насила хубост не става
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда коланите да са задължителни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе дали коланът помага или не е ясно. Това никой не го оспорва.
Странно е как така ще съм длъжен да го ползвам. Не приемам закон, който ограничава личната ми свобода, като пак казвам - неслагането на колан по никакъв начин не застрашава околните.
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКолега, не знам какъв е случая. Има микро вероятност в подобен случай да ти блокират ключалките на коланите, ако пожарът е бил в следствие на удар, но се замисли какъв е броя на пожарите и какъв броя на удари. МИсля че разликата е в пъти и цифрата се измерва с 5 или 6 цифрен порядък.
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНали ти казах в другата тема. Не искаме да те виждаме размазан на предното стъкло само щото не си си сложил колана. Това също е право на обществото и ти трябва да се съобразяваш, за това в някои бели държави като се изплющиш гол до кръста на обществено място изключая плажове и прочие , полицията те глобява.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Добре де, Пепоне, значи здравното осигуряване покрива медицинско лечение при катастрофа с колан - ако се ботурясаш без колан, плащаш месечното си здравно осигуряване умножено по 10 или дори по 100, пък ти сам решавай как да караш
Или при катастрофа без предпазен колан Г.О. не покрива обезщетенията, както при пияните шофери....
Прекрасноsigpic
Comment
-
Сега ще ви разкажа една история с колани. Преди няколко години присъствах на оглед на ПТП със смъртен случай. Беше прекрасен летен ден след обяд, пътя е този който свързва "Гребната база" в Пловдив до кръстовището на р-т "Чадърите". Пътя е много приятен за шофиране поради плавните завой гората и новият асфалт-тогава, но е изключително опасно защото е тесен и минава през място където има много деца, майки с колички и хора на разходка. Там са ставали много ПТП-та но това го помня много добре. Колата не си спомням каква беше, сравнително нова, беше изтървала завоя до "Гребната" и се беше нацелила с не голяма скорост в едно дърво. На предната седалка шофьора- мъж на средна възраст без колан и без отворен еърбег беше с окървавена глава пробила предното стъкло, тялото му беше в странна поза и според лекаря беше починал почти мигновенно от вероятният кръвоизлив в мозъка. До него жената вероятно негова съпруга, крещеше в истерия в линейката и в последствие се оказа само със счупен крак защото коланът я беше спасил. Според експерта и катаджиите , че и лекарите ако мъжът беше с колан щеше да е жив защото колата беше ударена от страна на пасажера.
По-важното в случая е, че това се беше случило пред лицата на разхождащите се жени и деца и всички тези случайни хора станаха свидетели на ужасната гледка на окървавеният труп само защото той не си беше сложил колана. Даже едното поемно лице повръщаше от гледката. Надявам се сте разбрали и второстепенният смисъла на някои забрани.
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:25 ----------
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТова е несъстоятелно. Аз също може да не искам да те виждам, дори облечен, но
Право на обществото е оксиморон. Права има индивидът.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениемда мое беше въпросното изящно мнение и да напълно е възможно. Само ще ти помена, че има много регистрирани случаи, в които возещия се отзад пасажер при удар изхвърча от инерцията и се удря с седалката пред него. При удара човекът на тази седалка в повечето случаи претърпява тежка травма именно от инерцията на пасажера, а дори има регистрирани смърти случаи.
респективно ако няма какво да те спре освен джам и се шибнеш с прилична скорост какво ще попречи на тялото ти ( или поне на части от него) да ме шибнат докато просто пресичам или пия кафе до улицата? Малко вероятно - да, но възможно, нали?
Както и да е, по тоя въпрос предпочитам да не споря......мда, коланите може и да спасяват живот, това не го отричам, но все пак имам резерви.....най вече относно начина по който това е наложено на обикновенния юзър, независимо че е световна практика или не.....разбирам и застъпниците на идеята че трябва да се ползват....Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:22."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Мен в интерес на истината баш ме боли курец дали са задължителни. Аз си слагам колана защото така се чувствам по-сигурен и е доказано, че при евентуален инцидент шансът ми да оцелея е по-голям.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
абе колан и аз слагам, но не смятам, че трябва да е задължително.
Трябва и садо-мазото да забраним, заради евентуални проблеми.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Ако не са задължителни коланите, а са въпрос на избор не искам да ти казвам колко от простите хора ще загинат. Хора, които ако е задължителен колана ще си го слагат, но ако не е задължителен няма. Това, че има хора, които искат да е въпрос на избор, не може заради тях да се рискува живота на обикновения, прост човечец, дето няма и вечер фаровете да си пусне ако е е задължиетлно.
Comment
-
при удар със сравнтелно ниска скорост между обектите на птп-то колана има шанс да те спаси от тежки травми или смърт! Това мисля е ясно на всеки. При висока стойност на разликата в скоростите на обектите в птп-то и с колан и без колан си все пътник! При удар с висока скорост, колана не само не може да те спаси, ами и той ще те умъртви! Другото е бошлав работа. Сега в последното Волво сложиха колани които имат възглавници и се надуват при удар - това е една стъпка към спасяването на живота на пътуващите при по-силен удар, без те да са опасни за тях. Идеята на колана е все пак най-доброто правено до момента и не го отричам - само вижте един състезателен автомобил без значние за писта или за извън писта! Коланите са многоточкови даже.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Сега се сетих за още един плюс: колана те придържа към седалката т.е. като се зимат завои с висока скорост колана те държи към седалката и противодейства на центробежната сила. Това важи най- вече за леви завой, защото при десните винаги може да се опреш на врата.
Отделно това придържане към седалката трябва винаги да го има и като си без колан се набираш на волана и педалите, което ти намалява контрола върху автомобила
От последното следва, че карайки без колан не рискувате само собствения си живот
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155Идеята на колана е все пак най-доброто правено до момента и не го отричам - само вижте един състезателен автомобил без значние за писта или за извън писта! Коланите са многоточкови даже.
sigpic
Comment
-
амо вижте един състезателен автомобил без значние за писта или за извън писта! Коланите са многоточкови даже.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеАко не са задължителни коланите, а са въпрос на избор не искам да ти казвам колко от простите хора ще загинат.....The greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment