Известие

Collapse
No announcement yet.

Милиционер се прави на мъж.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мен също ликето не ми харесва,според мен също е получил тва което трябва и всичко един ден се връща...но мисля че е време темата да се заключи,момчето го няма а аз знам така за мъртвите или добро или по-добре нищо..(не съм набожен просто етика)
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Незнам Бог ли е, не е ли, аз принципно не съм набожен, обаче практика го показва. Винаги има баланс и природата се стреми към равновесно положение- това е проста физика, а не Божията промисъл
      Пич,моли се тогава един ден твоите деца да са безгрешни,че ако Господ реши да ги наказва като ти ги отнеме друга песен ще пееш!!!

Леке ли е бил,не е ли бил ... не си ти човека,нито който и да било от тук пишещите , защото всеки от нас в даден етап от живота си и е бил леке ... не забравай това , безгрешни няма.
      Много е ГРОЗНО да даваш определения и подсъди за човек който не познаваш.
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
        Пич,моли се тогава един ден твоите деца да са безгрешни,че ако Господ реши да ги наказва като ти ги отнеме друга песен ще пееш!!!

Леке ли е бил,не е ли бил ... не си ти човека,нито който и да било от тук пишещите , защото всеки от нас в даден етап от живота си и е бил леке ... не забравай това , безгрешни няма.
        Много е ГРОЗНО да даваш определения и подсъди за човек който не познаваш.
        Ако децата ми един ден изнасилват, бият и крадат, не Господ, а аз ще им тегля ножа.. Ти ако на даден етап от живота си си била леке, аз за себе си не бих го казал! Разбира се съм правил грешки, но едно е да сгрешиш, съвсем друго е да изнасилваш и да престъпваш закона системно (я си представи, че ти си била на мястото на тая жена, като ще си представяме разни неща). И както казах преди няколко поста (само да има кой да чете), мнението ми е такова на базата на фактите изнесени от медиите и не е конкретно към това момче, а към всеки вършещ такива неща.

В крайна сметка- лично засегната ли се чувстваш, какво ли? Еба ти проблема го направихте от един коментар...
        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 14:44.
        Lexus IS200

Comment

• Колега,прейграваш ... защитаваш теза която е много лесна за оборване ... и под леке не винаги означава,че дадения човек е изнасилвал или убивал !
          Няма да влизам в спорове ... само ще ти кажа,че познавам много ей такива като тебе дето големи ги гореха и децата им наистина станаха ЛЕКЕТА ама от най - големите ЛЕКЕТА и те пак си ги обичат и защитават !!!

Както ти казах МОЛИ се твоите да не станат,че с тия закани за теглене на нож не ми се мисли,звучиш много крайно - > това не говори добре!
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
            Колега,прейграваш ... защитаваш теза която е много лесна за оборване ... и под леке не винаги означава,че дадения човек е изнасилвал или убивал !
            Няма да влизам в спорове ... само ще ти кажа,че познавам много ей такива като тебе дето големи ги гореха и децата им наистина станаха ЛЕКЕТА ама от най - големите ЛЕКЕТА и те пак си ги обичат и защитават !!!

Както ти казах МОЛИ се твоите да не станат,че с тия закани за теглене на нож не ми се мисли,звучиш много крайно - > това не говори добре!
            То не е въпрос да се молиш, а да си събираш акъла овреме, като си възпитаваш децата. И на мен не ми се спори.
            Lexus IS200

Comment

Working...
            X