Известие

Collapse
No announcement yet.

Хайде да се преброим ЦСКА и Левски

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Да бе, и трите полуфинала за евротурнирите ги уреди милко балев да знаеш. Ма кво да се праи - връзки... Доколкото си спомням той беше вкарал и петте гола на лефски `89г. http://
    Мани това, я ме светни като сте толкова велики защо сте единствения партиен отбор без никаква международна титла - руските, румънските, югославските, чехословашките и т.н. ви аналози имат по няколко?

Не, че и нашите не са същите лекета, ама да се хвалиш с полуфинал когато комшията ти има няколко купи е трагично!
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Това нашето не е най кой му е по голям, а на кой не му е толкова малък.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Мани това, я ме светни като сте толкова велики защо сте единствения партиен отбор без никаква международна титла - руските, румънските, югославските, чехословашките и т.н. ви аналози имат по няколко?

Не, че и нашите не са същите лекета, ама да се хвалиш с полуфинал когато комшията ти има няколко купи е трагично!
        Искрено се смях на тоя пост. Ние не се сравняваме нито с комшията, нито с реал мадрид. Само с вас, нали такава е темата. Е, ЦСКА няма евротитла, а вие какво имате, като сте велики? Кой силен европейски отбор сте били изобщо? Айде кажи един, че не мога да се сетя изобщо за такъв случай във вековната ви история.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Да бе, и трите полуфинала за евротурнирите ги уреди милко балев да знаеш. Ма кво да се праи - връзки... Доколкото си спомням той беше вкарал и петте гола на лефски `89г. http://
          Да прав си не е бил Милко Балев,а всички фотболисти,които са били взети от казармата за да играят за цска.Гунди е единственият,който се е противопоставил и за това е бил за кратко в пловдив,но иначе не са ви помогнали БКП и Микло не е вкарал головете

Comment

• Този спор никога няма да се разреши , само ще се карате Дайте прогнози за Сливен-ЦСКА ... колкото и да съм червен , ми се струва , че наще пак ще се осерат
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
              дам, забележете след 89та, като им врътнаха подкпрепата колко пъти са шампиони? ... а така, добре ли е? А ние колко пъти сме шампиони? става ли вече ясно или трябва да повтарям?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%...83%D0%BF%D0%B0
              След 89-та има един отбор, който е подкрепян по всевъзможни начини и който заради тази нерегламентирана подкрепа беше намразен в цялата страна, и той не е ЦСКА
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• И преди и след 89-та от ЦСКА излязоха футболисти, които играха и играят в ман юнайтед, барцилона, байерн мюнхен и т.н. и т.н. да не ги изреждам всичките, списъкът е дълъг. Повечето от тях спечелиха купи, шамп. лига, златни топки и златни обувки и с техните имена се свързва футболът в БГ изобщо. От Левски най-успелият футболист е Дани Боримиров... ама иначе на местно ниво и най-вече на приказки сте много велики

Comment

• Малко спам : Сега играят ЦСКА-то и Сливен на стадиона в Сливен.Един приятел ма викаше но сега се прибирам от работа и не ми до футбол.
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

И преди и след 89-та от ЦСКА излязоха футболисти, които играха и играят в ман юнайтед, барцилона, байерн мюнхен и т.н. и т.н. да не ги изреждам всичките, списъкът е дълъг. Повечето от тях спечелиха купи, шамп. лига, златни топки и златни обувки и с техните имена се свързва футболът в БГ изобщо. От Левски най-успелият футболист е Дани Боримиров... ама иначе на местно ниво и най-вече на приказки сте много велики
                    и сега виж колко от тези футболисти са дошли от ДЮШ на ЦСКА? )) Тъжно е нали

А в момента? Колко от играчите(биячите на манекенки и манекени на бельо за клубният календар) са от ДЮШ? Взимате ги на килограм: 5 от Сливен, 5 Ботев, 2 Мездра и 2ма Благоевград(джуджетата на отбора)....

Тъжно ти е предполагам, но не се притеснявай.... поне ние се забавляваме на ваш гръб )))))
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Темата не е за възпитанието и манталитета на играчите. Дали ще бият жени (което май не е било съвсем така) или ще карат пияни и ще се бият с бакшишите е все тая. Въпросът е, че добрите футболисти гледат да отидат в най-големия клуб, също както най-добрите пилоти във Ф1 искат да карат във Ферари, а не в Торо Росо.

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Този спор никога няма да се разреши , само ще се карате Дайте прогнози за Сливен-ЦСКА ... колкото и да съм червен , ми се струва , че наще пак ще се осерат
                        2:4 Я, да видим сега столипиновци и подуенци кви ще ги свършат
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                          и сега виж колко от тези футболисти са дошли от ДЮШ на ЦСКА? )) Тъжно е нали

А в момента? Колко от играчите(биячите на манекенки и манекени на бельо за клубният календар) са от ДЮШ? Взимате ги на килограм: 5 от Сливен, 5 Ботев, 2 Мездра и 2ма Благоевград(джуджетата на отбора)....

Тъжно ти е предполагам, но не се притеснявай.... поне ние се забавляваме на ваш гръб )))))
                          и това трябва да говори лошо за нас или че вие спите ?
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

И преди и след 89-та от ЦСКА излязоха футболисти, които играха и играят в ман юнайтед, барцилона, байерн мюнхен и т.н. и т.н.
                            Интересно , защо ли така се получи?Тези играчи играеха ли за ЦСКА в евротурнирите или предпочитаха да играят за чуждите отбори?Защо ли?
                            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• На всички ни е ясно защо, но тук темата е друга.

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:12 ----------

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                              След казанската афера да говориш, че се забавлявате на наш гръб ОК

Comment

• Така като гледам как върви темата, скоро никой няма да убеди другия в неговата си теория. Въпрос на г.т. и пристрастия. Това, че цска са по-добри търговци, няма да ме накара да бъда от този отбор. Това, че цска били партиен отбор, няма да ме накара да бъда от Левски. Причината е друга и всеки я знае сам за себе си!
                                Last edited by JAMAL; d.m.y г., 21:42.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                                X