Наистина изглежда много зле усукана... Чак сега видях темата, важното е че си жив и здрав.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Реквием за една Алфа!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеНагледен пример за това колко са кашкавалени 33ките при челен удар
при челен удар със 120км/ч за 16 годишна кола в най-добрият случай Алфи си е свършил работата упазил го е жив което е най важното .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениепри челен удар със 120км/ч за 16 годишна кола в най-добрият случай Алфи си е свършил работата упазил го е жив което е най важното .Last edited by Kris; d.m.y г., 21:19.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеНагледен пример за това колко са кашкавалени 33ките при челен удар
Струва ми се, че все повече ми се иска 33...................166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Всъщност навършваше пълнолетие,но освен по задните врати, нямаше ръжда никъде, камо ли изгнило.Бях със 120, когато вместо да сложа 5-та , отнех газта и точно тогава изкочи ония педал с БМВ-то.Сигурно е спаднала скоростта, но удара беше зверски.Добре, че и другата се смачка порядъчно.
Виждал съм доста коли след такъв удар и определено изглеждаха по-зле, особено вътре, а това е по-важно.
Както и да е!
Важното е, че живота продължава!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Напълно ти съчувствам Иво.Когато продадох първата ми 33-ка(на снимката),която беше изгнила до лайсните и куп други проблеми за 1000лв.(много) бях на 29г.,но се разплаках като малко дете за играчка.Силно се надявах като я видях при Сашо да не е твойта,но уви.Да си жив и здрав и се стягай за напред,и да знаеш че имам едно комби за което няма кой да се грижи.!!!
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
-
Колега mordohy сега виждам темата съжалявам за Алфата ти ,важното е че няма пострадали ,дано скоро се радваш на друга Алфа и дано няма повече такива опасни ситуации.
За съжаление ненормалниците по пътищата станаха прекалено много, вчера за една бройка и аз щях да съм "герой " от подобна случка да пиша подобен пост може би ,но за късмет се размина с уплаха ,за радост спирачките успяха да си свършат работата добре ,но трябва да се подобрява още.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Алфи си е изпълнил мисията. Предотвратил е по-тежки последици!
Сега с носталгия се сещам за тази тема:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35505
и си правя извод за качествата на една поддържана Алфа.
mordohy, късмет ти желая!
Чакам да видя новата Алфа!1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
и делта
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКато стане на скраб-тогаваАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Охи, малака!
Джорди, какво каза!?
Алфи вече е паркиран и чака режещи машини!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment