Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Днес я измих....И драскотината не е хипер дълбока...Няма да излезе с паста, но предната драскотина ми беше многоо дълбока

Хубавото-ако изобщо може да има нещо хубаво че е близо до ръбчето на страничната линия и няма да си личи много като я замажа малко.... трябва да я мина с някаква боя лии или маркер...незнам все още...а пари не ми се дават за боядисване или за правене на нещо от някой професионалист, щото не се знае положението утре какво ще е.. Иначе мислех че и двата калника са пострадали но само на задния има една 1.5см. драскотина по средата....предния е окей...

Каското ми изтича след 3 дни...Таа утре още отивам да завеждам щета..Пък колкото дадът толкоз нали и без това всеки път им пълня гушите

Едит: Благодаря на всички за съветите и коментарите!
    Ето пиковете..
    Според мен с една хубава паста ще излезе драскотината.Дори е да не я заличиш на пълно почти няма да си личи.
    Тъпото на такива ситуации е,че само излишни нерви си докарваш и загуба на време.
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Много кофти ама какво да се прави комплексари, колкото искаш , никога няма да се отървем от тях.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Няма да се отървем от простаците и идиотизма им ... Няколко примера от пред нас :
        Преди месец се прибирам от работа, и гледам колата ми с някакъв странен цвят наклепана по багажника - оказа се кал, примесена с пясък (беше валяло същия ден). Най-лошото беше, че калта с пясъка бяха оставени от нечии обувки - така и не разбрах кой тъпак се е катерил по колата и какво е търсил там ... Резултата е ужасяващо надран багажник и спойлер - даже се вижда къде идиота се е въртял на пета. Не заведох щета, защото всички застрахователи напоследък го играят ултра-мега капути - за огънат и ожулен преден калник от предния мигач до гумата ми изплатиха някакви си 80лв, от които си удържаха следващата вноска от 57лв ...
        След няколко дена слизам до магазина, и какво да видя - две хлапета се качили на тавана на един Ескорт комби, и подскачат. Не искам да ви описвам какъв звук се разнасяше от огъващата се ламарина ... и как издивях за броени секунди. Лошото е, че май съм се издал какво искам да направя, щото хлапаците като ме видяха, зачезнаха като пръдня из гащи. Ако ги бях хванал, щяха да видят откъде изгрява слънцето - отделно, че бащите им щяха да ми платят цялостно пребоядисване на колата...
        Така че, освен да хванеш някой на местопрестъплението, и да му счупиш ръчичките, няма какво друго да се направи (освен може би да си монтираш видеокамера към колата... и после яко трепане).
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Абе така е, не е прияно, аз също си имам няколко драскотини от Италия, една пък си направих сам в началото, в крайна сметка не ми пука, да си стоят против уруки, аре сега пък, иначе наистина няма оправия и ще ви побелеят косите, ако ги имате де, за такива глупости
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

За това Нисан направиха такава боя ,която не позволява надраскване.
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Разбери кой е и бой до трошене на кокали
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                Мен пък вчера едни пияници на по 40-45год ми скочиха да ме бият понеже съм бил карал много бързо пред блока им и съм щял да блъсна някое дете.

Ситуацията беше,виждам аз една смотла дето я познавам и от преди 1 месец има книжка а вече има няколко леки птп-та,давам газ назад тя минава и после давам газ на 1-ва след което освобождавам от скорост и стигам до мястото кадето паркирах.Попитах ги колко бързо съм карал!?!??!И единия ми вика с мноооооого,обаче нали се сещате колко дига жтд-то на 1-ва.... зорлем 40км/ч което е позволена скорост ми се струва и не е толкова страшна,но понеже колата ръмжи и тези *ибаняци са подпийнали трябва някой да го отнесе,ама все пак си тръгнаха само със заплахите за нещо-нищо абе просто е ужас!
                Ако е там пред релакса те редовно си налитат на бои и не един или двама са пострадали но наистина има голями боклуци дето карат там по уличката с 60,70 и те си заслужават боя.Конкретно за твоя случаи не знам.

