Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли нужда коланите да са задължителни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
    ако ми е писано да удавя,няма да се обеся.....също тка ако ми е писано да свърша в автомобилна катастрофа,ни колан,ни нищо ще ме спаси...
    не е баш така - ако ти е писано да ти се случи автомобилна катастрофа може да има разклонение за живота ти - с колан живее, без колан не. Може и обратното да е, все пак!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщение
      Курсиста да не кара без ръце?Що да е мога,каската ще ми пази главата от наранявания?
      Баце ... я се загледай в някой учебен автомобил пък тогава ги коментирай. Ама да е с някой/я съвсем начинаещ/а.
      Почти в 90% от времето едната ръка на инструктора шари по волана (понякога и по ск. лост).

Каската ... със свеждане до абсурд мога да ти докажа, че и в колата ти трябва, ама това са стари номерца.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Аз имам един навик-когато седна в кола да си сложа колана.Според мен тези колани и закони не са измислени случайно.
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          да ме задължават със закон да слагам колан е все едно да ме задължават да си нося пантофите в дома ми.
          Когато започнеш да караш колата си в дома си, тогава изтъквай този довод! След като си на обществено място сред останалите участници в движението, ще спазваш законите, колкото и малоумни( в качеството си на какъв обаче ги окачестви като такива)са!

Comment

• Аз, примерно, спазвам правилата. Което не пречи да се боря против тях, когато смятам, че са нередни.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

• Живко, кое му е нередното, пак да попитам?
              Теориите за личната свобода ми ги спестете....
              Нека започнем темата отначало!
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Нека започнем темата отначало!
                E, те това е вече приказка - ще се рестартираме.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                  Ще ти дам едно кръгче с жипа и ще разбереш

[/I][/B]
                  Айде де В гората съм съгласен, че не ти трябва, но при челен сблъсък, не виждал логика да са излишни.
                  Lexus IS200

Comment

• До такава степен съм свикнал колана, че ако случайно за 20-30 метра карам без него ми е странно и некомфортно, и аз съм на мнение че помага поне на мен ми помогна!

Comment

• Поради пълно неразбиране на темата и отместването й в посока дали коланите помагат, я заключвам.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                      X