Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
    Виж сега Bobi_33 ти го каза много простичко ама ти продължаваш да си дрънкаш твоите си глупости някои се опитвал да те подведе нещо си и така нататак що не спреш да дрънкаш глупости опитваш се да убедиш някои във нещо ли къв си разбирач ли какъв си карач ли какъв си че имаш много вървежно ЖТД ли?Или пак ще продължаваш да си свириш твоита си музика Когато се провеждаше инструктажа Нено каза че това каране е за удоволсвие а не за гонене на времена итн...
    Виж сега, ако нещо не ти харесва какво пиша не е нужно да го четеш. Не го пиша с лошо или да навредя на някой. Не знам защо намесваш пък моята кола? Да съм споменал, че аз съм поставял тия времена или да съм казал някъде, че съм карач? Имай малко уважение де. На пистата всички се усмихвате и сте любезни и колегиални, а пък тук много се пъчите... Недей така, защото аз не съм на принципа "Каквото става във форума си остава там" Просто си представи, че наистина съм срещу теб и си спорим като нормални хора, недей да си мислиш че като е форума значи трябва с грубости да ми говориш.
    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:10.

Comment

• Значи моето си е асматик, нямам притенции, но не е единствената кола която съм карал ?!? И спорът не е ли за алфи колеги, еми аз за чист дизел не се сещам, то е ясно че се говори за турбодизел още от първите постове...и да знам колко е въртящият момент на моята например 255Нм. И плюсовете, които съм дал са си мн на място и верни, зимата с дизела е мн по-топло от бензина, нищо не съм приел булквално за разхода гори ми 6 на сто с клима градско, не мисля че газовият хладилник е по-икономичен, дори в левова равносметка Карайте си колите и се кефете, който квото му харесва, но виждам темата не отива на добре, почнаха да се ежат много...трудно се води дискусия
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Нено каза че това каране е за удоволсвие а не за гонене на времена итн...
        Да, и после направи без да иска 1.03
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
          Виж сега, ако нещо не ти харесва какво пиша не е нужно да го четеш. Не го пиша с лошо или да навредя на някой. Не знам защо намесваш пък моята кола? Да съм споменал, че аз съм поставял тия времена или да съм казал някъде, че съм карач? Имай малко уважение де. На пистата всички се усмихвате и сте любезни и колегиални пак тук много се пъчите... Недей така, защото аз не съм на принципа "Каквото става във форума, остава си там" Просто си представи, че наистина съм срещу теб и си спорим като зрели хора, недей да си мислиш че като е на форума значи трябва с грубости да ми говориш.
          Виж сега пич и срещу мен да си пак ще ти кажа същото щото дрънкаш глупости пак ли трябва да ти го кажа и да го затретя ли или отново кажа че говориш това което ти оттърва по принцип не съм заядлив човек а си казвам това което мисля а ти ако го примаш като заяждане това си е твои проблем така че спри да ми говориш колко било велико ЖТД-то и във частност дизела и спри да афишираш някакви си времена от някакво си каране което дори не е със аматиорски сатут а е чисто любителско виж ходил съм и на Божуриште и на Сливен на пистата съм ходил ама на финал не съм виждал супер мега бързо ЖТД или дизел схващаш ли или пак ше вземаш да ни развиваш разни теории.Нямам лоши чузства към никои лека и приатна вечер на всички колеги
          Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 01:23.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Виж сега пич и срещу мен да си пак ще ти кажа същото щото дрънкаш глупости пак ли трябва да ти го кажа и да го затретя ли или отново кажа че говориш това което ти оттърва по принцип не съм заядлив човек а си казвам това което мисля а ти ако го примаш като заяждане това си е твои проблем така че спри да ми говориш колко било велико ЖТД-то и във частност дизела и спри да афишираш някакви си времена от някакво си каране което дори не е със аматиорски сатут а е чисто любителско виж ходил съм и на Божуриште и на Сливен на пистата съм ходил ама на финал не съм виждал супер мега бързо ЖТД или дизел схващаш ли или пак ше вземаш да ни развиваш разни теории.Нямам лоши чузства към никои лека и приатна вечер на всички колеги
            Ама нали ти казах бе, БАРО. Не чети ако не ти харесват теориите ми. Ако нещо те дразни и ти е тъпа нечия мисъл, вземи си удари главата в някоя стена и да ти минат нервите. Мене нещо ако не ми хареса и мисля, че се говорят глупости си трая.

П.П. Не знам какво време давам на 400 метра при първите показатели които ще ти дам ( нали това ме беше питал някъде в началото ), но знам че от 0-100 е малко под 9 сек или точно 9 когато съм сам и с по-малко гориво. Ако е натоварена с макс гориво и ще един пътник до мен е 9.9 ( Отзаде имам 40 кг събуфер ), 17 сек. на 400 метра и Trap speed 140 км/ч Тия дни ще я замеря и на 400 метра сам в колата с по-празен резервоар.
            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:38.

Comment

Ама нали ти казах бе, БАРО. Не чети ако не ти харесват теориите ми. Ако нещо те дразни и ти е тъпа нечия мисъл, вземи си удари главата в някоя стена и да ти минат нервите. Мене нещо ако не ми хареса и мисля, че се говорят глупости си трая.
              Виж кво Баро дразнят ме такива като теб дето дрънкат глупости и вземи приеми истината такава каквато е и вземи ти си удари главата някаде белкем разбереш какво ти казват хората които разбират от коли Bobi_33 мисля е един от тяхЛека вечер и на теб ти пожелавамПии едно валерианче и успокои мега бързия дизел че току виж утре сутрин е засмукъл въздух и тогава ще трябва да викаш някои свинспарк да те дърпаУточняваи какво са ти точните времена а не малко под 9 точно 17 или малко повече или по малко пък ако си замервал наистина можеш да си публикуваш резултатите има специална тема за това
              Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 01:38.

Comment

Виж кво Баро дразнят ме такива като теб дето дрънкат глупости и вземи приеми истината такава каквато е и вземи ти си удари главата някаде белкем разбереш какво ти казват хората които разбират от коли Bobi_33 мисля е един от тяхЛека вечер и на теб ти пожелавамПии едно валерианче и успокои мега бързия дизел че току виж утре сутрин е засмукъл въздух и тогава ще трябва да викаш някои свинспарк да те дърпаУточняваи какво са ти точните времена а не малко под 9 точно 17 или малко повече или по малко пък ако си замервал наистина можеш да си публикуваш резултатите има специална тема за това
                Аз хубаво ще пия валеряна, ама ти земи нашмъркай направо умрелия 1.4 да не вземе да издъхне на някой баир. Вторите резултати съм ти ги дал точни. Имам си причина за първите резултати да са непълни. G-techa беше в другата кола с която се дърпах, когато замервахме втори път (което беше след няколко дена вече на привършил резервоар и сам в кола) и на нея й отчете точно 9.0 а аз й бях направил половин кола. Когато си направя новите замервания АКО искам ще си постна резултатите.
                Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:45.

Comment

Аз хубаво ще пия валеряна, ама ти земи нашмъркай направо умрелия 1.4 да не вземе да издъхне на някой баир. Вторите резултати съм ти ги дал точни. Имам си причина за първите резултати да са непълни. G-techa беше в другата кола с която се дърпах, когато замервахме втори път (което беше след няколко дена вече на привършил резервоар и сам в кола) и на нея й отчете точно 9.0 а аз й бях направил половин кола. Когато си направя новите замервания АКО искам ще си постна резултатите.
                  Не са ти от най-мераклийските резултати да ти кажа честно.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Не са ти от най-мераклийските резултати да ти кажа честно.
                    Ми то по-добре от 8.8-9 няма как да бъде на 2.4 JTD 166 с тези подобрения които съм аз. Но изглежда е достатъчно за съревнование със стокови 2.0 ТС 16В
                    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:51.

Comment

ЗНАЧИ G-techa е бил във другата кола нали ти си го написал не аз

Comment

ЗНАЧИ G-techa е бил във другата кола нали ти си го написал не аз
                        ЕМи да? Какво не ти стана ясно? Затова не ти давам пълни резултати от първия път, нали това ти обеснявам. И ти казвам малко по-малко или точно 9, защото той беше засякъл на неговата кола точно 9 , а тоя момент бях половин кола пред него? Какво неясно имаше?

Comment

Ми то по-добре от 8.8-9 няма как да бъде на 2.4 JTD 166 с тези подобрения които съм аз. Но изглежда е достатъчно за съревнование със стокови 2.0 ТС 16В
                          Тука не съм съгласен грам но да не влизаме в спор.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Тука не съм съгласен грам но да не влизаме в спор.
                            Нали видя частта в която написах "С тези подобрения които съм аз"

Comment

Нали видя частта в която написах "С тези подобрения които съм аз"
                              Да ставаше въпрос за 2,0ТС стокови
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

ЕМи да? Какво не ти стана ясно? Затова не ти давам пълни резултати от първия път, нали това ти обеснявам. И ти казвам малко по-малко или точно 9, защото той беше засякъл на неговата кола точно 9 , а тоя момент бях половин кола пред него? Какво неясно имаше?
                                Последния ми коментар ХАХАХА наистина ме разсмя наистина ти пожелавам приатна вечер

Comment

Working...
                                X