Известие

Collapse
No announcement yet.

Черна хроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обособяването на пешеходни пътеки къде ли не е опасно най-вече за самите пешеходци.
    Примерно такива опасни пътеки са двете на канала в южна посока - едната след светофара на военна академия и тази след светофара на Граф Игнатиев.
    Още като ги направиха си помислих, че ще е цяло чудо, ако няма жертви там, и за съжаление се оказах прав.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• А в големия град не се учудвай ако на пешеходна пътека те изпревари полицейска кола.Караше след мен и когато спрях за мое учудване ме заобиколи и замина.Добре че бабката на тротоара не беше от чевръстите.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        А в големия град не се учудвай ако на пешеходна пътека те изпревари полицейска кола.Караше след мен и когато спрях за мое учудване ме заобиколи и замина.Добре че бабката на тротоара не беше от чевръстите.
        Аз спирам по-средата, така, ако някой иска да ме задмине трява да влезе в насрещното.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Ми с автобусната лентите стават три, как да спра по средата.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Ми с автобусната лентите стават три, как да спра по средата.
            Спри напречно на движението използвайки ръчната.
            Принципно, зебра на улица с повече от две ленти е безумица.
            Аз в началото бях върл привърженик на зебрите, но след една дискусия с матричаря и след внимателен анализ върху поведението на водачи и пешеходци, когато съм зад волана, се убедих, че той е бил доста прав.
            Просто някои от зебрите са като капан за убиване на пешеходци.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
              А в големите села като София мислиш ли, че не е същото, че и по-зле..? Това не е до размера на населеното място, по-скоро за размера на други, по-индивидуални дадености е причината за такива селски изпълнения...

Кажи честно дали това ги спира..? Ако да, значи си попаднал на някакви разсъждаващи същества - аз като направя така, те ме изпреварват отдясно, или директно през двойната непресечена в насрещното...
              Най-гадно е на светофарите, където лентата е достатъчно широка за да може с клизма да застанат две коли една до друга - аз пък на такива места нарочно спирам точно в средата за да не може някой да се подреди до мен за сметка на огледалото ми - познай дали това ги спира - през бордюра, отдясно, отляво, че и ме псуват като минават покрай мен за да спрат на 4 метра по-близо до светофара...
              Е не може това да са разсъждаващи същества, каквото и да ми обяснявате.
              Разбира се, че се шегувам. Абсолютно си прав, това са пълни кретени.
              Те дори и за миг не си задават въпроса, защо някой е спрял, каква е причината някой да е спрял и с ненормална маневра го задминават.
              К.М.

Comment

• http://plovdivnews.net/index.php?opt...lamp&Itemid=27
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Обособяването на пешеходни пътеки къде ли не е опасно най-вече за самите пешеходци.
                  Примерно такива опасни пътеки са двете на канала в южна посока - едната след светофара на военна академия и тази след светофара на Граф Игнатиев.
                  Още като ги направиха си помислих, че ще е цяло чудо, ако няма жертви там, и за съжаление се оказах прав.
                  Абе по света не е баш така. Ако идеш в Австрия, или Испания само задето се мотаеш около пешеходна пътека, всички спират и чакат да минеш. Това е. Ама там ако блъснеш някой на пешеходна пътека затвора ти е в кърпа вързан. Никой не се изпреварва по пешеходните пътеки, макар там улиците и пътищата да са на друго ниво в сравнение с нашата лунна повърхност...Тук важи Закона на джунглата и на никого не му пука за другите. За тва сме на тва дередже и никога няма да се оправят нещата. Представяте ли си в Мадрид някой пиян турчин с 3 промила алкохол в кръвта да блъсне дете..какво ще му се случи?! Панделата ще му е най-малкият проблем
                  (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• У нас проблемът е, че често пъти те не са добре обозначени-маркировката се скапва, няма осветеление, един знак дреме някъде.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

• http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1101724 По4иналото моми4е
                      щеше да се умъжи за племенника ми,който също е пострадал,от вси4ки в колата само той и 4 годишното дете са живи.Живота е скапан.
                      Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                        http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1101724 По4иналото моми4е
                        щеше да се умъжи за племенника ми,който също е пострадал,от вси4ки в колата само той и 4 годишното дете са живи.Живота е скапан.
                        Жалко за загиналите ама секс с 15 годишна не се ли води подсъдно?
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Не ти прави чест,на тази трагедия да задаваш такива въпроси,точно заради това че са прекаленно малки аз се обявих против тяхната връзка и бях казал че и в Бг да съм,няма да отида на тяхната сватба,допуснали са грешка и вси4ки от моето семеиство,както и от нейното бяха против и ето какво се случи. А на въпроса дали е подсъдимо,попитай дъщеря си или сина си.
                          Last edited by radostin_ivanov; d.m.y г., 23:14.
                          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                            Не ти прави 4ест на тази трагедия да задаваш такива въпроси,то4но заради това 4е са прекаленно малки аз се обявих против тяхната връзка и бях казал 4е и в Бг да съм,няма да отида на тяхната сватба,допуснали са грешка и вси4ки от моето семеиство,както и от нейното бяха против и ето какво се слу4и. А на въпроса дали е подсъдимо,попитай дъщеря си или сина си.
                            +1 ... в живота стават грешки. Важното е да се учим както от своите грешки, така и от на другите.
                            Наистина е тъжна новина за такава смърт на няколко човека. :-/
                            Катастрофата е била челен удар на прав път. Някак си ми е трудно да разбера какво е станало ... освен заспиване на волан или избягване на яма на пътя, друго не мога се сетя.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                            AR 155 2.0 16v SUPER
                            Toyota Corolla 2014 S Premium
                            Moskvich 2140

Comment

• Бог да прости загиналите. Всеки от нас можеше да бъде на тяхно място.
                              Моите съболезнования, колега!
                              Други коментари са меко казано неуместни!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Ето какво се случи преди около 40 минути.Удара се чу чак зад блока.Без спирачки.Първо се "изряза " някакъв мотор, после удара.В колата са били две жени едната е пострадала, шофьорката явно.Мотористите са били двама.Този дето е карал беше на 10 метра от мястото, пасажера зад него е прелетял цялото кръстовище и лежеше в локва кръв на около 25 метра от там.Че ще обвинят женат за отнето предимство ясно.Ма що 30 години никой не сложи светофар на това кръстовище.В час пик си е живо предизвикателство да завиеш наляво както се е опитала колата.Очевидци казват че мотора е изпреварил и се хакнал в колата като я отместил с около метър и половина.Ако не е бил той жената е щяла да мине безпрепятствено пред другата кола.И аз да бях и аз щях да съм изненадан.Гъзарията цена няма.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X