If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ОК, така да бъде.
Аз като си запаля габаритите, при мен свети целия фар и крушките са халогенни 6 вата.
Вярно не свети през деня кой знае колко, ама като ме спрат и им кажа, че това са ми дневните светлини и к'во правим?
Ми кво правим... Ако ти повярват, най-вероятно нищо не правим. Ако не ти повярват, сигурно и те ще те питат на свой ред "кво правим" Пък сигурност си е по-добре да те спрат на габарити, отколкот съвсем без пусната лампа
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015 Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997[Ex]
Един авер със селика, като запали светват такива дневни светлини, свети все едно къси през деня.
Е то само да решите и 156 може да имат дневни всетлини!
Миля че се използваха дългите светлини но се подава по малко напрежение към тях и не заслепяват, но виждаш от далеч перфектно...
А защо за всяко нещо трябва да има период за предупреждение?!? Да е нововъдение, не е. И не ми казвайте, ма аз само за това ли да мисля, имам си един куп неща на главата. Който си има един куп неща за мислене да ползва ГТ
Хихи - ми то тъкмо те трябжва да са чели съвсем наскоро закона.
В Закона няма нито дума за гратисен период и прочие глупотевини.
Е тоя път каквото и да кажем си прав...
Наистина си е така, точно те трябва да знаят защото всичко им още прясно в главата, но въпроса е друг дали въобще са прочели целия правилник!!!
Аре стига, това не го вярвате навярно. Ми то като вземат книжка мн от знаците още не ги знаят и ги бъркат, след това с опита се научава, а камо ли това да запомнят, винаги ще има пропуснали го, затова съм за гратисен срок.
Аре стига, това не го вярвате навярно. Ми то като вземат книжка мн от знаците още не ги знаят и ги бъркат, след това с опита се научава, а камо ли това да запомнят, винаги ще има пропуснали го, затова съм за гратисен срок.
Няма лошо от този период, но не съм съгласен ст ова да бъркат знаци и да вземат книжка ти как мислиш? Ми я си представи следната ситуация кръстовище , светофара е изключен гледа знака Пропусни движещите се по пътя с предимство, него разпознава и преминава?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Ама ясно колега, не искам дори да си го представям, но реалността е такава, найстина мн. нови шоферчета са така, бъркат знаци едно друго, съдя по примери!
то пък трябва да си малоумник да бъркаш знаци, те да си приличаха........... според мен ведно с листовките трябва да има и тест за интелигентност на изпитите ... съжалявам за оф-топика
гратисен период мратисен период, нека да е 12 часа, ама цялка седмица.... който е толкова безхаберен да не се грижи за толкова елементарни неща въобще не трябва да е на пътя
Напълно съгласен. Да караш кола не е проста работа и незнам защо трябва всеки да взима книжка. Трябва тест за интелигентност и тест за реакция.
втория тест го има, но за професионална категория! Иначе май искаха да се въведе правило, според което ако нямаш 8-ки клас завършен, да нямаш право да се явавяш на шофьорски изпит, но май не е издържало, като гледам разни мангали в жигули и т.н.
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
втория тест го има, но за професионална категория! Иначе май искаха да се въведе правило, според което ако нямаш 8-ки клас завършен, да нямаш право да се явавяш на шофьорски изпит, но май не е издържало, като гледам разни мангали в жигули и т.н.
Ти циганин в учебна кола виждал ли си
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment