If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз залагам или на камата или на Стойчо ... но искрено се надявам да е Стойчо
А сините мнения няма да ги коментирам ... с повечето ми познати левскари като си говорих ... признаха си хората, че и хореографията и играта ни беше по-добра ...
Вие ако искате другият път и не гледайте мача въобще ... пак може да си се оправдавате по същият начин като почти всеки път
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Ми ... и тук има нещо вярно, но точно 2мата, които са заклети левскари ... точно те говореха най-зле ...
Но не мога да разбера ... като казваш каквото виждаш - значи ли, че не си привърженик на тима ?
Трябва ли като видя, че в момента в ЦСКА няма 1 на който да му дреме за клуба да го подмина и да говоря, че сме със супер тим ?
Нещо не ти разбирам логиката колега ... по-точно я разбирам, но се опитвам и на теб да обясня, че сините очила трябва да са мааалко по-светли
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
прекалено си умерен или си със синя кръв или не си или мразиш ЦСКА или си за Литекс ))) няма средно положение
Са остава да ми кажеш, че живееш в Дружба и напълно ши съ разберем
И все пак ... не са много но и от вашата публика има мислещи хора
Днеска обаче се замислих ако Ицето ни фане отбора в ръце след тоз урунгел дет са се води тренер ...
Мечтая си да гледам мача Вили Вуцов vs Стоичков ... така де ... ЦСКА - Славия
прекалено си умерен или си със синя кръв или не си или мразиш ЦСКА или си за Литекс ))) няма средно положение
Ето за това футбола е на това дерадже. Не може да казваш ние сме най-добрите и да не поглеждаш факта, че нямаме един свестен футболист в отбора, а за "хореограф" оня смотания дето много си повярва та чак и треньор ще ми става
Са остава да ми кажеш, че живееш в Дружба и напълно ши съ разберем ...
Колега важно е не къде си, а как мислиш (не съм от дружба и никога не съм живял там, но не е гот)
Та колеги много присърце приемате нещата и не поглеждате обективно на нещата - може да сме левскари или цесекари, ама отборите ни не струват и вместо нещата да се свеждат до спорове кай ще бие, ние спорим на кой отбора му е по-пропаднал. Като малък и аз гледах мачове радвах се на отбора, на който съм избрал да симпатизирам, ядосвах се като губи, но сегаа..... някак ми писна от нагласени неща и хора търсещи на кой да си изкарат яда че отбора им не струва.
П.П. Никой не е със синя кръв освен извънземните по филмите
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Аз съм Левскар от как се помня ... но се надявам тая година и 2 та отбора да не видят евротурнири, пък дано акъла на шефовете им вземе, че дойде.
Толкова глупости на кв. см. колкото натвориха и двете управи просто не вярвах, че са възможни.
Лошото е, че нито един от останалите отбори не прави нещо различно... та да послужи за коректив.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Мисля, че по отношение на твоят отбор желанието ти ще се сбъдне
И твойто смешно отборче ако влезе в евротурнирите какво ще стане, смех като миналата година. Един X срещу дублиращия отбор на средняшки английски отбор. НАЙ-СЛАБОТО представяне от всички отбори в зона УЕФА. Мухахахахаха, нема такива смешници. Ако не помниш да ти припомня, полследната ви "евро" кампания. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...ngs/index.html
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
И твойто смешно отборче ако влезе в евротурнирите какво ще стане, смех като миналата година. Един X срещу дублиращия отбор на средняшки английски отбор. НАЙ-СЛАБОТО представяне от всички отбори в зона УЕФА. Мухахахахаха, нема такива смешници. Ако не помниш да ти припомня, полследната ви "евро" кампания. http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...ngs/index.html
Те добре , че Левски взеха Шампионска лига , та да отсрамят България ...
Не ми казвай , че са били еди кой си .... абсолютна случайност !
И ЦСКА биха Ливърпул пред 3-4 години в Англия ... и това беше случайност .
И двата отбора са под всякаква критика ...
Comment