аз освен, че наблюдавах много внимателно колите, които се пуснаха, си и поговорих и с някой хора, който си имат представа от каране на писта. Та стана въпрос (както и някъде по-горе се спомена), че на тази писта е важно да знаеш как да влизаш и къде да спираш в завоя, а не толкова да имаш много коне и да се въртиш по завоите...Така, че спора дизел-бензин определено се решава според мен на ДРАГ, 2 коли една срещу друга, а не на писта, където играят много и различни фактори!
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Така, че спора дизел-бензин определено се решава според мен на ДРАГ, 2 коли една срещу друга, а не на писта, където играят много и различни фактори!
                            Това по-скоро ще реши коя по-бързо ускорява на 400 метра. Ами я на километър...Два? Я максимално ускорение или максимално време поддържане на скорост? ( определено няма да е 2.0 ТС 16В поради знаем коя причина ) Просто се плюеше по дизела, че не ставал и тн но на тази писта се показа, че дизела може да е конкурент и това е.

Comment

• Да и тук се съгласявам с теб за това, че 1,9 дизела на Поох даде най-добро време на пистата на 22-ри - ФАКТ!
                              А като казах драг имах предвид всякакви дистанции (разумни! - не от София до морето и обратно...), включително 400м, километър итн.
                              Много съжалявам, че нямаше такава дисциплина(драг) на края на трак дея, за да се сверят наистина часовниците!

FIAT Coupe 16VT

Comment

Знам това, което е написано от собственика на автомобила. Също знам, че ти знаеш дори и по-добре от мен, но се опита да ме подведеш като каза, че е просто една 1.6 атмосферка без да споменеш другото. И дали няма какво повече да се прави по дизела, ако се вложат още пари? Както и да е...
                                Виж сега Bobi_33 ти го каза много простичко ама ти продължаваш да си дрънкаш твоите си глупости някои се опитвал да те подведе нещо си и така нататак що не спреш да дрънкаш глупости опитваш се да убедиш някои във нещо ли къв си разбирач ли какъв си карач ли какъв си че имаш много вървежно ЖТД ли?Или пак ще продължаваш да си свириш твоита си музика Когато се провеждаше инструктажа Нено каза че това каране е за удоволсвие а не за гонене на времена итн...
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X