Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият VW Touareg

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    интериора не ви харесва, защото не се заглеждате в детайлите, а го гледате цялостно - при италианците дизайна ми е направило впечатление, че е изключително цялостно ориентиран и понякога детайлите издишат, докато при немците, понякога цялостната форма не е толкова впечатляваща, но пък детайлите и стила са доста добри
    За един наистина добър дизайн не е достатъчно само да се изпипат отделните детайли...(както наистина немците обичат)- добра идея е да са в някакъв вид композиция...да имат обща идея... абе да си взаимодействат, да се вписват в цялостния интериор, а не да са въпреки него - колкото и да са изпипани самите те. Та между другото при Таурега до голяма степен си е точно така... просто цялостните линии са по-ръбати и грубовати, което според мен подхожда на имиджа и размера на колата... но не подхожда на вкуса на някои хора, включително и на мен
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

Ръбати в новия да, но в стария не виждам нищо ръбато! Така че не може да приравниш Туарега като цяло на новия му имидж
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Честно стария дори не съм си направил труда да го потърся в google... просто коментирам новия
        147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
        Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
        156 2.4 JTD - ex

Comment

В стария ( до болка ми познат ) интериор няма почти никаква разлика с този на пасата от същите години(говоря за стил на оформление и взаимстване на цели детайли). Честно казано той беше цялостно по-добре оформен, въпреки мнението ми, че е правен в час по трудово.
          Arena Coast Customs

Comment

Никой не може да ме убеди, че липсата на ергономия и изумителните решения като копчета в стил печка Раховец не са целенасочени при Фолксваген. Може би масата хора си внушават, че колкото по-неудобна и грозна е една кола, толкова е по-здрава и евтина за поддръжка. Не намирам друго логично обяснение за това как 25 години след като от СААБ са се сетили, че могат да обърнат арматурното табло към шофьора и да направят уредите така, че да имаш достъп до всички тях с показалец докато ръката ти е на лоста, да правят таблата така, че да е по-удобно за някой пътник от задната седалка с по-дълги ръце да борави с него, отколкото на шофьора.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Еми пък ни ма кефи вътря .
              Аз като ще си паля фаровете като на Опел Астра Ф да ти е*ем Туарега .
              Кастифона - по недодялани врътки може да има само в Москвич .

Абе немска му работа .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                В стария ( до болка ми познат ) интериор няма почти никаква разлика с този на пасата от същите години(говоря за стил на оформление и взаимстване на цели детайли). Честно казано той беше цялостно по-добре оформен, въпреки мнението ми, че е правен в час по трудово.
                Има, има В Пастета копчелъка е по-малък
                А градските SUV-та, които излизат напоследък, главно ме дразнят с наподобяващото уголемено комби купе. Типичен пример за което е Х3. При стария това липсваше ама явно става мода. Ще доживеем да го видим и този на живо и ще се разбере дали е с такава дълга предница и грозно издължено купе.

А копчелъка му е разположен по абсолютно класически начин. Съвсем традиционна, права (с лека чупка под дисплея) конзола и всичко натрупано върху нея. Аз лично в стария не съм срещал трудности в боравенето с конзолата и всички останали копчета, бутончета, лостчета и тем подобни.
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Дано новия Таурег да не е с излитащо антикрило, като половината от старите(изтеглиха ги да подменят болтовете), че кола с тази визия и подобни дефекти, И НАД 120 000 лева, а мерси !
                  Arena Coast Customs

Comment

Working...
                  X