Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мн добра хореография на червената агитка.за мача..........като цяло скучен!
    alfa romeo 145 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
      Е то се видя..сектор Б свещи трябва да палят че се разминаха поне с тройка
      Генов на ръце трябва да го носите с тия ромънски волейболисти пак ви спаси,но до кога?А и на ли бяте повече бе чорбари каде ви беше публиката днеска добре,че ви доидоха циганските редици от ромъния и фенове на партизан хаха СМЕШНИЦИ

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
        ми това е твой проблем, там са се вписали младите и интелигентни хора които ползват интернет
        Сега вместо да ме увикваш ... вземи обясни как става

---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
        Генов на ръце трябва да го носите с тия ромънски волейболисти пак ви спаси,но до кога?А и на ли бяте повече бе чорбари каде ви беше публиката днеска добре,че ви доидоха циганските редици от ромъния и фенове на партизан хаха СМЕШНИЦИ
        Ти щото не си много смешен ... а направо дразнещ ми се струва , че ревеш за нещо ...
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Момчета и момичета всички сме равни. Мачът завърши 0:0
          In God we trust, all others pay cash.
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Това беше най-гадният мач, на когото съм бил някога! Но това не е само заради слабата игра на Левски, а и защото съквартиранта ми е голяма шматка и беше купил билети за сектор В.... Та ми се наложи да търпя цялата простотия и гаменщина на чорбарската агитка.... Иначе този път съдииството беше добро, а ние извадихме късмет, че се добрахме до X.
            www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• ре

Ти кой мач си гледал бре пич?Пак се проявява леескарският манталител да обиждат поради липса на сиво вещество или други доводи.
              А смешници могат да се нарекат футболистите на Левски, който се опитваха заедно с децата който гонят топките да бавят играта още от началото на мача,защото ако бяхме вкарали гол...отивахте на грозна загуба.
              Сега като се опиташ да ми отговориш,пробвай да е без обиди...поне у форума пробвай да спазваш някакво средно ниво на интелигентност.

Първоначално публикувано от giogiaro_89 Покажи съобщение
              Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
              Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• По-добре да си бяхте изгледали някоя комедийка, вместо да се губите времето с тази пародия.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Ко да ви кажа ... мислех да ходя в А, а отидох в Г и наистина НЕ съжалявам ...
                  Който спомена за разни цигани - да беше заповядал да ни ги покаже
                  За играта ... няма да коментирам ... всичко се видя !
                  Относно хореографията ... еми сори пичове, ама не можете на малкият пръст да ни стъпите ако ще и да сме 5 пъти по-малко от вас
                  Макар, че числеността беше приблизително равна
                  „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                    Ко да ви кажа ... мислех да ходя в А, а отидох в Г и наистина НЕ съжалявам ...
                    Който спомена за разни цигани - да беше заповядал да ни ги покаже
                    За играта ... няма да коментирам ... всичко се видя !
                    Относно хореографията ... еми сори пичове, ама не можете на малкият пръст да ни стъпите ако ще и да сме 5 пъти по-малко от вас
                    Макар, че числеността беше приблизително равна
                    http://www.sportal.bg/sportal_tv.php...video_id=22087 Това видяхте ли го Дучета.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                      Ти кой мач си гледал бре пич?Пак се проявява леескарският манталител да обиждат поради липса на сиво вещество или други доводи.
                      А смешници могат да се нарекат футболистите на Левски, който се опитваха заедно с децата който гонят топките да бавят играта още от началото на мача,защото ако бяхме вкарали гол...отивахте на грозна загуба.
                      Сега като се опиташ да ми отговориш,пробвай да е без обиди...поне у форума пробвай да спазваш някакво средно ниво на интелигентност.
                      http://vbox7.com/play:7f72ce58 погледни клипчето към 1:20 сек.виж хубавото болейболното посрещане на ваш футболист и ако не е дуспа незнам какво друго може да бъде,но Генов пак се оплаши и неискаше за пореден път да свири дуспа срещо цска.За това където си напълнихте сектора с чужди агитки самите ромънци опънаха трансперант на Стеауа от кум сектор В.Все пак живейте си илюзията,че можете да сте по добри от нас.ЖИВИ И ЗДРАВИ НЯМА НИЩО ЛОШО всеки може да мечтае.Доказателството думите на Тодор Янчев ние неможахме да победим най слабия ЛЕВСКИ,не искам да си представям като станете вие на сегашното ниво на ЛЕВСКИ какво ще ви се случи(5:0,7:1,7:2) приятен ден.

Comment

• Ей шефе ... да ти споменавам ли как цялата футболна общественост е настръхнала срещу ЦСКА ? Че ако не сте налазили цялото БФС , ще сте в Б-група . Спирам да пиша , че такива като теб освен да дразнят за друго не стават . И не ми цитирай резултати от преди 20 години , щото и вие сте падали с 5 . Лек ден ...
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

• ЦСКА Завинаги.

На земята всеки ден,светва изгрева червен и залязват всичките звезди. Тук от вечни времена истината е една ,никой няма да ни победи. В червено – бяло бият нашите сърца само ЦСКА до края на света.
                          Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

• Аз ви предлагам да стпрете да се карата за глупости и да се придържате към добрия тон,защото темата ще отиде в коша и вие ще получите наказания
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                              Аз ви предлагам да стпрете да се карата за глупости и да се придържате към добрия тон,защото темата ще отиде в коша и вие ще получите наказания
                              Никой не се кара, просто в България има два отбора Левски и юношите на Левски, другото е празни приказки.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• ре

Грубиян......ако не сме ние и вас няма да ви има(и ако не е Батков)

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Никой не се кара, просто в България има два отбора Левски и юношите на Левски, другото е празни приказки.
                                Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Working...
                                X