Еми за моженето си може,ама и аз това казвам,зависи най-вече от стила на шофиране.При еднакъв стил на каране е ясно,че малолитражката ще гори по-малко и ще има по-малко вредни емисии.И пак не загрявам кво ме грее мене,че на Пенчо от Своге реното му гори 15,пък на мен алфата ми гори 11?Мен си се струва,че ти колега искаш да кажеш,че 1.4 и 2.0 горят еднакво ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разход при другите
Collapse
X
-
На двама приятели WV Lupo 1.0 бензи представете си 14 бензин в софия и на двамата, и двамата по диагностики насам натам по маистори и всичко си е ок на 100% по колите просто лупотата толкова си харчат. После и двамата ги продадоха.
П.П. Такаче хората да не си мислят че има съвършенни коли за народа...Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Разликата в разхода между малък и голям 4 цилиндров двигател е малка например 1,6 и 2,0 ,не става въпрос само между алфи а при всички е така ,другото е че няма значение дали е опел или алфа разхода е приблизително еднакъв /когато се карат по еднакъв начин/
засичах сеат кордоба 1,6 извънградско 180 км 14,40 литра това е 8 л на 100км толкова ~ прави и моята 156 2,0тс
Comment
-
Еми аз да ти кажа според мен разхода на 1.4 и 2.0 е над литър разликата на извъградско.Сега за няколко седмици карам една лагуна 1.8 и разхода е с 1.5 литра над моята 1.4,мен тва не ми се вижда малко...Примерно сега до Бургас,отиване и връщане приблизително 25 кинта разлика.Alfa 145 1.4 ts
Comment
-
1,5л извънградско е наистина голяма разлика лагуната си харчи но кола ~100кс не маже да направи и 1 л разлика с 155кс като моята сега съм на такава работа че постоянно се любувам на приказките на хората че малко им харчели колите особенно малолитражките обаче стигне ли се до засичане на разхода падам от смях като гледам как някаква кибритена кутйка харчи ~7л извънградско ,за мен по малък разход от дизела друга кола не може да даде а разликата е ~2л по-малко от бензина
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение1,5л извънградско е наистина голяма разлика лагуната си харчи но кола ~100кс не маже да направи и 1 л разлика с 155кс като моята сега съм на такава работа че постоянно се любувам на приказките на хората че малко им харчели колите особенно малолитражките обаче стигне ли се до засичане на разхода падам от смях като гледам как някаква кибритена кутйка харчи ~7л извънградско ,за мен по малък разход от дизела друга кола не може да даде а разликата е ~2л по-малко от бензинаAlfa 145 1.4 ts
Comment
-
А ти само едно засичане ли имаш на тази кола?
Че май не ги виждам за пръв път тези цифриAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение8,5 л направи на 106км с климатик 3-4 спирания да я пробваме всички в колата, оборотите рядко падаха под 3000 скорост до 140км/ч според мен е доста добре при такова шофиране при нормално каране без климатик ще падне на ~7лAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment