Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата и... таковането!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
    Е, как бре? Едната е правила френска при 180 км/ч, другата достига оргазъм на кожи... скоро и други пикантерийки ще се прочетат. Не знам за теб, обаче на мен ми излизат доооста образно в главата тез ситуации...
    Всъщност.., въпрос на светоусещане - не си длъжен да виждаш неща, които аз виждам!
    Ммммм много интересно какви Алфистки е имало в нашия форум
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е, как бре? Едната е правила френска при 180 км/ч, другата достига оргазъм на кожи... скоро и други пикантерийки ще се прочетат. Не знам за теб, обаче на мен ми излизат доооста образно в главата тез ситуации...
      Всъщност.., въпрос на светоусещане - не си длъжен да виждаш неща, които аз виждам!
      Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Ммммм много интересно какви Алфистки е имало в нашия форум
      Ахах...Всеки с болестта си нали знаете? Кой каквото го влече....

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
        Хихих ми те поръчкавите Мерцедеси и на половинката и на мене са ни по размер точо..............
        Мммм, то дали ще е поръчков или не какво значение има? Базата на която се прави си е все една. Не знам на кой е тоя мерцедес, но за да си променят поточната линия и да направят единична бройка, която да е по дизайн на клиента трябва да си петролен магнат от Кувейт

.... Е, нема такава перверзия, честно! ......
        Кое му е перверзното? Богато въображение и аз имам, но както ти сам каза е въпрос на виждане Според мен е нормално. Това,че не го прави всяка не го прави перверзно. Разнообразието прави секса още по-хубав
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Разнообразието прави секса още по-хубав
          Амин!
          Таааа, кога ще идваш насам? Може да пробваме в... Стило?!
          к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

Амин!
            Таааа, кога ще идваш насам? Може да пробваме в... Стило?!
            Защо имам съмнения относно това дали ще си паснат половете ни та да ми предлагаш да пробваме в Стило? Виж, за по айранче може и да се навия да дойда (а и знам, че хубава ледена пързалка има там )
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

ами правил съм секс в toyota avensis,jeep toyota,shkoda,bmw 316i,vw2,vw3,ford fokus,bmw7,bmw1 моля само не са смейте като цяло не си е работа секс в колата но като че ли най ми хареса в toyota avensis ма то тва е пристрасно....само още в мойта кола не съм праил секс....да го еба....май съм карък.....
              145 1.6 120 коня 1998 Няма идеална кола...но има само една която най много се доближава до идеала...и това е АЛФА РОМЕО sigpic

Comment

Първоначално публикувано от oliver Покажи съобщение
                ами правил съм секс в toyota avensis,jeep toyota,shkoda,bmw 316i,vw2,vw3,ford fokus,bmw7,bmw1 моля само не са смейте като цяло не си е работа секс в колата но като че ли най ми хареса в toyota avensis ма то тва е пристрасно....само още в мойта кола не съм праил секс....да го еба....май съм карък.....
                Е . . х го и в късмета , мамка му и Прасе ... ти да не би да бачкаш в някоя авто къща ?
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

по-скоро събира оборота
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от oliver Покажи съобщение
                    Еееее ти какво направи бе...Ти от секс в тея коли не можеш да си починеш бе
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от oliver Покажи съобщение
                      Ами пробвай някой път някое нестандартно място за секс... например в легло
                      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                        Ахах...Всеки с болестта си нали знаете? Кой каквото го влече....
                        Е то май всички ни влече едно и също
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Еееее ти какво направи бе...Ти от секс в тея коли не можеш да си починеш бе
                          Той от секс в тия коли не може да ги покара
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                          140 HP + Chip Tuning -> ex
                          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                          Born to make me happy

Comment

• Как ще ги карате тия коли, ми те на всички им изтърваха амортисьорите? Отгоре тавана - пръскана мазилка - всеки момент ще пада . . .
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                              Той от секс в тия коли не може да ги покара
                              Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              Как ще ги карате тия коли, ми те на всички им изтърваха амортисьорите? Отгоре тавана - пръскана мазилка - всеки момент ще пада . . .
                              Аааа големи сте ми шегаджии
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno :
                                "Мммм, то дали ще е поръчков или не какво значение има? Базата на която се прави си е все една. Не знам на кой е тоя мерцедес, но за да си променят поточната линия и да направят единична бройка, която да е по дизайн на клиента трябва да си петролен магнат от Кувейт "

при Мерцедесите разликата е в размера...Та кат заговорих за размери, АлфИтИиии ГТВ-то тясна за двама души, та е за тва хубав секс в таз алфа се парви само с нея
                                Влюбена в Alfa Romeo GTV
                                GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Working...
                                X