Известие

Collapse
No announcement yet.

акумулатор какъв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз съм с БОШ, 110Аh повече от доволен

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
      аз съм с БОШ, 110Аh повече от доволен
      Ти да не караш Фадрома.
      Сори за Оффа
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

не 164

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
          Сега съм с FIAAM-италиански,сменян е няколко месеца преди да взема колата и досега не съм имал проблеми с него ,нито съм го зареждал,но може би ако ми се наложи смяна ще сложа Exide-досега лоши отзиви от тях не съм чувал.
          Всъщност акумулаторите са FAAM, 6ез I.
          Аз също съм с такъв и съм много доволен.

http://2005.faam.com/avviamento/ing-...0&ID_Modello=0
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
          Ex Fiat 126p
          Ex Fiat Вravo 1.6
          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от Panchev Покажи съобщение
            Ама не и от тези, дето ги продават по нашите географски ширини!
            А, колегата fred, който така плахо спомена, че кара с Exidе, може би не знае, че това са едни от световните лидери в тоя бранш! За европейския пазар имаха и бранд Centra. Редно е да се отбележи. Но, като гледам, правилно се е ориентирал в избора на бъдещата си батерия!
            Аз, лично, бих ги предпочел в 10 от 10 случая пред BOSCH (и го правя, де!).
            Колега Панчев, действително не бях чувал нищо за Еxide, както явно много от колегите във форума, докато не видях качествата му в действие, проучил съм вече нещата.Сервизната им мрежа у нас е по голяма и от тази на Бош, качеството определено много по добро, така че, който робува на клишета може и да научи нещо ново
            Поздрави и от мен
            Last edited by fred; d.m.y г., 21:01.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Е щом благодариш за три думи, повече ни една
              Да не се обижда никой :)
              просто спечелиста ми отговори единствено на въпроса ...щом по каталог това дават ,това ще е ,а иначе темата се разрасна и вече се обсъждат всички модели ,не само селеспиида.

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Да не се обижда никой :)
                просто спечелиста ми отговори единствено на въпроса ...щом по каталог това дават ,това ще е ,а иначе темата се разрасна и вече се обсъждат всички модели ,не само селеспиида.
                Тъкмо го редактирах, макар и обиден , е няма проблеми де, ама да си кажем
                Last edited by fred; d.m.y г., 22:10.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Тъкмо го редактирах, макар и обиден , е няма проблеми де, ама да си кажем
                  е аре де ,ще черпа бира другия път кат се видим

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ок
                    sigpic

Comment

Промоция на Bosch

КОлеги от днес стартира промоция на акумулатори Bosch в METRO - цените са наистина добри а четеики във форума виждам, че всички са доволни от тях -така че възползваите се!
                      Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
                      2001год 115кс + ремап

Comment

Колко трябва да е за Алфа Ромео 156 2.4 ЖТД 1999 г. ?
                        В каталога даден тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37656 пише 70/760, 77/780, 74/680...Кой от тези вариянти е верен или ако е нещо различно моля споделете, че трябва да си купувам и аз...

ПП: Видях че трябва да гледаме колонка S5, която е 77/780, но защо?
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          В каталога даден тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37656 пише 70/760, 77/780, 74/680...Кой от тези вариянти е верен или ако е нещо различно моля споделете, че трябва да си купувам и аз...

В общи линии дали е 70 или 77 Ач все тая..
                          Lexus IS200

Comment

Явно според габаритите на отделните производители -за да се съберат в кошарата. Иначе този с най-голям стартов ток е най-добре!

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

Както правилно си забелязъл, неслучайно съм обърнал внимание на колонката S5.

S6 - това е AGM технология, въпреки че го пише в каталога, отговаря на изискванията на производителя, но за автомобили след 2000 год. Основен минус = висока цена.
                              S5 - силвър+ технология, с усилен стартов ток, най-разпространените на пазара от този бранд. Основен плюс = много добро съотношение между цена и качество!
                              S4 - силвър технология, нормални показатели за акумулатор.
                              S3 - тази колонка я няма в посочения каталог! Това са лоу прайс/лоу технолоджи акумулатори, произведени за вериги като Метро, Практикер и т.н. Основен плюс = ниска цена, не очаквайте чудеса в сферата на качеството...

Дано да съм Ви бил полезен

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                                Както правилно си забелязъл, неслучайно съм обърнал внимание на колонката S5.

S6 - това е AGM технология, въпреки че го пише в каталога, отговаря на изискванията на производителя, но за автомобили след 2000 год. Основен минус = висока цена.
                                S5 - силвър+ технология, с усилен стартов ток, най-разпространените на пазара от този бранд. Основен плюс = много добро съотношение между цена и качество!
                                S4 - силвър технология, нормални показатели за акумулатор.
                                S3 - тази колонка я няма в посочения каталог! Това са лоу прайс/лоу технолоджи акумулатори, произведени за вериги като Метро, Практикер и т.н. Основен плюс = ниска цена, не очаквайте чудеса в сферата на качеството...

Дано да съм Ви бил полезен
                                Ето такъв отговор исках Благодаря много!
                                Следователно трябва да взимам 77/780...
                                Направо предложи няколко марки, придружени с цени ако можеш
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X