delete
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво е нужно, за да бъдем щастливи...?:)
Collapse
X
-
Даммм, луда за връзване
Иначе по темата - за всеки човек е различно.
За едни малко , за други много.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
Най-важното е да имам някоя с която да споделям нещата, които имам, колкото и малко да са те. Това винаги ме е радвало най-многоLast edited by DarkKnight; d.m.y г., 11:58.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaloqn Покажи съобщениеаз вчера се разделих с мойта приятелка и не ставам за темата
Comment
-
Първоначално публикувано от kaloqn Покажи съобщениеаз вчера се разделих с мойта приятелка и не ставам за тематаПървоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеАз още не съм преживял моята, а се разделихме преди повече от година. И все още не мога да и намеря достойна замесничка, ноо... и аз да поспамя
Иначе по темата, най съм щастлив когато съм с приятели, когато се забавляваме, излизаме, базикаме се, абе просто да ни е весело...Няма по-хубаво нещо от това...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеКолеги какво става, гледам напоследък приятелките Ви все ви изоставят, дори имаше и още една такава тема, да не би вече да не им харесва на българките Алфа Ромео???
Иначе по темата, най съм щастлив когато съм с приятели, когато се забавляваме, излизаме, базикаме се, абе просто да ни е весело...Няма по-хубаво нещо от това...
Comment
-
И мен са ме зарязвали и аз съм зарязвал, не че съм Трифон де, ама това е положениетоМного съм доволен, защото ако не бях зарязан или не бях зарязъл, можеше, евентуално и да се оженя за някоя друга, а не са жена си, първа и единствена.Това от гледна точка на брака, а за мен щастието е вродено, или го имаш, или не.Допълниетлно щастието е в простите неща, колкто и просто да звучи
Вервайте ми, бая народ съм виждал да гони Михаля във всичките му проявления, не че всеки не го прави по своему.
Last edited by fred; d.m.y г., 14:01.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Пак кахърна тема......аз нямам чак толкова място на харда за да си го занимавам с такива неща, процесора също не обича....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз съм горе долу наясно с тези неща, но... не ми пречи да се сдухлясвам от време на време (в случая заради колегата, което ме изпълни със спомени - едни хубави, други лоши и най-вече си спомних колко ми беше добре с нея и как успях да направя всичко, което си бях поставил за цел освен нея, но ми липсва и знам че най-вероятно пак щеше да свърши на зле връзката ни, но сега да ми е по-кофти. Разбирам всичко това и въпреки всичко ми е кофти)
П.П. Извинявайте, че опропастих хубавата тема, но ми тежеше и имах нужда да споделя както каза колегата @kaloqn
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеКахърна (както се изразяваш не е),но те разбрах
Относно "зарязването",ще си копирам мнението от темата на Стефан
Просто,нещата са такива,каквито са.Не такива каквито са били,каквито ни се иска да бъдат,или каквито ще бъдат....
Всяко зло е за доброи всичко е част от едно голямо добро...СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
Comment