Известие

Collapse
No announcement yet.

Смъртна присъда - за или против!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
    На всеки си му е мил живота,колкото и да е луд! Па като знае ,че ще има "въжето на площада" ще се замисли дали да действа!
    Или по скоро трябва да се въведат Крумовите закони!
    Крадеш - решат ти ръката!
    Убиваш - режат ти и 2-те(да няма с какво за по-нататък)
    Изнасилваш - режат и едната ръка, за да не пипа! ...
    Браво! Как го измисли? Гениално. Утре двамата с Търтея решаваме, че не ни кефиш и свидетелстваме, че си ни окрал. Ко праим? Хей ръчичка, хей една, само ти ми останА. Машалла, баце, аферим!

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    Може ли аз?
    Не, Славчо да ми ги посочи. Ти си способен на всичко Пък и ти нали беше "против", бе?! Аз поне бях честен и си признах
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
      Посочи ми 3 такива.
      1. Не веднъж се чУ за изнасилени момичета(сестри) и убити!

2.Не веднъж се чУ за изнасилвач използвал "клон" за целта.

3.Не веднъж се чУ за баща, убиец, на децата си.

То таз сган бива ли да живее?
      Още желания да имаш ?
      Браво! Как го измисли? Гениално. Утре двамата с Търтея решаваме, че не ни кефиш и свидетелстваме, че си ни окрал. Ко праим? Хей ръчичка, хей една, само ти ми останА. Машалла, баце, аферим!

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

Не, Славчо да ми ги посочи. Ти си способен на всичко Пък и ти нали беше "против", бе?! Аз поне бях честен и си признах
      Не гледай от твоята кула нещата ...ами аз ако имам алиби ... и ти четеш между редовете ..... и се окаже ,че ти лъжеш хей езиче хей ги две ..... ???????? Ще научиш жестиколирането май ........
      Last edited by slav40; d.m.y г., 23:18.
      Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
        Ама чакайте сега да уточним какво обсъждаме. Смъртната присъда като наказание по принцип или "смъртната присъда и има ли тя почва у нас".
        По-скоро второто.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Не гледай от твоята кула нещата ...ами аз ако имам алиби ... и ти четеш между редовете ..... и се окаже ,че ти лъжеш хей езиче хей ги две ..... ????????
          Не си чел закона. С трима свидетели си довиждане. Дори за убийство.
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            Не си чел закона. С трима свидетели си довиждане. Дори за убийство.
            А аз колко трябва да имам за алиби ... м? Пък и пърновачално бяхте 2ма с коки! Сега и друг ще викате?
            Alfa156 Against All

Comment

...Този който е дал такова медицинско да го "маниполират" и него ... да видиш как ще се излекуваме от подобни измами!...
              КОЙ бря? Кой ще го манипОлира? Те не могат 5 лева да го глобят, бе. И как ще се излекуваме от измами като ни управляват измамници??? Нали утре те ще измамят, че ти си измамник и ще ти разкатаят фамилията! Ти голямо доверие им гласуваш на тия.

Я ми кажи честно, с ръка на сърцето: ако не дай си боже някой нещо те обвини несправедливо и те натопи, ти наистина ли вярваш, че в България ще получиш справедлив процес? Как се решават делата според теб: както е справедливо или според който даде повече? Ако е второто, как точно ще се "излекуваме", като дадем право на корумпираните не само да крадат и онеправдават, но и да убиват???
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

1. Не веднъж се чУ за изнасилени момичета(сестри) и убити!

2.Не веднъж се чУ за изнасилвач използвал "клон" за целта.

3.Не веднъж се чУ за баща, убиец, на децата си.

То таз сган бива ли да живее?
                Още желания да имаш ?

.......
                Поименно, колега

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

А аз колко трябва да имам за алиби ... м? Пък и пърновачално бяхте 2ма с коки! Сега и друг ще викате?
                Ше викнем и Валери, че пО ни върви пиенето с него
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Това беше преди бая време . Не ми е работа да помня поименно, нито ми се рови из нета за подробна информация, нито ще задоволя заядливия ви глад!
                  И отново казавам/пиша четеш между редовете! Вадиш си каквото ти хареса от контекста и го насочван не където трябва. няма да обяснявам какво съм имал в предвид отново...то си го пише, нито гласувам доверие, на която и да била институция и на който и да било политик.От мухата стана динозавър.
                  Няма да пиша в тази тема повече ...явно ви дразня с мисленето си. Мир.
                  Alfa156 Against All

Comment

...явно ви дразня с мисленето си. Мир.
                    Човек, мен не ме дразниш. Просто ти твърдиш: "който е изверг..." и аз те питам "кой, аджеба?". Добре, като не можеш 3-ма, кажими един човек, който според теб е изверг и заслужава смърт. Едно-единствено име?
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Човек, мен не ме дразниш. Просто ти твърдиш: "който е изверг..." и аз те питам "кой, аджеба?". Добре, като не можеш 3-ма, кажими един човек, който според теб е изверг и заслужава смърт. Едно-единствено име?
                      Чети ...белким се накефиш
                      Какво би мислил за него ...ако това беше твоята дъщеря?
                      http://dnes.dir.bg/2009/03/25/news4190660.html

Още.
                      http://dnes.dir.bg/2009/04/03/news4242278.html
                      Last edited by slav40; d.m.y г., 23:57.
                      Alfa156 Against All

Comment

Аз твърдя същото като колегата и никога няма да твърдя нещо по-различно от това, че извергите трябва да се колят!

Ето ти два примера понеже гледам не можеш без примери.

http://news.ibox.bg/news/id_24894239

http://novinitepro.bg/novinite/krimi...a-svoboda.html
                        BMW E39 528i

Comment

Не се котираш пич.Информацията ти е оскъдна!
                          След малко ще поиска дата на раждане,семейно положение, кръвна група, размер на и т.н. Не мисля да угаждам повече и верно спирам да пиша!
                          Alfa156 Against All

Comment

Мога да дам една чудесна идея. Следвайте светлия пример на Чарлз Линч (1736–1796).
                            Може и древния еврейски закон око за око.
                            Изобщо примери много.
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Чети ...белким се накефиш
                              Какво би мислил за него ...ако това беше твоята дъщеря?...
                              Същото каквото мисля и сега. Стига да съм сигурен, че са хванали правилния човек. Ами ако не е? Как да съм сигурен? Тази година съм пуснал 2 жалби до полицията и за 2-те получих писма от прокуратурата: "не можем да образуваме производство, щото не знаем кой е извършителя." Ето, виж темата: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30097

Е тия точно келемета ги даваха по всички телевизии, даже отговаряха на репортерите, случката става пред магазин и продавачките са ги видели и тъпанарите ще ми разправят, че не знаели кои са! Айде бе! И бившият шеф на тъпанарите стана премиер и вие очаквате нещо позитивно да се случи?!

Втората жалба беше, че ми откраднаха документите. Това за тази година. У нас влизат 3 пъти, единия докато спим с жената в къщи. Кого хванаха тия бе?! Кура ми Янко!

Ей затова говоря. И понеже виждам, че сте ме разбрали криво, нека ви припомня, че аз всъщност съм "за":

Принципно съм "за", но за БГ съм категорично "против"...
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Браво бе,садист!
                                То скоро ще прекрачим и закона и още по-лошо-правилника на Карб!
                                Кой разбрал-разбрал
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X