Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой ти има сериозен зъб...На някой просто не му харесваш, но не виждам защо си го изкарва на колата, а не дойде като мъж и ти го каже в лицето...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Може и регистрационния ти номер да "дразни" някой комплексар от квартала ти...

Забелязал съм, че когато карам едно фолкцвагенче ПОЛО с Плевенска регистрация тук в София..., всичко живо се спуква да ми свири и да се оптива да ме изпреварва или засича...!?!? А карам по същия начин, както с Алфата!!! Като съм с нея всичко живо е по-ниско от тревата, дори и да заспя на някой светофар!!!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Може и регистрационния ти номер да "дразни" някой комплексар от квартала ти...

Забелязал съм, че когато карам едно фолкцвагенче ПОЛО с Плевенска регистрация тук в София..., всичко живо се спуква да ми свири и да се оптива да ме изпреварва или засича...!?!? А карам по същия начин, както с Алфата!!! Като съм с нея всичко живо е по-ниско от тревата, дори и да заспя на някой светофар!!!
        Напълно е възможно. На един приятел с регистрация PA, му бяха сложили бележка, която започваше със "Селяни", и нататък беше нещо за паркирането. Ама бележката беше образец за неграмотно писане. Имаше правописни грешки във всяка дума, по-дълга от една сричка Явно за някой откачалки регистрацонните табели са критерии за оценка
        Както казва един познат, "Ако си със софийска регистрация ще започват да ти свирят, веднага като светне жълтото. Ако си с друга ще започват още на червено"
        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Венци,

Днес проиграх това, което ти писах за щетата и драскотините. Взех кола на жена ми март месец и първата седмица всеки ден беше отбелязан по някоя от броните, че дори и едната врата и заден калник бяха пострадали. Обадих се на 3S СОТ, които са мобилните групи на застрахователя ми (Булстрад) и им описах че съм обрал със задната дясна врата един ръб на гаража и те по телефона ми съставиха констативен протокол и ми казаха след 3 дни да ида на оглед. Днес ходих на оглед, заведох си като пич щетата и им обясних, че като съм отишъл да видя и под мръсотията съм видял още няколко драскотини по броните - "някой на паркинга и е обрал колата". заведох ВСИЧКИ драскотини и ожулвания. получих си възлагателното писмо и си записах час в сервиз и въобще не ме интересува, че в този сервиз правят коли, струващи обикновено от 50хил лв. нагоре (в смисъл скъп, лъскав и качествен бояджия).
          Идеята ми е, че няма нужда от измисляне на разни истории за застрахователите. Казваш си, както е, завеждаш си щетата и си готов.
          ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
          ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
          Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
          Alfa Romeo 4C

Comment

Кретени колкото искаш оня ден отивам на работа нямаше къде да паркирам и паркирах отстрани на тротоара на пътеката към един вход като оставих поне метър място да си минават хората... в следващия момент един колега ми казва да ходя да си махна колата от там понеже на него на същото място му били спукали гумите.Съответно аз веднага отидох, но явно късно на чистачките защипани мръсни вестници, буклуци от улицата и разни производни както и десен заден калник понадраскан леко... ако беше нещо по сериозно пак щях да я паркирам там и да причакам кретена за да го вкарам в болница и да оставя четката му за зъби безработна .... .....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
              пак щях да я паркирам там и да причакам кретена за да го вкарам в болница и да оставя четката му за зъби безработна .... .....

То май с българина само така можеш да се разбереш. Друга оправия нема
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                То май с българина само така можеш да се разбереш. Друга оправия нема
                и това ще ти оправи ли колата?!? най-много на другия ден да ти е трудно да си я познаеш.
                няма никакъв смисъл от такива неща, защото агресията само още агресия поражда. нали знаеш, че винаги има и по-голяма риба?
                Last edited by vassil.tzanev; d.m.y г., 13:36.
                Alfa Romeo 4C

Comment

Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
                  и това ще ти оправи ли колата?!? най-много на другия ден да ти е трудно да си я познаеш.
                  няма никакъв смисъл от такива неща, защото агресията само още агресия поражда. нали знаеш, че винаги има и по-голяма риба?
                  ЕЕЕ окей ама ако го оставиш ненаказан то той ще продължи да го прави с други? Не е ли така...а и не се знае кой какво губи...Нали знаеш че ако този който ти е надраскал колата неговата струва 20бона и спи навън като твоята а твоята е 1500лв. буквално и просто му драснеш една бележка следващия път многоооо ще се замисли дали ще направи нещо...

В моя случай нищо не мога да направя защото незнам кой е...ноооо ако знаех нямаше изобщо да се замисля да го смеля от бой, а после той съм сигурен че няма да бута други коли....

Общо взето ситуацията е много кофти и е мнгоо трудно да се вземе правилното решение в такива моменти...Аз за това си оставих 1 седмица когато предния път ме одраха, размислих и не съм се занимавал с повече да си тровя живота....

Иначе сега ще чакам БулИнс да видим какво ще платят за тия драскотини....

Макар че в момента големия ми проблем е строшената скоростна кутия....
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    размислих и не съм се занимавал с повече да си тровя живота....
                    ето това е правилното! в повечето случаи хората, които успяват да съберат 1500 за кола ги боли повече, защото тези 1500 са с много труд изкарани, отколкото оня за 20 бона. но просто няма смисъл да си тровиш нервите и живота заради някой идиот независимо за колко ти е колата. пък и никога не можеш да си сигурен кой кого може да смели от бой и дали това ще го спре. представи си ситуацията: паркираш на тясно но достатъчно място. почваш да разтоварваш, нарамил си се с багаж и все пак минаваш между двете коли, но ципът на единия сак минава през съседната кола, ама тя е на оня малоумник от 3-ти етаж, които му е крив света и яко зоби, за до бори "лошите" (сетих се за един случай, където един, който се подвизаваше в интернет пространството с ник "Атила" и раздаваше правосъдие...)... и т.н.

все пак мисля, че си намерил правилното решение и темата се изчерпа и е готова за затваряне
                    Alfa Romeo 4C

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      ЕЕЕ окей ама ако го оставиш ненаказан то той ще продължи да го прави с други? Не е ли така...а и не се знае кой какво губи...Нали знаеш че ако този който ти е надраскал колата неговата струва 20бона и спи навън като твоята а твоята е 1500лв. буквално и просто му драснеш една бележка следващия път многоооо ще се замисли дали ще направи нещо...

В моя случай нищо не мога да направя защото незнам кой е...ноооо ако знаех нямаше изобщо да се замисля да го смеля от бой, а после той съм сигурен че няма да бута други коли....

Общо взето ситуацията е много кофти и е мнгоо трудно да се вземе правилното решение в такива моменти...Аз за това си оставих 1 седмица когато предния път ме одраха, размислих и не съм се занимавал с повече да си тровя живота....

Иначе сега ще чакам БулИнс да видим какво ще платят за тия драскотини....

Макар че в момента големия ми проблем е строшената скоростна кутия....
                      От къде си сигурен, че ще го смелиш от бой? Ами ако е 2 метра и 120 килограма? При положение, че имаш каско незнам защо се впрягаш толкова- вярно, занимавка е, но все пак... Теглиш му една майна и си караш колата с драскотината. Още повече, че няма да я караш вечно тая кола.
                      Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 22:47.
                      Lexus IS200

Comment

Вие пък се хванахте за боя...И като е 2 метра и 120кг какво? Да не би да е безсмъртен... Винаги има начин...Имам един приятел 1.75 има няма 60кг. обаче дере всичко живо наред....Питай Ким Унг Чол 8дан 1.70м. и 80кг. как нагътка 4 "гардероба"(става дума за хора) в Китен през 2006г...

Тука някой да не си помисли, че съм некъв бияч...Нищо такова, но в такива ситуации всички сме биячи

Абе че теглих една майна и си я карам е ясно...Но чувството да се чувсваш безсилен и някой да ти сере по колата е отвратително...Представям си ако току що я бях пребоядисал цялата...или пък се случи на чисто новата ми Алфа примерно...
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Нема значение ,че е 2 метра и 120 килограма.Пред винкела всички сме равни.
                          Last edited by venko; d.m.y г., 07:53.
                          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                            Нема значение ,че е 2 метра и 120 килограма.Пред винкела всички сме равни.
                            Абе и да няма винкел като нама мозък работата е същата ... веднъж в една дискотека в студ град имаше един гъзар постоянно обикаля и блъска хората като се мислеше за безсмъртен... Героя беше поне 140кг яко напомпан около 1,90-2м но явно си намери майстора понеже половин час след като мен ме блъсна едно боксьорче може би не по тежък от 70кг го направи на сол пред всички големия припадна пред дискотеката не предаваше не приемаше , приетелите му го дигнаха и в момента в който го пуснаха той отново нокаут на земята ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              Абе и да няма винкел като нама мозък работата е същата ... веднъж в една дискотека в студ град имаше един гъзар постоянно обикаля и блъска хората като се мислеше за безсмъртен... Героя беше поне 140кг яко напомпан около 1,90-2м но явно си намери майстора понеже половин час след като мен ме блъсна едно боксьорче може би не по тежък от 70кг го направи на сол пред всички големия припадна пред дискотеката не предаваше не приемаше , приетелите му го дигнаха и в момента в който го пуснаха той отново нокаут на земята ....
                              Прав си. Аз никога почти не съдя за възможностите на хората по ръста им, но принципно чисто статистичести по- често побеждава тоя дето е напомпан.

По този повод- айде да си организираме един клубен спаринг турнир.
                              Lexus IS200

Comment

Точно такъв случай имаше преди време в дискотека, само че една квратална...Някакъв от охраната с телосложение тип "4-крилен гардероб" започна да крещи в лицето на едно нормално на външен вид момче...(в последствие се оказа някакъв шампион по бокс). На последния очевидно не му хареса тона на охранителя, и докато онзи все още бръщолевеше нещо, боксиорчето такъв тупаник му отпра на "гардероба", че онзи директно се свлече между масите...От там се изниза в суматохата и мина известно време, докато другите охранители не се усетиха, че са един по-малко
                                Така, че размера не винаги е от значение, особено в такива случаи, когато тия "напомпаните" си мислят, че никой не би им скочил...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X