Известие

Collapse
No announcement yet.

Реквием за една Алфа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реквием за една Алфа!

Вчера се събудих от странен сън!
    Сънувах необикновенно големи стволове!Чудех се, кой ли кретен ги е отрязал тия дървета!? С какъв акъл!
    Не заспах до сутринта, а аз съм известен поспаланко.
    Сутринта тръгна за работа по обичайния маршрут, тоест по бучинските дупки и криво-ляво се дотътрих до околовръстното на София!
    Алфи усети, че дупките свършиха и изръмжа доволно!
    Тамън да му сложа 5-та, щото бях вече с около120 и разбрах съня!
    Вещаеше щета и загуба.
    Махнах си моментално крака от педала за газта, а Алфи някак укорително с гласа си ми отвърна!
    И лентата се завъртя!
    От нищото, или по-точно от калта изкочи едно БМВ и кацна напреко на пътя, на не повече от 8-9 метра.
    Не можех да направя нищо!
    Преминаха на забавен кадър , първия ми ловен излет, първата целувака...
    А отсреща сковани от страх и ужас ме гледаха две очи, които се уголемяваха все повече!
    Алфи се вряза като камикадзе, с ясното съзнание, че е по-добре да свърши така, отколкото осран от пуйки и кокошки в някой заден двор!
    Не почувствах удар!
    Всъщност не чувствах нищо!
    После..
    После очаквах болката,но не ме болеше нищо!
    Всъщност нищо ми нямаше!Щеше да ме боли после. като осъзная какво е станало
    На идиота, на който Алфи му вкара колонката до средата на купето също му нямаше нищо, акъла най-вече!
    С размазана предница и покривено купе, Алфи сякаш беше заспал доволно своя вечен сън!
    С ясното съзнание, че ме е спасил за последен път!
    Вечна му памет и мир на тенекиите му!
    Амин!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Брат, това вярно ли е? Историята е прекрасно разказана и ако е истинска е много тъжна.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Амин Сега е при другите Алфи където няма дупки и бензина е безплатен.
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

За съжаление е вярно, и разказано така наистина е тъжно.Алфи може би ще направи последен поход по родните пътища, и после ......скрап.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Амин
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Слава Богу, че ти си добре..
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Сигурен съм че ще намериш друга любов след време, важното е че тази не те е замъкнала със себе си! Отишла си е достойно, ти нали си тук! Горе главата!
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Вчера се събудих от странен сън!
                Сънувах необикновенно големи стволове!Чудех се, кой ли кретен ги е отрязал тия дървета!? С какъв акъл!
                Не заспах до сутринта, а аз съм известен поспаланко.
                Сутринта тръгна за работа по обичайния маршрут, тоест по бучинските дупки и криво-ляво се дотътрих до околовръстното на София!
                Алфи усети, че дупките свършиха и изръмжа доволно!
                Тамън да му сложа 5-та, щото бях вече с около120 и разбрах съня!
                Вещаеше щета и загуба.
                Махнах си моментално крака от педала за газта, а Алфи някак укорително с гласа си ми отвърна!
                И лентата се завъртя!
                От нищото, или по-точно от калта изкочи едно БМВ и кацна напреко на пътя, на не повече от 8-9 метра.
                Не можех да направя нищо!
                Преминаха на забавен кадър , първия ми ловен излет, първата целувака...
                А отсреща сковани от страх и ужас ме гледаха две очи, които се уголемяваха все повече!
                Алфи се вряза като камикадзе, с ясното съзнание, че е по-добре да свърши така, отколкото осран от пуйки и кокошки в някой заден двор!
                Не почувствах удар!
                Всъщност не чувствах нищо!
                После..
                После очаквах болката,но не ме болеше нищо!
                Всъщност нищо ми нямаше!Щеше да ме боли после. като осъзная какво е станало
                На идиота, на който Алфи му вкара колонката до средата на купето също му нямаше нищо, акъла най-вече!
                С размазана предница и покривено купе, Алфи сякаш беше заспал доволно своя вечен сън!
                С ясното съзнание, че ме е спасил за последен път!
                Вечна му памет и мир на тенекиите му!
                Амин!
                Така като чета и си го представям да се случи с мен и моята кола...и си представям ужаса,който бих изпитал...за мен колата ми е първото ми дете(а първото истинско ще го кара убеден съм)
                ,което беше и болно на всичкото отгоре и след 2 години мъки го излекувах.......
                И съм толкова щастлив,а ти не се чувставш така предполагам...и доколкото следя постовете ти във форума съм останал с впречатлението,че обичаш доста своята кола(говоря именно за твоята,не просто някоя 33-ка),и искам да ти кажа,че съм съпричастен с мъката ти,но и да те развеселя с новината,че има още читави 33-ки и ти ще си собственик на някоя от тях...пожелавам ти го...и стискам палци...
                sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                Ex...
                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Кофти батка,
                  ама дреме ти на ауспуха за останките
                  дето отиват за пирони, чукове без дръжки и бодлива тел..
                  Най-важното е ти да си жив и здрав!
                  Пък нали знаеш, че на която кола, когатои дойде
                  я цикъла, я аборТажа, я пляскането по челото..
                  Тва е.
                  Сори ама живота продължава
                  Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Тю, много жалко.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Жалко за колата колега ... радвам се , че ти си наред , както и човека в другата кола . Случват се такива неща ... добре , че можеш с чиста съвест да се изправиш и да продължиш напред
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Все пак, достоен край за една Алфа - внезапна смърт на пътя, а не в агония на паркинга. Добре, че не е завлякла и друг с нея. Успех при търсенето на следващата.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Радвай се че сте живи и двамата, другото все се преглъща някак си
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Баси много тъжно е разказано...най-вече това някакси истински ме разчуства "Алфи сякаш беше заспал доволно своя вечен сън!
                            С ясното съзнание, че ме е спасил за последен път!"...
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Както казаха колегите,важното в случая е,че на вас ви няма нищо а колицата си е отишла вазможно най достойно.

п.п. Колега колко на брой бяха стволовете? Не съм гадател амма май нещо тоя сън си ми мирише на 159'ка отрязани стволове погледното от горе кръгове ала бала нали?
                              156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                              KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                              Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                              Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Working...
                              X