Известие

Collapse
No announcement yet.

Не на криенето на катаджии в храстите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има значение дали караш със 120км/ч. или 190км/ч. и именно въпросът е в реакцията.
    Като има значение колите да излизат от завода ограничени.

Защото 70км/ч. повече са 20м/сек. Ако нещо (бабичка, помияр, скрит катаджия) изскочи на 40 метра от теб докато караш със 120км/ч., ще имаш 2 секунди повече време за реакция, които ще ти липсват, ако караш със 190км/ч. Съответно ще реагираш и няма да убиваш никого. Това важи в още по-голяма степен, ако се кара, спазвайки ограниченията. Много ли е сложно
    Бабички, дядовци, добитък няма работа на пътното платно извън града(а в града извън зоните за пресичане,говорч за пешеходците, че и от тях ми еп писнало). Дивите животни са друга тема. От законите на физиката няма как да избягаш така е..

Ама това до голяма степен е породено от факта, че си склонен да му бутнеш 20лв., вместо да си сложиш колана, мисля че вече нееднократно си го заявявал.
    Ами докато има такива като теб, никога няма да се оправят нещата. Вие ще си им бутате рушветите, а те ще се крият по трънките, за да си ги просят. Това е.
    Никой насила не карам да взема(а и не само аз). Да ме арестуват за подкуп на длъжностно лице, да не вземат рушветите. Когато това стане може и да има промяна.Много ще се радвам да се случи, може и аз да се променя, както и много други.Засега обаче нещата са такива каквито са.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Просто няма смисъл да продължавам, с теб не може да се спори.
      Хора като теб си променят мнението, едва когато е твъде късно.
      Дано никога не се случва, но ако някой като теб, "преценил", че е безопасно да кара с висока скорост нарушавайки ограничението, отнесе твой близък, дали пак ще развиваш същите теории, че всеки може да си кара както прецени, а?

Аз се отказвам от този спор...
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
        .
        защото ако е животно ще мина през него. Или пък ако е човек..
        Искам да видя как минаваш през: крава, елен, кон, прасе...

Щом не можеш да спреш при изскочил полицай, значи не караш със съобразена скорост. Теорията ти "аз си знам с колко да карам" отпада.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=YY4hICSiRa4
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
            Искам да видя как минаваш през: крава, елен, кон, прасе...

Щом не можеш да спреш при изскочил полицай, значи не караш със съобразена скорост. Теорията ти "аз си знам с колко да карам" отпада.
            Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Няма смисъл да се мъчите, онези са безсмъртни или ако не са, на тях няма как да се случи...
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
            X