If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, как бре? Едната е правила френска при 180 км/ч, другата достига оргазъм на кожи... скоро и други пикантерийки ще се прочетат. Не знам за теб, обаче на мен ми излизат доооста образно в главата тез ситуации...
Всъщност.., въпрос на светоусещане - не си длъжен да виждаш неща, които аз виждам!
Ммммм много интересно какви Алфистки е имало в нашия форум
Е, как бре? Едната е правила френска при 180 км/ч, другата достига оргазъм на кожи... скоро и други пикантерийки ще се прочетат. Не знам за теб, обаче на мен ми излизат доооста образно в главата тез ситуации...
Всъщност.., въпрос на светоусещане - не си длъжен да виждаш неща, които аз виждам!
Хихих ми те поръчкавите Мерцедеси и на половинката и на мене са ни по размер точо..............
Мммм, то дали ще е поръчков или не какво значение има? Базата на която се прави си е все една. Не знам на кой е тоя мерцедес, но за да си променят поточната линия и да направят единична бройка, която да е по дизайн на клиента трябва да си петролен магнат от Кувейт
Кое му е перверзното? Богато въображение и аз имам, но както ти сам каза е въпрос на виждане Според мен е нормално. Това,че не го прави всяка не го прави перверзно. Разнообразието прави секса още по-хубав
Амин!
Таааа, кога ще идваш насам? Може да пробваме в... Стило?!
Защо имам съмнения относно това дали ще си паснат половете ни та да ми предлагаш да пробваме в Стило? Виж, за по айранче може и да се навия да дойда (а и знам, че хубава ледена пързалка има там )
ами правил съм секс в toyota avensis,jeep toyota,shkoda,bmw 316i,vw2,vw3,ford fokus,bmw7,bmw1 моля само не са смейте като цяло не си е работа секс в колата но като че ли най ми хареса в toyota avensis ма то тва е пристрасно....само още в мойта кола не съм праил секс....да го еба....май съм карък.....
145 1.6 120 коня 1998 Няма идеална кола...но има само една която най много се доближава до идеала...и това е АЛФА РОМЕО sigpic
ами правил съм секс в toyota avensis,jeep toyota,shkoda,bmw 316i,vw2,vw3,ford fokus,bmw7,bmw1 моля само не са смейте като цяло не си е работа секс в колата но като че ли най ми хареса в toyota avensis ма то тва е пристрасно....само още в мойта кола не съм праил секс....да го еба....май съм карък.....
Е . . х го и в късмета , мамка му и Прасе ... ти да не би да бачкаш в някоя авто къща ?
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Еееее ти какво направи бе...Ти от секс в тея коли не можеш да си починеш бе
Ами пробвай някой път някое нестандартно място за секс... например в легло
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
Първоначално публикувано от detelazurno : "Мммм, то дали ще е поръчков или не какво значение има? Базата на която се прави си е все една. Не знам на кой е тоя мерцедес, но за да си променят поточната линия и да направят единична бройка, която да е по дизайн на клиента трябва да си петролен магнат от Кувейт "
при Мерцедесите разликата е в размера...Та кат заговорих за размери, АлфИтИиии ГТВ-то тясна за двама души, та е за тва хубав секс в таз алфа се парви само с нея
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment