Незнам дали е от снега,но взехме да буксуваме на едно място. Факт е ,че не се купуват коли,факт е ,че неможеш да им вземем в момента повече от 4000 нищо,че си ги оценяваме поне на 10 000
Известие
Collapse
No announcement yet.
Никой не иска 156, да се смея или да плача?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Така стоят нещата. И аз имам автомобил за продаване (не е Алфа) но не мога да го продам. А не искам да го подарявам. Някакси, кола с кожен салон и всички екстри плюс газова уредба не ми се дава за 2000 лева. Не че някой и толкова ми е предложил, но факт.
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНикой нищо не го кара! Това бих направил аз, човека си има глава на раменете, за да си реши сам нали
1.Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение...Ако сте си стегнали колата и тя е кукла, по-добре я дайте на някой близък да и се радва, от колкото да я подарите за жълти стотинки на некой до вчерашен гоуфър. С 4000лв нито ще обеднеете, нито ще забогатеетеПървоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщениеКолега не си давай колата без пари остави си я и по добре си купи нещо да се возиш и да го трошиш по БГ патищата, пък 156-цата може да си я понапомпаш...Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолега, не се занимавай с глупости ... Карай си алфата с кеф...Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПрепоръчвам на колегата да си събере още 3000 лева, които не му достигат и на колкото му оценяват колата джамбазите и да си купи кеш другата кола, пък 156-цата винаги може да се ползва като резервна...Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеcassillas защо не си караш Алфата?кожа ала бала 2.0тс сигурно върви прилично...
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеЕ прави сте, ама все пак примерно аз, не искам да карам 156-ца още 10 години. Нали все пак трябва да има разнообразие някакво...
Comment
-
Aми така е обаче с Алфите това е факт - караме ги доживотноаз примерно много добре осъзнах това като проучвах каква кола да си взема. При 166 е абсолютно същото всички такива са непродаваеми и джамбазите си ги държат като паметници из моргите
Затова не искат да правят бартер особено за кола карана и поддържана в България - просто няма продаване
Аз съвет на колегата не се наемам да дам, само мога да кажа, че никой няма да бартерира Алфа, не и в тази криза, просто ако колегата иска по нов автомобил да си събира пари достатъчно и това е
Пп за моята имам оферти от няколко човека но аз не си я продавамнякога може и да съжалявам но засега ме кефи страшно и мисля да си я карам още дълго време
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Ами това е проблема, че колите ни се обезценяват много, а и в момента е криза и допълнително това сваля цените. Някои колеги не могат да го преживеят този факт и поради тази причина колите си остават вечно техни. В крайна сметка всеки, който е заложил на тази марка трябва да му е ясно, че е яко наливане на пари в една бездънна яма и при продажба загубата е огромна. Ама май в тези моменти забравят девиза с който до скоро са оправдаали постоянните "кръводарявания" - кеф цена няма.
Мен ми беше трудно да го приема това понеже от няколко месеца също планирам да сменям моята с някоя фейслифната печка или с "кораба". Ама след като сондирах доста мнения и следих какво и на какви пари се реализира се примирих, че ако искам да я продам бързо, повече от 4К едва ли ще успея да и взема, независимо, че е с ГИ. В крайна сметка купуваш да речем за 7K една кола, на която само подобренията струват толкова и в края на краищата нали и продавачът й е вече влязъл и той в този филм. За жалост това е положението, ама трябва да се върви напред, защото годинките си се търкалят и колата безмилостно се обезценява и амортизира и тези пари, които сега успееш да й вземеш, само след една година ще са мечта. Пък да не говорим за колите от 10 години нагоре, които след няколко години само за скраб може да ги вземе някой.
Така че мисля, колкото и вземеш сега на една кола, все е от полза, защото е в пъти по-добре, отколкото да ги оставиш тези пари на улицата пред вас да гният.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеНикой не го кара, ама гледай какви......
Ти би ли си продал 166-цата за 6 бона да речем, ако колата ти е БЕЗ забележка?
