Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

и на мен ич не ми дреме от подобни простотии . Нямам детайл освен покрива който да не е боядисван поне по веднъж

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
      и на мен ич не ми дреме от подобни простотии . Нямам детайл освен покрива който да не е боядисван поне по веднъж
      Абе кофти е за хората без каско да вадят секи месец пари от джоба си за 2 детайла и времето в което си без кола и разправий..
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Най-големия оптимист тука
        за къде да се обременявам с мисли за глупости живота е достатъчно сложен, какво ше кажеш
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          за къде да се обременявам с мисли за глупости живота е достатъчно сложен, какво ше кажеш
          ДА ти кажа честно така си е! И аз като видя нещо по колата си и в първия момент направо полудявам, но после си викам е не е толкова сериозно ще го оправим и така...Наистина трябва да се гледа по-спокойно на нещата, защото си имаме достатъчно други неща за които да се ядосваме...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
            Не аз несъм пострадал,щото е кофти като станат 4 маси хора и някой тръгва да те бие ама все пак,пияни смотаняци и най-смешното че тоя дето тръгна да се прави на велик със сина му сме приятели,абе смях в залата,и са се чудя щом с 40 като минах е било бързо сега маи с 20 да пробвам пък дано нямам проблеми
            Мани ги и на мен постоянно ми се дръвчат за ладата(щото е с права генерация), подметки по капака ритници по вратите и тн, друг е въпроса че на първа бръмчи като за световно видиш ли лада с късия дифф на 1-ва на макс е с има няма 30 ..... и полиция викат ама ме хванат за дедовия, та не разбрах там пред релакса ли е станало?

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Сега виждам темата... Нямам думи просто... Венци, знам къде спираш и знам, че не пречиш на никой... Но явно на някой му е направило впечатление, че колата е самотна там отпред и е решил да я понадраска.... И аз преди търсех места - самотни, където не преча на никой! Но уви - имаше счупени огледала и други простотии... Сега гледам да се "сливам с тълпата" на места с много спрени автомобили и освен леки задирания по ъглите от някой друг по-неопитен или нетърпелив шофьор, нямам други оплаквания... Предлагам ти да спираш някъде около нашия блок... Не ти е далеч, пък места почти винаги се намират...
              Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
              Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
              Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Приятелю,това са бели кахъри.На приятелката ми баща й спира пред нашия блок с чисто нова Опел Корса(служебна).Вечерта си излиза и какво да види-колата цялата оплескана със синя боя.По прозорците,по вратите,абе немам думи.Добре че още не беше засъхнала та я изми с пароструйка и боята падна.После се разбра и кой го е направил.Баща й спрял до един трабант на един комшия и пича не могъл да се качи през шофьорската врата щото е еб**ти дебелака и от нерви беше направил целата простотия.
                alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Мерси на всички...

Ходих днес за каското и описаха всичко сикаджиите...След 10дни ще дадат парите...Ще видим какво и кола ще дадат.... Хубавото е че минах за 10мин..В описа има 4 детайла за "Боя"

Иначе някой да даде евтин съвет да ги залича?!?! Да пробвам ли с черен маркер??

Има една многооо дълбока, а другите са лекички...

Пробвах с паста за зъби ама не може да разгради боята и да оцвети драскотината...явно едно време хубави бои са слагали
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Значи е много дълбока драскотината,нз баце,пробвай с абразивна паста,ако имаш под ръка.Преди имаше в практикер едни за цвета на колата.Виж и в ОМВ.То някъде около магазина ти има офис на 3М,ако го знаеш къде е виж там какво има,все пак са най-добрите(за цените нз).
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Пробвал съм със специален маркер за драскотини,че имах една малка на вратата и нищо не става.
                      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Малко бях прибързал с пускането на темата Тази сутрин отивайки към нея установих това-->

Тааа пак ходих при застрахователите и вече цял ден ме боли главата

Простоооо искам даааааа някой...

Както виждате на снимките спирам колата на тротоара...на пътя има достатъчно място да минат коли, а от друга страна пешеходците не ползват този тротоар защото е в окаяно състояние и защото квартала през деня е тих и почти не минават коли...Даже от снимките се вижда че оставям и предостатъчно място за пешеходци които да ползват стълбите въпреки че почти никой не минава през тях, а ползва другите по-нагоре...

Зад моята кола често спират още 2-3 и то все на комшии-тоест познати сме и сме в перфектни отношения... Нагоре по пътя от лявата страна срещу СИВОТО пежо 207 спират още 2 коли. Една под дървото и една над нея на пътя...И аз там често спирам ако горното ми място е заето...

Тааа някой сега да каже къде да се спре и на кого подяволите бъркам в гъза, като това паркиране е от поне 1г. и 2-3 месеца?!?!

Пежото за което говоря днес беше с объраното на обратно огледало... Другите коли са тръгнали рано за работа и незнам дали имат проблеми...

Моето е 100% ИЗКЪРТЕНО с УМИСЪЛ!

Е тая вечер незнам какво да правя...простооо незнам...

П.П Снощи се прибрах след 1 часа през ноща таа късно е действано...
                        Attached Files
                        by RUBIG service

Comment

Баце,някой или се гаври много лошо,или си имал разправия с някой и тва са последствията,няма логика някой да ти се прави на тарикат да мястото където паркираш след толкова време....
                          Alfa 155 1.7,1.8 ex
                          Alfa 166 2.4 3 ex
                          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            ...
                            сто процента е накой от блока ти на който му е криво, че спираш отпред или директно на тротоара!!!
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ами не може да е някой от блока... Всичките ги познавам понеже съм касиер на входа..Повечето са бабички и едвам се движат камоли нощем да ми трошат колата! Има малко наематели които са младежи на моята възраст...Абе с всички съм в отлични отношения....

+ това вчера колата ми като беше надрана не беше спряма там където е днес а по-надолу...Тоест там където е дървото пред пежото...

А и от другата страна има тротоар, на който никой не паркира...А и както казах денем няма коли и никой не ходи по тротоара(който е по скоро кална ливада с камъни, а не тротоар)

В последната година съм станал многоо спокоен...явно остарявам..не съм се карал, сбивал, псувал с никого и за нищо...Не съм си създавал врагове в никакви свери от живота си...нямам бивши ревниви гаджета и т.н... Простооо не разбирам...
                              by RUBIG service

Comment

Еми начи някви пияни хулигани от някой съседски блок,сега нали си сложи нови джанти и някой не може да го преживее,ако се събират някви там на детската при вас,нищо чудно да е някой от тях,само ей така да ти направи на поразия.
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X