Първоначално публикувано от fiore
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
От коя верига бензиностанции зареждате гориво и сте останали доволни?
Collapse
X
-
Вчера тествах за сефте нафтата на Ромпетрол и останах приятно изненадан. За 240 км от Стара Загора до София, Алфата ми даде 4.9 среден разход при натоварена кола/по данни от борда/ Добра динамика и като че ли по-добър звук на мотора.
Разбрах обаче, че на някои техни обекти, които се франчайзват се случва горивото да е лукойлско.
Само на обектите на "Ромпетрол България" ЕАД горивото е гарантирано от Румъния.
До сега съм зареждал от Лукойл, но тяхната нафта определено я гълта повече.
И още нещо в подкрепа на румънското гориво.
АЛЕКС 333 на околовръстното и Овча купел 2 продават румънска газ. Зареждам само от там, не само защото е средно 10 ст. надолу от другите, а и се държи доста добре като разход и вървеж.
Comment
-
Аз съм много доволен от Газпром. Както от гзта, така и нафтата. Имат и доста добри отстъпки - в момента е 7 ст./л. надолу с талон ( получаваш го на касата) + подарък при зареждане над 20 л. Горивата им се доставят от Сърбия ( чисто нова рафинерия). Лошото е, че в София има само 3 обекта, но в другите грдове са доста разпростратени.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
И от мен един + за Газпром.
Досега само газ съм зареждал там и субективно ми се струва, че е по-добра от останалите. Не усещам разлика между газ и бензин, докато с газ от друга бензиностания разлика има, макар и доста малка.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment