Аз пък навремето като ходих до училище, всеки ден минавах покрай една 33-ка до съседния блок. Все си виках, тая кола сякаш е изпреварила времето си, на фона на ладите и москвичите сякаш изглеждаше с 20г напред. Естествено хабер си нямах що е то Алфа Ромео по онова време, честно казано никога не ми е било мечта или нещо такова да притежавам такава кола, но ето на... 15г по късно се сдобих с 1-вата 156-ца, честно казано отначало незнаех какво съм си купил. След известно време се регистрирах във форума и станах част от една общност, в която повечето хора заслужават да им стиснеш ръката където и когато да ги видиш. Колата си е кола, "купчина железа, красиво подредени и между тях душа, необяснимо е", но харата с които се запознах и приятелствата покрай тази марка ме карат да се чувствам някакси особено.
И така..., 5бр 156-ци гледани със желание и глезени подобаващо. Даже преди малко оставих на паркинга последната, вече с почистена турбинка съскащо подобаващо благодарение пак на колега от форума. Ей как ви обичам колеги/приятели.
Пс: Тано Кариди от "Ла Пиовра" верно бръмчеше в 164-ка, баси... Ей кви сериали имаше едно време, не като сега, псевдо риалита и сапунки мейд ин Търкей.
И така..., 5бр 156-ци гледани със желание и глезени подобаващо. Даже преди малко оставих на паркинга последната, вече с почистена турбинка съскащо подобаващо благодарение пак на колега от форума. Ей как ви обичам колеги/приятели.
Пс: Тано Кариди от "Ла Пиовра" верно бръмчеше в 164-ка, баси... Ей кви сериали имаше едно време, не като сега, псевдо риалита и сапунки мейд ин Търкей.
Comment