Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за триене..
    Lexus IS200

Comment

• Нали затова е в общи да се оплакваме и да чешем езици, какво триене...
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Абе как може да има такива хора - к***рви бе .... Цялата кола от предния капак до багажника са ми издрали... Бе това нормално ли е , някой наказва ли тия страхливи п***ки дето го правят . И аз съм се дразнил на идотско паркирани ( колата ми беше паркирана на общо парко място пред блока ) коли , ама не тръгвам да троша стъкла и да режа гуми. Ако го видя мога да му кажа нещо или да го напсувам даже, ама толкова п*****ски да постъпя ...Това хора ли са бе , сигурен съм че е някой нещасник дето няма и да го наплюя в реалниа живот щото може да се удави, ама ей ги копеленцата , дано му изсъхнат ръцете на тоя мухльо....

Сори трябваше да изпусна парата
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Абе как може да има такива хора - к***рви бе .... Цялата кола от предния капак до багажника са ми издрали... Бе това нормално ли е , някой наказва ли тия страхливи п***ки дето го правят . И аз съм се дразнил на идотско паркирани ( колата ми беше паркирана на общо парко място пред блока ) коли , ама не тръгвам да троша стъкла и да режа гуми. Ако го видя мога да му кажа нещо или да го напсувам даже, ама толкова п*****ски да постъпя ...Това хора ли са бе , сигурен съм че е някой нещасник дето няма и да го наплюя в реалниа живот щото може да се удави, ама ей ги копеленцата , дано му изсъхнат ръцете на тоя мухльо....

Сори трябваше да изпусна парата
          И не пречеше на никой ли?
          Защо някой ще ти драска колата тогава?
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Например може да е решил че е негово мястото, даже знам кой често спира там ама като не съм го видял какво мога да му кажа..... А и плюс това като съм спрял неправилно ( което не е вярно) да викат паяка да вдига колата , кой ти дава правото да нанасяш щети на чуждо имущество ?!?!?!? Аз не знам какъв трябва да си за да го направиш... що не си казва претенциите на мене ???? Ами щото знае че не е прав, простто човека е решил че мястото е негово
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• е как защо
              защото драскачът е тъп комплексар, мислеш че светът се върти около него

всеки друг с малко акъл в главата не би го направил
              би оставил бележка, би вдигнал чистачки, ама не и да драска, дупчи и троши

чист вандализъм от тъпоумщина
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Това си е чист комплексар. Предлагам ти една седмица всеки ден да проверяваш дали спира същата кола, ако да е ясно положението. В такъв случай или му върни жеста или го дебнеш и му влизаш с кофите и претекст, че съседка го е видяла, и да си признава.

На мен веднъж ми се случи с предния капак. Бях спрял на обществен паркинг и ме нямаше за 40-50 мин и капака надран. Дебнах копелето 10 дена. Все неговата кола спираше там, дори да имаше и др свободни паркоместа. Караше една стара 3-ка бмв. Върнах му жеста и спах чудесно след това.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• бих паркирал отново на същото място,за да го изчакам тоя смелчага отново да се появи ...
                  тише едешь - хрен приедешь!
                  2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
                  http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    е как защо
                    защото драскачът е тъп комплексар, мислеш че светът се върти около него

всеки друг с малко акъл в главата не би го направил
                    би оставил бележка, би вдигнал чистачки, ама не и да драска, дупчи и троши

чист вандализъм от тъпоумщина
                    Резултатът от вдигането на чистачки е нулев.
                    Напълно подкрепям хората, които драскат врати и калници, и чупят странични огледала на автомобили паркирали на тротоари.
                    При нас спираше на тротоара една кола. Всяка сутрин минавам от там. За да го заобиколя слизах на платното. Когато натрупа сняг, хората утъпкаха пътечка, този пак спираше там. Един ден се подхлъзнах, докато го заобикалях и страничното му огледало увисна на кабеляците. Повече не спря там. Преди това му плюеха по-стъклата, вдигаха му чистачките, но нямаше резултат.
                    Та аз напълно подкрепям подобни действия, най-много се радвам когато майки с колички дерат с ключове. Те започват от предния калник и стигат до задния, така ремонтът засяга 4 детайла, ха да видим дали пак ще се катериш на тротоар. Много боли.
                    К.М.

Comment

• суси, за теб специално бих викнала едни момци, да ти изпилят малко дращешите бивнички

не от ония момци, а съвсем нормалните фуражки, да ти драснат 1 актче за вандализъм, и после да се чудиш що те спират и проверяват, като те видят

а ако аз съм спряла на неправилно място - е ми има органи да ме глобят, преместят и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        суси, за теб специално бих викнала едни момци, да ти изпилят малко дращешите бивнички

не от ония момци, а съвсем нормалните фуражки, да ти драснат 1 актче за вандализъм, и после да се чудиш що те спират и проверяват, като те видят

а ако аз съм спряла на неправилно място - е ми има органи да ме глобят, преместят и т.н.
                        Аз не съм правил такива неща, но разбирам и подкрепям хората, които ги правят.
                        Прати ги, актът ще падне после, тези неща се доказват трудно, така че по-добре паркирай така, че да не пречиш.
                        К.М.

Comment

Резултатът от вдигането на чистачки е нулев.
                          Напълно подкрепям хората, които драскат врати и калници, и чупят странични огледала на автомобили паркирали на тротоари.
                          При нас спираше на тротоара една кола. Всяка сутрин минавам от там. За да го заобиколя слизах на платното. Когато натрупа сняг, хората утъпкаха пътечка, този пак спираше там. Един ден се подхлъзнах, докато го заобикалях и страничното му огледало увисна на кабеляците. Повече не спря там. Преди това му плюеха по-стъклата, вдигаха му чистачките, но нямаше резултат.
                          Та аз напълно подкрепям подобни действия, най-много се радвам когато майки с колички дерат с ключове. Те започват от предния калник и стигат до задния, така ремонтът засяга 4 детайла, ха да видим дали пак ще се катериш на тротоар. Много боли.
                          Ако имаш каско хич не боли... е 10 дена си без кола.
                          Огледалото също се плаща.

Просто се чудя сериозно ли ги пишеш такива, уж си първи радетел за правила и закони, а винаги в такива теми демонстрираш как налиташ на саморазправа и то когато отсреща няма шанс да получиш ответна реакция.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                            Батка евала... Иначе си супер толерантен, "не на насилието" и т.н., нали..?
                            Не виждам нищо общо между толерантността и това да подкрепяш хора, които се борят за своето право на свободно придвижване.

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:21 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Ако имаш каско хич не боли... е 10 дена си без кола.
                            Огледалото също се плаща.

Просто се чудя сериозно ли ги пишеш такива, уж си първи радетел за правила и закони, а винаги в такива теми демонстрираш как налиташ на саморазправа и то когато отсреща няма шанс да получиш ответна реакция.
                            Пиша ги сериозно, аз никъде не съм казвал, че съм радетел за спазване на закони, а казах, че законите могат да се спазват. Ставаше дума за закона за движение по пътищата, който много хора тук твърдят, че е невъзможно да бъде спазван.
                            10 дена за човек, който смята автомобила си за най-важното нещо в живота му са доста време
                            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:26.
                            К.М.

Comment

• и за "сефте" се отклоняваш от темата
                              щото тук не идеше реч, дали спираш правилно или не, а за това че безмозъчният тип си "отмъщава", за това че си спрял на "неговото" място

Comment

И аз това се питам?!?!

Темата ми е от 3г. ама преди 1 месец пак получих "черта"..Този път не бях само аз, а още 4 коли. Бяхме спрели една до друга както се паркира на ПАРКОМЕСТАТА ПРЕД блока ни. Ти ми кажи защо? Айде аз съм я прежалил, ама ми стана тъпо за колегите, защото колите им бяха по-скъпички и с перфектни бои...
                                Мисля да си купя джип-НИВА, ГАЗ,МАз и изобщо вече да ми спре да ми пука кой какво прави по пътищата. Като забогатея след 15-20г. ще си купя гараж и ще спя спокойно...
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X