Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензин vs. Дизел

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Смешно или не с 12 кинта ще измина 120-125 км , а вие....А помислихте ли си за едно: аз винаги си пълня резервоара догоре, и веднъж на връщане от път на около 120 км от русе ми светна лампата, затова на 20-30 км от града спрях в едно село на една бензиностанция с неясен произох и заредих за 10 кинта колкото да съм спокоен, така че не виждам нищо странно ако пича си зарежда само от добре позната да зарежда мн от вас.
    Колко км изминавате вие с 12 лева, че ви е смешно 40-50км? с един резервоар изминавам между 950-1100 км, смеете ле се?!?
    Колега, пий една бира, много нерви, ще почупиш клавиатурата. Ся каквото и да си говорим и както и да го въртиш, да си сипеш за 12 лв. нафта на Ес класата и да ходиш като шефа на Млечният път си е ебати смеха...Аз го написах, защото се сетих за случката, спорове като този в темата съм спрял да водя някъде към 9ти клас.
    А кой ще победи, ако се сбият Русия и Америка?
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

• Нема нерви никакви, просто споделям мнението си, и тояно това че караш кола за мн кинти като тоя мерц, говори едно: ако си я пазиш и цениш ще зареждаш само от проверени бензиностанции, и ако ти треа да се прибереш само мое заредиш от няква с неясен произход, появила се от никаде! По тая логика ако караш мерц и отидеш за кафенце треа да оставиш бакшиш 10 кинта за две кафета и две коли, че 2-3 лева си е за смях направо богат не се става от разхищение!
      п.п.За бира е още рано! но затова има вечери
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 10:12.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

п.п.За бира е още рано!
        Никога не е рано за бира. Наиш каква добра закуска е...
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

• айде стига с тоя дизел /бензин , газът е истината

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
            Незнам кои ще си хапе пръстите от яд ама това маи ще сте свърх изпразнените от липса въображение дизелджии и каквото и да си говорите винаги ще бъдете след турбо бинзинките там разни twin turbo ала бала потепциала ви стига до тук ето още едно доказателство че не може да се мерите със бензиновите агрегати http://www.autoblog.bg/Fiat-500-Abar...se-id1416.html1.4 200HP 300Hm продължаваи да говориш за коне от малка кубатура продължаваите да си мислите че можете да бъдете наравно със бензиновите агрегати че и по добри лошо няма няма нищо лошо във това да си вярващ стискам ви палци приатен ден ви желая на всички
            Защо си мислиш, че не могат да извадят от дизела тази мощност? Хората са инженери, техници и тн Всичко могат. Просто целта на дизела е да е издържлив и икономичен и вече се гледа максимално мощен. Тоя кирливия 1.4 с 200 коня колко мислиш, че ще остиска и колко ще гори най-важното?

---------- Post added at 07:58 ---------- Previous post was at 07:57 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            Ами смеем се.
            Иконoномията е майка на мизерията!

Ние сме "гъзари" - плащаме скъпо, но пък и кефът е в пъти по-голям.
            И това го казват хора които карат коли на по 10 години С тоя стария свинспарк надали да се класираш при "гъзарите" уважаеми господине. Да ти е чисто нова колата и тогава говори за икономия и мизерия. До тогава по-добре ходете с наведени глави Ние поне дизелджиите си знаем мястото и защо караме дизел. А пак вие си мислите, че като сте със стари 150 коньови коли ( я има останали толкова коне, я няма ) вече сте "гъзита"
            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 11:06.

Comment

• конъре, не се впрягай,със голяма лимузина си, трябва да си по-спокоен принципно

аз лично съм избрал дизел по много причини като 2те основни такива са - 1.икономичност и 2. за парите си е най-бързия двг на алфа
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                конъре, не се впрягай,със голяма лимузина си, трябва да си по-спокоен принципно

аз лично съм избрал дизел по много причини като 2те основни такива са - 1.икономичност и 2. за парите си е най-бързия двг на алфа
                Ми аз съм спокоен, като индийска крава. Просто си защитавам възгледите

Comment

• Ъм, някои хора май са оперирани от чувство за хумор...
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                    айде стига с тоя дизел /бензин , газът е истината
                    ц, водорода е истината, а и бъдещето

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                      ц, водорода е истината, а и бъдещето
                      мдам , безкраен потенциал има
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Нема нерви никакви, просто споделям мнението си, и тояно това че караш кола за мн кинти като тоя мерц, говори едно: ако си я пазиш и цениш ще зареждаш само от проверени бензиностанции, и ако ти треа да се прибереш само мое заредиш от няква с неясен произход, появила се от никаде! По тая логика ако караш мерц и отидеш за кафенце треа да оставиш бакшиш 10 кинта за две кафета и две коли, че 2-3 лева си е за смях направо богат не се става от разхищение!
                        п.п.За бира е още рано! но затова има вечери
                        Именно аз снощи направих точно така...
                        Спрях да зареждам на един Шел ама какъв е този Шел само с 95 и обикновен дизел си викам аз и си сложих само 10 лв, и така спокойно си стигнах до един истински Лукойл...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Именно аз снощи направих точно така...
                          Спрях да зареждам на един Шел ама какъв е този Шел само с 95 и обикновен дизел си викам аз и си сложих само 10 лв, и така спокойно си стигнах до един истински Лукойл...
                          добре си направил Шел не стават за нищо

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            мдам , безкраен потенциал има
                            мда може и да стане , след 50 години , за справка виж съседната тема

Comment

Смешно или не с 12 кинта ще измина 120-125 км , а вие....А помислихте ли си за едно: аз винаги си пълня резервоара догоре, и веднъж на връщане от път на около 120 км от русе ми светна лампата, затова на 20-30 км от града спрях в едно село на една бензиностанция с неясен произох и заредих за 10 кинта колкото да съм спокоен, така че не виждам нищо странно ако пича си зарежда само от добре позната да зарежда мн от вас.
                              Колко км изминавате вие с 12 лева, че ви е смешно 40-50км? с един резервоар изминавам между 950-1100 км, смеете ле се?!?
                              Абе брато,ти си изкара колата че ти харчи 4.5/100,шото 12 лева нафта са си около 6 кила,с тях ако минаваш 120-125 км.си некъв рекордьор
                              Last edited by Mury; d.m.y г., 12:11.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Абе брато,ти си изкара колата че ти харчи 4.5/100,шото 12 лева нафта са си около 6 кила,с тях ако минаваш 120-125 км.си некъв рекордьор
                                да ти кажа, хич даже не е рекордьор, с едно волво 2.4 д5 софия бургас средния разход беше 4.2
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X