градски, аз,както знаеш тука в щатите си общувам с тебе и още 4-5 човека на скайпа...като ме напне мъка и носталгия и отварам пикасата-папка коли и си зяпам бившата алфа.един ден жената зема да прави коментари-тъпата кола разбираш ли ми вика я обичаше повече от мене, и как не-колата уста нема. ако иска да спори с мене просто спира или светва неко ламба по таблото и нема скандали-при Лисан или Радо в Поморие. А Женатаааа...тоо коментар и струваше нов лап-топ...добре, че си ОК ти! а тоо с би ем вето- я да ти кажа ако го бех батисал, х_й с него-такива по пътищата не требеа на никой...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реквием за една Алфа!
Collapse
X
-
Нещата се уреждат!
Както писах в друга тема, сега преследвам един дядка, по-дърт от мене с една Имола.Освен това има още един Алфи, които не е доволен от собственика си!Мисля си да го накарам да мърка!
Стискайте палци!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНещата се уреждат!
Както писах в друга тема, сега преследвам един дядка, по-дърт от мене с една Имола.Освен това има още един Алфи, които не е доволен от собственика си!Мисля си да го накарам да мърка!
Стискайте палци!
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеСтискам! Аре, че ша идвам на Хисарлъка, да поливаме ...
Иво, много се радвам, че се съвземаш.
Само ти си знаеш какво ти е, разбира се.. Но от сърце се кефя, че не си унил и полагаш усилия (или пък успяваш с лекота) да гледаш напред и с оптимизъм!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЯ кажете кога - да вземем да се съберем направо цялата.. поузряла генерация на санаториум, да пооправим кокалите... и тихи забавления ...
... за улегнали Алфисти ...
Comment
-
Стискайте палци!
Наздраве166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЯ кажете кога - да вземем да се съберем направо цялата.. поузряла генерация на санаториум, да пооправим кокалите
Иво, много се радвам, че се съвземаш.
Само ти си знаеш какво ти е, разбира се.. Но от сърце се кефя, че не си унил и полагаш усилия (или пък успяваш с лекота) да гледаш напред и с оптимизъм!
А иначе за идеята съм ЗА!
Къщата на дядо ми е празна.Днеска даже напалих всички печки, та да не хваща мухъл.Редовно го правя!
На много удобно място е, на края на града!
Предлага три стаи с удобни кревати,кухня, лятна кухня, обширно мазе, кладенчова вода(има и водопровод, но за пиене ...) градина и Джанго!
Джанго е куче порода помияр, но май е най-умния от всички!
За фонетични забавления може да се използват пуйките на комшията.Винаги отговарят на поздравите!
Нощната тишина, нещо свято за Кюстендил, тука не се спазва!
Абе рай!
За Дервиш баня и останалите съм писал в друга тема!
Накратко-заповядайте!
наздраве на адаша и останалите,прегърнали идеята!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Стискайте палци!Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
-
Мордохай, днес докато ти четох темата братко, ми се обади най-близкият ми приятел и ми каза че дядо му е починал. Това което казах на него беше "Да сме живи и здрави ние!" същото ще кажа и на теб. Да си жив и здрав ти още дълги години, а за колата, ще си купиш по-добра. Страшно съм ти признателен човек, и искренно ти съчуствам за колата! Радвам се че си добре!!!In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВиновникът да каже.
Предлагам или за Гергьов ден (идеяте на адаша да опоскаме едно агне) или за края на май.Така и ще видите красотата на планината.Имам и едно друго на ум с един зеленчук, дето се въди тука, но малко хора знаят къде!
предложения!?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment