мн добра хореография на червената агитка.за мача..........като цяло скучен!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим ЦСКА и Левски
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеЕ то се видя..сектор Б свещи трябва да палят че се разминаха поне с тройка
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениеми това е твой проблем, там са се вписали младите и интелигентни хора които ползват интернет
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениеГенов на ръце трябва да го носите с тия ромънски волейболисти пак ви спаси,но до кога?А и на ли бяте повече бе чорбари каде ви беше публиката днеска добре,че ви доидоха циганските редици от ромъния и фенове на партизан хаха СМЕШНИЦИ145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Това беше най-гадният мач, на когото съм бил някога! Но това не е само заради слабата игра на Левски, а и защото съквартиранта ми е голяма шматка и беше купил билети за сектор В.... Та ми се наложи да търпя цялата простотия и гаменщина на чорбарската агитка.... Иначе този път съдииството беше добро, а ние извадихме късмет, че се добрахме до X.
Comment
-
ре
Ти кой мач си гледал бре пич?Пак се проявява леескарският манталител да обиждат поради липса на сиво вещество или други доводи.
А смешници могат да се нарекат футболистите на Левски, който се опитваха заедно с децата който гонят топките да бавят играта още от началото на мача,защото ако бяхме вкарали гол...отивахте на грозна загуба.
Сега като се опиташ да ми отговориш,пробвай да е без обиди...поне у форума пробвай да спазваш някакво средно ниво на интелигентност.
Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщениеГенов на ръце трябва да го носите с тия ромънски волейболисти пак ви спаси,но до кога?А и на ли бяте повече бе чорбари каде ви беше публиката днеска добре,че ви доидоха циганските редици от ромъния и фенове на партизан хаха СМЕШНИЦИAlfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Ко да ви кажа ... мислех да ходя в А, а отидох в Г и наистина НЕ съжалявам ...
Който спомена за разни цигани - да беше заповядал да ни ги покаже
За играта ... няма да коментирам ... всичко се видя !
Относно хореографията ... еми сори пичове, ама не можете на малкият пръст да ни стъпите ако ще и да сме 5 пъти по-малко от вас
Макар, че числеността беше приблизително равна„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеКо да ви кажа ... мислех да ходя в А, а отидох в Г и наистина НЕ съжалявам ...
Който спомена за разни цигани - да беше заповядал да ни ги покаже
За играта ... няма да коментирам ... всичко се видя !
Относно хореографията ... еми сори пичове, ама не можете на малкият пръст да ни стъпите ако ще и да сме 5 пъти по-малко от вас
Макар, че числеността беше приблизително равнаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщениеТи кой мач си гледал бре пич?Пак се проявява леескарският манталител да обиждат поради липса на сиво вещество или други доводи.
А смешници могат да се нарекат футболистите на Левски, който се опитваха заедно с децата който гонят топките да бавят играта още от началото на мача,защото ако бяхме вкарали гол...отивахте на грозна загуба.
Сега като се опиташ да ми отговориш,пробвай да е без обиди...поне у форума пробвай да спазваш някакво средно ниво на интелигентност.
Comment
-
Ей шефе ... да ти споменавам ли как цялата футболна общественост е настръхнала срещу ЦСКА ? Че ако не сте налазили цялото БФС , ще сте в Б-група . Спирам да пиша , че такива като теб освен да дразнят за друго не стават . И не ми цитирай резултати от преди 20 години , щото и вие сте падали с 5 . Лек ден ...145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
ЦСКА Завинаги.
На земята всеки ден,светва изгрева червен и залязват всичките звезди. Тук от вечни времена истината е една ,никой няма да ни победи. В червено – бяло бият нашите сърца само ЦСКА до края на света.Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеАз ви предлагам да стпрете да се карата за глупости и да се придържате към добрия тон,защото темата ще отиде в коша и вие ще получите наказанияFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
ре
Грубиян......ако не сме ние и вас няма да ви има(и ако не е Батков)
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНикой не се кара, просто в България има два отбора Левски и юношите на Левски, другото е празни приказки.Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
Comment