If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От моите италиански документи става ясно,че колата ми е принадлежала на Борсетто Жанпиеро от Торино ... Роден е на 20. 12. 1929 г. Като и гледам състоянието и, този пич май рядко я е вадил от гаража...
Да ви кажа замислям се за нещо: Баща ми си купи преди 5 месеца мерцедес ц-класа, новичка. Но си смени и колата за работа, взе си ван ситроен елпазион или нещо такова беше. Скъсва вана дето е 2.0 турбо от каране, на ден по минумим 200км, а мерцедеса, си го котка, стой в гаража и веднъж на 10 дена излиза малко в града с него!
Гледах си документите и превеждах дословно документа от италиански, възможно ли е това незнам но пише: дата на излизане от конвейра началото на 2000, така излиза и по ВИН между другото, и дата на покупка на колата от магазин 16.01.2001г.
Това възможно ли е да е седяла една годинка в магизинчето?!
ами за възможно е възможно,но малко вероятно,има практика да се пазят коли само за проби и в един момент се ревизират и излъскват и после се продават със занулени километражи с поне 30 процента надоло,може твоя случай да е такъв
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacementMOMO GT2 WHEELSOMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Моята я е карал някакъв италианец 76 набор. Явно е бил див селянуха щото беше облепена с гумени буфери по ъглите на броните и по вратите. И на всичко отгоре бяха залепени накриво
може да е бил леко лийнал братчеда преди да ги лепи
възможно ли е това незнам но пише: дата на излизане от конвейра началото на 2000, така излиза и по ВИН между другото, и дата на покупка на колата от магазин 16.01.2001г.
Това възможно ли е да е седяла една годинка в магизинчето?!
Да, само че не е стояла в магазина, а в склада на магарцедес
На мойта 55-ца съм втори собственик.Предишния са карабинери в "Пистоя" (дано небъркам името).Беше на името на името на следователка-дознателка (не й знам точно поста) ЖЕНА !!!
...а бе аз се чудя, защо е толкова бърза....)
---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 13:58 ----------
А пък мойта не са я карали, а са я возили на автовоз..
п.п....ех да може да гледам тоя филм втора серия..
Мойта като я взехме беше много мръсна вътре и вънка , ма толкова мръсна , че ме беше гнус да я пробвам.За сметка на това ,обаче след обслужването съм сменил само бензинова помпа и задни накладки и редовното масло филтри.За близо 3г. не е барано нищо по нея ,за сега даже още нито тропа нещо нито нищо , като през повечето време я е карала жената и излезе е.аси и здравата колица.
Comment