Относно тезата на търтея, че ако не съм на 30 или 40 примерно, а съм на 23 в случая и хоп, автоматично мнението ми влиза в графа "всичко, което хвърка се папка..."- Ами не съм съгласен и ще кажа защо.
Да започнем с това, че знам много добре как се изкарват 2-3-4 n-хиляди лева.
За покупката на моята кола (купих я за 11000лв преди година и 7 месеца) + всички ремонти, застраховки и прочие щуротии и разходи по нея (а те не са никак малка сума - над 10 000лв) НЕ съм взел 1 стотинка от родителите ми. Всичко съм си изкарал сам - ходил съм по бригади в Щатите, също така работя и неща свързани с моята квалификация - в сферата на Медицината и Фармацията ( Sopharma; различни вериги Аптеки и тн).
Та все си мисля, че не съм някакъв "заблуден турист", който седи в къщи и търка клавиатурата във форума по цял ден, чака на готово от мама и тате, и мнението му е поредния спам, само колкото да се запише в темата
Или казано по друг начин - оправям се със задачата да преценя кое хвъркащо нещо да папкам и кое неЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеОтносно тезата на търтея, че ако не съм на 30 или 40 примерно, а съм на 23 в случая и хоп, автоматично мнението ми влиза в графа "всичко, което хвърка се папка..." - Ами не съм съгласен.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Младите са с предимство, но да не лапат снежинки, преди птиците да са отлетяли на юг..По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Стига с това младите...Аз също съм на 23, живея от три години сам, сам се оправям, сам съм си купил колата с изкарани от мен пари, сам я поддържам. С всичко се оправям сам!
Знам какво струва колата ми, знам и на какви цени има от този модел. Ма то и телефони от 20 лв има и от 10к лв нали! Все една марка! Не говоря колко съм налял по ремонти, щото са малко, колата държи. Карам я от година и три месеца и съм адски доволен от нея. Като казвам колко струва колата ми имам впредвид екстри и подобрения по нея, за които спокойно мога да си взема парите и да я продам като базов модел. Но това няма да се случи, защото искам да остане такава, правил съм си я с мн любов, и искам след мен някой да я прави по същият начин. Като реша да я продавам и немога да и намеря купувач, за което се съмнявам, мн кандидати има и сега, бих я дал на братчето си да я кара и те това си е.
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Е...не ме разбра...здраве да е !
Сами си подбиваме цените, щом сме сагласни да ги дадем без пари!
Трябва повече да расъждават като теб, а не да си свлят гащите!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСами си подбиваме цените, щом сме сагласни да ги дадем без пари!
Трябва повече да расъждават като теб, а не да си свлят гащите!Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеМного си прав колега, напълно те подкрепям!
...е не , че не се случва, под влияние...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Ех ама и вие сте.. Пак гледате само едната гледна точка! Нали после като се засилите да купувате алфа и вие ще я вземете евтино и излизате на 0. Я ми кажете каква е разликата дали ще си продадеш колата за 10 000 и ще купиш друга за 15 000 или ще я продадеш за 5000 и ще вземеш за 10 000? Няма разлика нали... Вече ако сте решили да минавате от алфа на БМВ сметката е друга, но после ако минете пак на алфа нещата се изравняват.Lexus IS200
Comment
-
11 страници, анти Алфа 156......
ако в продължение на 1-2 години не ги продавате....цената ще скочи....!
Оборотите играят роля...важно е как тупти сърцето.....а не колко време....
Алфата е господин за един ден...а бемвето за цял живот..така ли се получава)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение11 страници, анти Алфа 156......
ако в продължение на 1-2 години не ги продавате....цената ще скочи....!
Оборотите играят роля...важно е как тупти сърцето.....а не колко време....
Алфата е господин за един ден...а бемвето за цял живот..така ли се получава)
А наоколо - сценаристи с лопата да ринеш.
п.п. Бобчо, как така, ако не е руса, значи е дебела, бре? :Р
Comment
Comment