А някой да е гледал дали найстина в резервоара влиза това количество дето е на колонката......
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
Collapse
X
-
Бензин от Шела, незнам поради каква причина но с него жипката върви най-добре.Нафтичка наливам от Лукойла по същата причина.С камионите и бусовете е същата история, нафтичка от Лук-аRange Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
От къде?
Спрях от Лукойл,щото напоследък в два поредно сменени филтри намирам графит и някакви намагнетизирани боклуци! Почнах от ЕКО! Ама навсякъде са безконтролни ментета!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеА някой да е гледал дали найстина в резервоара влиза това количество дето е на колонката......The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщениеНапротив, знамТова че карам бензин, не значи, че не знам какъв дизел се предлага.
Мързелив не съм... Ето в сайта какви дизелови горива предлага веригата http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=409&lan=1
Снимай... много ми е интересно. Тва за невежеството си го запази за себе си!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение95 от Ромпетрол и 100 от Еко. Шел и ОМВ стават за бързо хранене
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЗа горивата съм съгласен, виж за манджата - Шел не става, а и ОМВ са я подкарали през просото ...Както и да е.
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеА някой да е гледал дали найстина в резервоара влиза това количество дето е на колонката......
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеШел 100 октана или понякога Еко, но определено с Шела върви повече и дава по-малък разход. То и цената му е по-дебелаAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment