Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой е карал нашите автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От моите италиански документи става ясно,че колата ми е принадлежала на Борсетто Жанпиеро от Торино ... Роден е на 20. 12. 1929 г. Като и гледам състоянието и, този пич май рядко я е вадил от гаража...
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Да ви кажа замислям се за нещо: Баща ми си купи преди 5 месеца мерцедес ц-класа, новичка. Но си смени и колата за работа, взе си ван ситроен елпазион или нещо такова беше. Скъсва вана дето е 2.0 турбо от каране, на ден по минумим 200км, а мерцедеса, си го котка, стой в гаража и веднъж на 10 дена излиза малко в града с него!
      Гледах си документите и превеждах дословно документа от италиански, възможно ли е това незнам но пише: дата на излизане от конвейра началото на 2000, така излиза и по ВИН между другото, и дата на покупка на колата от магазин 16.01.2001г.
      Това възможно ли е да е седяла една годинка в магизинчето?!
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:19.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

ами за възможно е възможно,но малко вероятно,има практика да се пазят коли само за проби и в един момент се ревизират и излъскват и после се продават със занулени километражи с поне 30 процента надоло,може твоя случай да е такъв
        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
        alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Моята я е карал някакъв италианец 76 набор. Явно е бил див селянуха щото беше облепена с гумени буфери по ъглите на броните и по вратите. И на всичко отгоре бяха залепени накриво
          може да е бил леко лийнал братчеда преди да ги лепи
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            възможно ли е това незнам но пише: дата на излизане от конвейра началото на 2000, така излиза и по ВИН между другото, и дата на покупка на колата от магазин 16.01.2001г.
            Това възможно ли е да е седяла една годинка в магизинчето?!
            Да, само че не е стояла в магазина, а в склада на магарцедес
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
              На мойта 55-ца съм втори собственик.Предишния са карабинери в "Пистоя" (дано небъркам името).Беше на името на името на следователка-дознателка (не й знам точно поста) ЖЕНА !!!
              ...а бе аз се чудя, защо е толкова бърза.... )

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 13:58 ----------

А пък мойта не са я карали, а са я возили на автовоз..
              п.п....ех да може да гледам тоя филм втора серия..
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Мойта като я взехме беше много мръсна вътре и вънка , ма толкова мръсна , че ме беше гнус да я пробвам.За сметка на това ,обаче след обслужването съм сменил само бензинова помпа и задни накладки и редовното масло филтри.За близо 3г. не е барано нищо по нея ,за сега даже още нито тропа нещо нито нищо , като през повечето време я е карала жената и излезе е.аси и здравата колица.
                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Working...
                X