Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Ето тук всеки ще сложи различно число .
    Сигурен съм че почти всички хора, които изкарват пари над числото, което аз ще сложа са бандити .
    От мнозинството ли съм?

По темата бих добавил, че и аз се ядосвам на белезите оставени по паркингите, но вече ми минава по-бързо от преди пет или десет години, да речем. Приел съм го, малко или много за неизбежно.
    Mмммммм, не е точно така, колкото и да е относително това понятие, все пак има индикатори, спрямо които можем да определим що е то богат човек /финансово/.
    Не бъди сигурен, че те са бандити.

---------- Post added at 16:01 ---------- Previous post was at 15:59 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    А дали някои от тези, които с настървение пишат тук как ще пребиват с павета този, който им одрсака колата и т.н., всъщност не се дразнят от безотговорността, безнаказаността и дебелокожието на огромната част от тези, които дерат чуждите коли с хамалското отваряне на вратите на собствените си..? Може ли това да им е проблема, само, че грамотността и богатството на изказа просто да им пречи да го изразят и да свеждат нещата до доста по-прости (като вече описаното)..?

Това ми беше мисълта, чичо Суси, а това за 60-те хиляди го казах умишлено да не е 100, защото това е някаква масова психологическа граница, над която си "мутра" по дефолт, пък аз исках да стане ясно, че не говоря за тия с гангстерски-черните-ес-класи, ами за човек, който с "бачкане" си е купил колата, така че айде нЕма нужда да търсиш повод да се заядеш с цифрата 60 хиляди (защото като че ли за последното разсъждаваме еднакво)...
    Не те иронизирам с тези 60 000.
    Колкото и да ме дразниш, аз уважавам хората, които отстояват своята позиция и са постоянни в мненията си.
    А дали ти си от тях
    Според мен да, при това дразнещо постоянен.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• При тия условия и с тоя материал, всичко е нормално!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
      X