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                  Ако е там пред релакса те редовно си налитат на бои и не един или двама са пострадали но наистина има голями боклуци дето карат там по уличката с 60,70 и те си заслужават боя.Конкретно за твоя случаи не знам.
                  Не аз несъм пострадал,щото е кофти като станат 4 маси хора и някой тръгва да те бие ама все пак,пияни смотаняци и най-смешното че тоя дето тръгна да се прави на велик със сина му сме приятели,абе смях в залата,и са се чудя щом с 40 като минах е било бързо сега маи с 20 да пробвам пък дано нямам проблеми
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Жалко за количката Но това е реалността в София...Хората не гледат те самите да са добре, а просто искат съседа да е зле!

И мен много пъти ме задират съседи предимно от завист...Щото разбираш ли, ако караш нещо различно от москвич 12-так, лада 1500 или Голф 2-ка си в списъка на застрашените... Надраха ми тавана от началото почти до края..., от зад калника ми е гравирана буквата "А" (предполагам от Алфа), откраднаха ми металните капачки на винтилите с емблемата на Алфа...Да не споменавам хилядите следи от глупаците, които като си отварят вратите и ми дерат боята, а аз нарочно се спирам винаги на достатъчно място да мога спокойно аз и другите коли да си отворим вратите, но след като някой друг реши да паркира до мен...сигурно му доставя кеф да е на 15см от мойте врати....Също така редовно и нарочно ми хвърлят разни мазнотии от терасите си, защото разбираш ли Алфата е винаги лъскава и измита и това ОЧЕВАДНО ги дразни!!! Жалко, че не мога да хвана кой ги прави тия селянии, понеже терасата ми не гледа към паркинга... Ама вече почна да не ми пука...Всичко се връща рано или късно..
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                      Не аз несъм пострадал,щото е кофти като станат 4 маси хора и някой тръгва да те бие ама все пак,пияни смотаняци и най-смешното че тоя дето тръгна да се прави на велик със сина му сме приятели,абе смях в залата,и са се чудя щом с 40 като минах е било бързо сега маи с 20 да пробвам пък дано нямам проблеми
                      За междублокова улица 40 е много. Особено ако си минал с изрязване.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

На мене така щяха да ми пускат жалба в полицията,че съм изпилил гуми на първа,малко преди входа
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Жалко за количката Но това е реалността в София...Хората не гледат те самите да са добре, а просто искат съседа да е зле!

И мен много пъти ме задират съседи предимно от завист...Щото разбираш ли, ако караш нещо различно от москвич 12-так, лада 1500 или Голф 2-ка си в списъка на застрашените... Надраха ми тавана от началото почти до края..., от зад калника ми е гравирана буквата "А" (предполагам от Алфа), откраднаха ми металните капачки на винтилите с емблемата на Алфа...Да не споменавам хилядите следи от глупаците, които като си отварят вратите и ми дерат боята, а аз нарочно се спирам винаги на достатъчно място да мога спокойно аз и другите коли да си отворим вратите, но след като някой друг реши да паркира до мен...сигурно му доставя кеф да е на 15см от мойте врати....Също така редовно и нарочно ми хвърлят разни мазнотии от терасите си, защото разбираш ли Алфата е винаги лъскава и измита и това ОЧЕВАДНО ги дразни!!! Жалко, че не мога да хвана кой ги прави тия селянии, понеже терасата ми не гледа към паркинга... Ама вече почна да не ми пука...Всичко се връща рано или късно..
                          Е, тва с мазнотиите вече е върха. За пореден път се убеждавам, че сме нация от комплексирани идиоти. В София като че ли е събран каймака
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            За междублокова улица 40 е много. Особено ако си минал с изрязване.
                            По принцип ограничението за жилищна зона е 25км но това място не е обявено за такова,ограничението си е 50км,а пък 40км са си 40 дали си се изрязал или не пак има време за реакция
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

да не ви дреме, колата е вещ, няма смисъл да си вгорчава човек живота по мисли за една вещ
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                да не ви дреме, колата е вещ, няма смисъл да си вгорчава човек живота по мисли за една вещ
                                Най-големия оптимист тука
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X