Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко струват колите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко струват колите?

Пуснах си услугата на cars.bg за ежеседмична справка за цената на автомобилите. Ето какво получих

за 156

Alfa Romeo 156
    Гориво: Дизел
    Кубатура: 2400
    Скорости: Ръчни
    Година: 2000

Актуална цена*: 5945 лв.

*Цената е актуална към 31/10/2009. Възможно е цената на Вашия автомобил да варира в зависимост от наличието на допълнителни екстри и състоянието му.

За 166

Alfa Romeo 166
    Година: 2001

Актуална цена*: 6800 лв.

*Цената е актуална към 31/10/2009. Възможно е цената на Вашия автомобил да варира в зависимост от наличието на допълнителни екстри и състоянието му.

Това май са средни цени на обявите в сайта. Та въпросът е колко е според Вас реалната продажна цена на една такава 156 и една 166?

Искам да изчисля на база очакването на купувача и това на дилъра колко е дилърската наддценка.

Това с поддръжката са пълни глупости, много рядко се оценява - така че не го коментирайте. Сега например 156 ако ще и от злато да е не можеш да и вземеш повече от 5-6000 лв. (справка обяви продава)

Еми слагаш спортно окачване например, джанти, кожен салон, едно друго и сам можеш да прецениш реалната цена. Може да си купиш за 5-6 к лв и да не е нещо особено, така че зависи какво търсиш.
    При мен: от сток: добави спортно окачване айбах(амор. и пружини), инфинити озвочителна система, джанти 17 от подписа ми, кожен салон момо, бежав.
    Реалната цена на една кола е тази, за която можеш да продадеш колата си, една добре изглеждаща кола винаги ще се желае.
    Както казах за сток кола това е цената 6к лв. нагоре в зависимост от екстрите към нея
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

никой не ти го плаща, колкото и да е супер колата - може да и искаш 20% над пазарната.

Има разлика между наляти пари и това дали някои ще ти ги даде.

идеята е да посочим, кой за колко пари би купил 156 2000 г. и 166 2000 г.

Аз лично за 156 над 6 000 не бих дал дори да е с ново турбо, 17, кожа, като нова, със зимни гуми, чип, перфектна и тнт.

За 166 бих сложил още 2 000 лв.

Comment

Какви 6 хиляди за 156-ца..Та то за 5 никой не купува та камоли за 6.Един приятел си взе за 3500 една 156 2.4jtd с 17-ки + континентал думи, е верно че е 98' ама пак никва цена не е ....Криза...
        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Аз ли съм най-големия балък, дето Август месец броих близо 6000 за моята?!? 1.9JTD, 2001-ва, кожен салон, лети 16-ки и пр. Не мисля! Изобщо не ме поблазни друга една 156-ца, бензинова, за 4000, въпреки, че и Pioneer DVD за сигурно 1000 лева имаше като екстра.

Comment

Аз лично колата не съм я взел за препродаване, ще я карам до дупка, така че малко ме интересуват тези цени-виж цена на ново Мито е около 37 000, това ми е по интересно
            Другото е за търговците и тези ,които иската да си продадат колата след година две , като цяло пазара на стари коли у нас все повече ще замира, така че който мисли да търкаля стара кола година две и да я препродава на същата цена, трябва да знае, че това вече е минало...
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Колите струват колкото ти дадат клиентитe, иначе изпратената цена е средна за колата на съответната възраст на база публикуваните в сайта обяви(в моят случай ми пратиха днес, че цената била 9545 лв.)... Има да си продаваме колите, но не е причината в тях, а че българинът няма пари в момента, има си поне една бангия, която не може да продаде че да опре до по-нова, и по принцип е тарикат, който иска да вземе хубавото без пари, а после се чуди що на него не му дават търсените пари, като той опре до продажба
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Абе криза криза,ама то такива 156 и 166 се вкарват че нямам думи,преди да взема 147цата се бях насочил към всичко що е Италянско с ЖТД,ами няма такива морги колеги по автокъщите,просто няма.

За мен реалната цена на тези автомобили е 30-50% по- висока от горе изписаните (говорим за кола в много добро състояние),не искам да ви казвам колко съм платил за 147цата защото ще ми се смеете.Колите на тези цени дори в Италия не са толкова евтини,та не искам да си помислям дори от какви морги колите на тези цени.
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                  Абе криза криза,ама то такива 156 и 166 се вкарват че нямам думи,преди да взема 147цата се бях насочил към всичко що е Италянско с ЖТД,ами няма такива морги колеги по автокъщите,просто няма.

За мен реалната цена на тези автомобили е 30-50% по- висока от горе изписаните (говорим за кола в много добро състояние),не искам да ви казвам колко съм платил за 147цата защото ще ми се смеете.Колите на тези цени дори в Италия не са толкова евтини,та не искам да си помислям дори от какви морги колите на тези цени.
                  Да, ама никой няма да предпочете твоята кола, на исканата от теб цена пред "нов внос", на съответната дъмпингова цена, независимо от нуждата от сериозна допълнителна инвестиция в такъв тип коли. Просто въпрос на нагласа сред нашето племе
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Да, ама никой няма да предпочете твоята кола, на исканата от теб цена пред "нов внос", на съответната дъмпингова цена, независимо от нуждата от сериозна допълнителна инвестиция в такъв тип коли. Просто въпрос на нагласа сред нашето племе
                    Аз като бивш купувач предпочетох да платя значително по висока сума,но знаейки какво получавам насреща,докато този нов внос макар и на по-ниска цена ,с повече екстри и каран от "Дядо зъболекър ходил за мляко с нея" можеше да се окаже една бомба с часовников механизъм.
                    Аз избрах сигурния вариант,но ти си много прав ,че повечето хора биха предпочели новия внос....
                    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

80% от обслужените коли, които се продават след година, две е в съмнителни сервизи и със съмнителни части, а и надали е обслужено и половината от това, което се обявява. Не е предимство, когато "майстор" с части с неясен произход е бил обслужил нещо си там, затова хората предпочитат новия внос.Не че отричам ме има добре подържани коли, но те не са преоблдаващия дял.С други думи има си пазар, има си там някакви течения и фактори, който му изнася да прави анализ, да си го прави
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Аз лично колата не съм я взел за препродаване, ще я карам до дупка, така че малко ме интересуват тези цени-виж цена на ново Мито е около 37 000, това ми е по интересно
                        Другото е за търговците и тези ,които иската да си продадат колата след година две , като цяло пазара на стари коли у нас все повече ще замира, така че който мисли да търкаля стара кола година две и да я препродава на същата цена, трябва да знае, че това вече е минало...
                        156 не е кола за каране до дупка, ще те разори
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Истината е, че в България в момента (ако изобщо!) се харчи евтинкото! Може и голям боклук да е, ама да е евтинко! Тва, дето някой си бил дал повечко пари за по-добра колица, поддържанка, и пр. са единични случаи.

Comment

Сега границите са отворени - по-добре намерете вариант да си докарате или да ви я докарат срещу съответното заплащане кола от страна с високи изисквания за технически преглед и съответния документ за технически преглед. Ще излезе малко по скъпо от кенефите, които се внасят у нас, но ще си спестите мноооого проблеми и разходи. Особено за по-капризни коли като нашите ...
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Хах пък аз си мислих че само аз я използвам тази услуга Ето и моето писмо

Alfa Romeo 156
                              Година: 1999

Актуална цена*: 5800 лв.

Вижте автомобили подобни на вашия

Продавате Автомобил?
                              Публикуване в cars.bg

CARS.BG
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X