Поне сподели какво ти се е случило, за да можем да ти съчувстваме.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата и... таковането!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщениеКолегите, ама тва е просто отвратително...даже е по-отвратително от тва дето на мене ми се случи в съботата вечерта...направо пълна гнусссссссссс
Гнус, било, аз съм бил некво зуе... само това ли можеш? Преди две страници само, бях готов да се обзаложа, че си почти перфектната мацка.., ама явно съм се излъгал!
Иначе... убаф съм си.., и то по-убаф от поне 90% от познатите ти.. и близки. Сеш се накъде бия? Ку я окъсам (некой ден) - първо на тебе ще кажа.к'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетир блъсна циганката къде те хвалеше та ся сам трее се фалиш
бравос
добре се справяшк'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение...Снощи голяма компания сме седнали да вечеряме и една дето е ново гадже на един от групата седна до мойто мъж и тъпата кранта нагла бе... реши, че ше го сваля , много нагло ама бързо се отказа хахах
Лелеее....да се обадиш,ако се случи пакТакива, хич не ги понасям ....
както пее един варнески симБол
Ако се надува веднага я удари,
това е начинът да разберат, разбери.
Хвани я за косата и я удари със коляното,
после я блъсни във ръба на пияното,
хвани и ръката и я прискрипи със вратата
и я блъскай във главата, и я блъскай във главата.
Нека се научат да не се правят на важни
и да разберат, че не вървят този път.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщениеСя, ку ше ми се правиш на извисена - спирам да си говоря с тебе...
Гнус, било, аз съм бил некво зуе... само това ли можеш? Преди две страници само, бях готов да се обзаложа, че си почти перфектната мацка.., ама явно съм се излъгал!
Иначе... убаф съм си.., и то по-убаф от поне 90% от познатите ти.. и близки. Сеш се накъде бия? Ку я окъсам (некой ден) - първо на тебе ще кажа.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеПоне сподели какво ти се е случило, за да можем да ти съчувстваме.Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
Удари в главата, с колената... мъдята...
Той мъжа ти ако иска да отиде некъде при друга... и ти с прискрипване на ръката й ли ше си го върнеш? Питам си само.., от чисто любопитство - за мен отговора е ясен.
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАз нали ти отговорих още в началото да не ти пукак'во пък толкоз... просто бях в джаза!
Comment
-
Това го е казал пУета варнески,аз не мога да не се придържам
Много не понасям евтини квартални к*рволяци,затова ме избива на агресия
И да-ще я оскубяЗа 'кво толкова тренирам ,ако няма да мога ,да смотан една пача ...и мъжа си
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщениемъ аз в темата тука по-задните постове го споделих. На кратко 1 мърла дет дойде с един почна да налита на мъж ми ...ам на бързо се отказа посли хаххаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеТова го е казал пУета варнески,аз не мога да не се придържам
И да-ще я оскубяЗа 'кво толкова тренирам ,ако няма да мога ,да смотан една пача ...и мъжа си
ся кат заговори за тупаник...и аз първо си мислех,чи тая само с тупаник заслужава да бъде свалена от масата...мЪ се оказа имало доста по-бърз, по-лесен ииии приятен начин за това...
Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщениеся кат заговори за тупаник...и аз първо си мислех,чи тая само с тупаник заслужава да бъде свалена от масата...мЪ се оказа имало доста по-бърз, по-лесен ииии приятен начин за това...
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеТова го е казал пУета варнески,аз не мога да не се придържам
Агресивна само като ме гонеше с една чаша алкохол.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеКило миксиран алкохол на екс
Монтажна пяна в г*за
п.п.
Мирелке,лигавя се бе...в моето обкружение няма шанс да попаднат такива .Евър“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеМирелке,лигавя се бе...в моето обкружение няма шанс да попаднат такива .Евър
Да доведеш приятелите си на Италфеста.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment