Първоначално публикувано от k_valkanov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли нужда коланите да са задължителни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщениеКурсиста да не кара без ръце?Що да е мога,каската ще ми пази главата от наранявания?
Почти в 90% от времето едната ръка на инструктора шари по волана (понякога и по ск. лост).
Каската ... със свеждане до абсурд мога да ти докажа, че и в колата ти трябва, ама това са стари номерца.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеда ме задължават със закон да слагам колан е все едно да ме задължават да си нося пантофите в дома ми.
Comment
-
Аз, примерно, спазвам правилата. Което не пречи да се боря против тях, когато смятам, че са нередни.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНека започнем темата отначало!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЩе ти дам едно кръгче с жипа и ще разбереш
[/I][/B]В гората съм съгласен, че не ти трябва, но при челен сблъсък, не виждал логика да са излишни.
Lexus IS200
Comment
Comment