ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде да се преброим ЦСКА и Левски
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениемене не можеш да ме подразниш въобще защото аз мачове не гледам
Просто останах изумен когато дядо ми каза това
Но това което се е случило преди 12г. няма да се случи сега
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеТакива сте си леФскарите, не ходите по мачове, но за сметка на това дразните и дуднетеFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКак не слезнах днеска малко по рано, с Явор да те попилеем на живо, много ме е яд.Като завих видях и твоята паркирана на булеварда, нещо сбирка на по бира ли имахте
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЗамалко на кълбета да станем, аКато завих видях и твоята паркирана на булеварда, нещо сбирка на по бира ли имахте
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАхам да полеем загубата, Васил Петров си го отнесе на живо и Румен по телефона но се държаха достойноGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Честита добра серия на всички Левскари!!!
След като изгледах два мача от трибуните, един по телевизията, мога отговорно да кажа, че наблюдавам един различен отбор. Отбор с идея, умисъл в играта и голямо желание. И това, което виждам ме кара да се усмихвам. В крайна сметка, това е идеята на спорта....не да викам по противника, а да се радвам на отбора, който подкрепям.
надявам, се че спрягания за трансфер, холандски футболист ще качи нивото на клуба.
и един цитат:
"Успехът направи Левски единствения отбор в А група с пълен актив от две победи след два изиграни кръга и логично "сините" застанаха на върха в класирането. Любопитно е, че най-големият съперник отбора - ЦСКА е на последното 16-то място в таблицата."Last edited by JAMAL; d.m.y г., 23:08.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
http://www.sportal.bg/statistics_ran...ason=49&team=0 Еххххххххх..... от кога го чакам това класиране.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеhttp://www.sportal.bg/statistics_ran...ason=49&team=0 Еххххххххх..... от кога го чакам това класиране.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Доста добро прозрение ...
Че нали ние от 3 отбора с по 0 точки за това сме последни ...
Как да е ... а кризи, не кризи ... и във В да сме ... звездата продължава да ни грее в сърцата
Само се моля отбора да попадне в ръце на някой ЦСКА-р и всичко ще се оправи ...
Белкем сега поне Видима бием ... знам ли ...
То тия контроли с Ком Берковица ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Честита първа точка на отборчето в червени фанелки, успяха да удържът хикса на 9 човека от Видима мухахахахаха. Ето малко четиво http://football.sportal.bg/news.php?news=253614
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеМного тежък мач.........за гледанепардон,БГ мачове?
Да не си се намразил?
Comment
Comment