Известие

Collapse
No announcement yet.

Никой не иска 156, да се смея или да плача?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, поставете се на мястото на търговеца - вие ще размените ли нова, здрава, права кола, за "Алфа 156" ?!
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Колеги, поставете се на мястото на търговеца - вие ще размените ли нова, здрава, права кола, за "Алфа 156" ?!
      Неееее
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
        ...
        -НЕ НЕ НЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕ НЕ, не и за Алфа въбще не и за италианско, за нищо на света, не можем да ги продадем и само ни седят. Просто не става!...
        Мислиш, че лъжат ли? Виж във форума колко години трябват на някои да си продадат алфите. И все пак всичко се продава - въпрос на цена

Comment

ми зависи от алфите бе
          има некои дето имат кво ли не и струват едни други пари и се продават лесно
          има и да по 3к и никой не ги ще

а жабмазите са ясни
          на тях и дай само субару ако може
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Това са пълни глупости.Бащата на гаджето ми се занимава с внос на автомобили(той ми вкара и алфата).От началото на годината е продал около 8 алфи от,които 4 2.5 В6.Напоследък вкарва само алфи.-При мене алфа повече от 1 седмица не се е задържала(това са негови думи).Повече от 1 година неможеше да продаде 2 немски коли (vw bora и 1 пасат)продаваше ги на загуба даже.Така,че максимата,че немските коли се харчат като топъл хляб не важи.
            http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Ами колегата да закара колта в салона при "Бащата на гаджето" да се разберат за комисйонна и продажбата може да стане по-бързо.
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Добре ама като е отбелязъл "Бартер" в обявата 159ti ли иска да му предложа? Нали исакм да си купя по-нова и по-хубава кола заради което му доплащам.Аз ако имам 159 няма да му званя.

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                Това са пълни глупости.Бащата на гаджето ми се занимава с внос на автомобили(той ми вкара и алфата).От началото на годината е продал около 8 алфи от,които 4 2.5 В6.Напоследък вкарва само алфи.-При мене алфа повече от 1 седмица не се е задържала(това са негови думи).Повече от 1 година неможеше да продаде 2 немски коли (vw bora и 1 пасат)продаваше ги на загуба даже.Така,че максимата,че немските коли се харчат като топъл хляб не важи.
                Какви коли предлага той, кажи ми автокъщата и ако си хареам някоя напрво отивам. След като 100% ще се съгласи на бартер
                Last edited by cassillas; d.m.y г., 11:54.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

cassillas защо не си караш Алфата?кожа ала бала 2.0тс сигурно върви прилично.Защо не си я караш ами ще я даваш в бартер на 2000лв! Каква кола търсиш да си купиш?Ако търсиш Алфа твоята би трябвало да я вземат на бартер.То се тая коя ще им седи на плаца
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    ми зависи от алфите бе
                    има некои дето имат кво ли не и струват едни други пари и се продават лесно
                    има и да по 3к и никой не ги ще

а жабмазите са ясни
                    на тях и дай само субару ако може
                    Бе, не съм останал с впечатление че се продават много лесно, дори смятам че на пазара вървят само тия под 5000 лева, дееба и кво измекярско племе сме
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Да, зависи от ако ми се върже
                      п.с. Сега като се замисля в мобилето има 156-ци по 2000 лева дето седят от месеци и .......... да не говоря за ГТВ-та Тва ми е надеждата , да останем по-малко динозаври с алфи
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 19:33.

Comment

аз вече съм на принципа да си карам Алфата докато може, преди ги сменях колите през 1-2 години, но вече ми омръзна, тъкмо я обслужиш и след година за продан и на загуба почти винаги
                        моята Алфа е от първите още от 97 г. но за какво да я сменя, дори и фейслифтовите са почти близки а тях ги правеха допреди 5 години, а цената им е двойна
                        един съсед си купи Опел Вектра 2003 год. преди месец и като го гледам колко пари вече пръсна по нея само за този месец ми е жал за него, то не беше акумулатор, стартер, вентилатор на парното и последно подгревните свещи, а колицата е 6 години по-нова от моята, но няма го стила на Алфата - липсва просто
                        така и така вече не можем да вземем и половината на парите които сме дали преди години, по съм склонен да й подаря някой лек тунинг от колкото да и търся пазар и да се моля на някой тарикат

Comment

Дааа.... И ще си ДОПЛАТЯЯ....
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                            cassillas защо не си караш Алфата?кожа ала бала 2.0тс сигурно върви прилично.Защо не си я караш ами ще я даваш в бартер на 2000лв! Каква кола търсиш да си купиш?Ако търсиш Алфа твоята би трябвало да я вземат на бартер.То се тая коя ще им седи на плаца
                            Все повече се обеждавам че ще си е вечно моя.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Купиш ли си кола трябва да осъзнаеш, че вече си вътре . Мойто Алф си го взех за 11 хиляди навремето и си беше от най евтините на пазара, три години покъсно в автокъщите ми дават 3500 пари като се има в предвид, че на външен вид съм малко оръфан, при бартер за кола струваща десетина хиляди. Еми ще си я карам докато Алф ме предаде каествено или рязко се замогна.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                                Все повече се обеждавам че ще си е вечно моя.
                                А какъв зор имаш да я сменяш? Какво по-точно искаш да купиш?
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X