Мен също ликето не ми харесва,според мен също е получил тва което трябва и всичко един ден се връща...но мисля че е време темата да се заключи,момчето го няма а аз знам така за мъртвите или добро или по-добре нищо..(не съм набожен просто етика)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Милиционер се прави на мъж.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНезнам Бог ли е, не е ли, аз принципно не съм набожен, обаче практика го показва. Винаги има баланс и природата се стреми към равновесно положение- това е проста физика, а не Божията промисъл
Леке ли е бил,не е ли бил ... не си ти човека,нито който и да било от тук пишещите , защото всеки от нас в даден етап от живота си и е бил леке ... не забравай това , безгрешни няма.
Много е ГРОЗНО да даваш определения и подсъди за човек който не познаваш.
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеПич,моли се тогава един ден твоите деца да са безгрешни,че ако Господ реши да ги наказва като ти ги отнеме друга песен ще пееш!!!
Леке ли е бил,не е ли бил ... не си ти човека,нито който и да било от тук пишещите , защото всеки от нас в даден етап от живота си и е бил леке ... не забравай това , безгрешни няма.
Много е ГРОЗНО да даваш определения и подсъди за човек който не познаваш.
В крайна сметка- лично засегната ли се чувстваш, какво ли? Еба ти проблема го направихте от един коментар...Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 14:44.Lexus IS200
Comment
-
Колега,прейграваш ... защитаваш теза която е много лесна за оборване ... и под леке не винаги означава,че дадения човек е изнасилвал или убивал !
Няма да влизам в спорове ... само ще ти кажа,че познавам много ей такива като тебе дето големи ги гореха и децата им наистина станаха ЛЕКЕТА ама от най - големите ЛЕКЕТА и те пак си ги обичат и защитават !!!
Както ти казах МОЛИ се твоите да не станат,че с тия закани за теглене на нож не ми се мисли,звучиш много крайно - > това не говори добре!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеКолега,прейграваш ... защитаваш теза която е много лесна за оборване ... и под леке не винаги означава,че дадения човек е изнасилвал или убивал !
Няма да влизам в спорове ... само ще ти кажа,че познавам много ей такива като тебе дето големи ги гореха и децата им наистина станаха ЛЕКЕТА ама от най - големите ЛЕКЕТА и те пак си ги обичат и защитават !!!
Както ти казах МОЛИ се твоите да не станат,че с тия закани за теглене на нож не ми се мисли,звучиш много крайно - > това не говори добре!Lexus IS200
Comment
Comment