Известие

Collapse
No announcement yet.

Реквием за една Алфа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

градски, аз,както знаеш тука в щатите си общувам с тебе и още 4-5 човека на скайпа...като ме напне мъка и носталгия и отварам пикасата-папка коли и си зяпам бившата алфа.един ден жената зема да прави коментари-тъпата кола разбираш ли ми вика я обичаше повече от мене, и как не-колата уста нема. ако иска да спори с мене просто спира или светва неко ламба по таблото и нема скандали-при Лисан или Радо в Поморие. А Женатаааа...тоо коментар и струваше нов лап-топ...добре, че си ОК ти! а тоо с би ем вето- я да ти кажа ако го бех батисал, х_й с него-такива по пътищата не требеа на никой...
    блаженни са низшите духом...

Comment

Нещата се уреждат!
      Както писах в друга тема, сега преследвам един дядка, по-дърт от мене с една Имола.Освен това има още един Алфи, които не е доволен от собственика си!Мисля си да го накарам да мърка!
      Стискайте палци!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Стискаме палци,даже и на краката,да намериш подходящ Алфи
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Нещата се уреждат!
          Както писах в друга тема, сега преследвам един дядка, по-дърт от мене с една Имола.Освен това има още един Алфи, които не е доволен от собственика си!Мисля си да го накарам да мърка!
          Стискайте палци!
          Стискам! Аре, че ша идвам на Хисарлъка, да поливаме ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Стискам! Аре, че ша идвам на Хисарлъка, да поливаме ...
            Я кажете кога - да вземем да се съберем направо цялата.. поузряла генерация на санаториум, да пооправим кокалите

Иво, много се радвам, че се съвземаш.
            Само ти си знаеш какво ти е, разбира се.. Но от сърце се кефя, че не си унил и полагаш усилия (или пък успяваш с лекота) да гледаш напред и с оптимизъм!
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
              Я кажете кога - да вземем да се съберем направо цялата.. поузряла генерация на санаториум, да пооправим кокалите
              Етооо, пак за алкохол стаа в'прос ... ... и тихи забавления ... ... за улегнали Алфисти ...

Comment

Нещата се уреждат!
                Стискайте палци!
                Стискаме!
                Наздраве
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Иво, много се радвам, че се съвземаш.
                  Само ти си знаеш какво ти е, разбира се.. Но от сърце се кефя, че не си унил и полагаш усилия (или пък успяваш с лекота) да гледаш напред и с оптимизъм!
                  Абе точно с лекота не е, но се справям!
                  А иначе за идеята съм ЗА!
                  Къщата на дядо ми е празна.Днеска даже напалих всички печки, та да не хваща мухъл.Редовно го правя!
                  На много удобно място е, на края на града!
                  Предлага три стаи с удобни кревати,кухня, лятна кухня, обширно мазе, кладенчова вода(има и водопровод, но за пиене ...) градина и Джанго!
                  Джанго е куче порода помияр, но май е най-умния от всички!
                  За фонетични забавления може да се използват пуйките на комшията.Винаги отговарят на поздравите!
                  Нощната тишина, нещо свято за Кюстендил, тука не се спазва!
                  Абе рай!
                  За Дервиш баня и останалите съм писал в друга тема!
                  Накратко-заповядайте!

наздраве на адаша и останалите,прегърнали идеята!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Наздраве! Тая вече съм безалкохолен (бира), но смятам с количествено натрупване да постигна качествен еффект!

Comment

Айде, ос..памихме и тая тема

Имам една ракия.. дето само с хубави хора се пие.
                      За прегръщане на подобни идеи, ръцете ми неимоверно и противно на волята ми (дори) се удължават мигновено.

Давайте да заформяме датата.
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Нещата се уреждат!
                        Стискайте палци!
                        Успех колега и още много хубави мигове
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Тесен кръг?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            Тесен кръг?
                            Виновникът да каже.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Мордохай, днес докато ти четох темата братко, ми се обади най-близкият ми приятел и ми каза че дядо му е починал. Това което казах на него беше "Да сме живи и здрави ние!" същото ще кажа и на теб. Да си жив и здрав ти още дълги години, а за колата, ще си купиш по-добра. Страшно съм ти признателен човек, и искренно ти съчуствам за колата! Радвам се че си добре!!!
                              In God we trust, all others pay cash.
                              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Виновникът да каже.
                                Кръга се оформя. леко-полеко!
                                Предлагам или за Гергьов ден (идеяте на адаша да опоскаме едно агне) или за края на май.Така и ще видите красотата на планината.Имам и едно друго на ум с един зеленчук, дето се въди тука, но малко хора знаят къде!
                                предложения!?

Comment

Working...
                                X