Известие
Collapse
No announcement yet.
Реквием за една Алфа!
Collapse
X
-
Моите съболезнования колега ... мн. тъжна история ... пожелавам ти успех и мн. мн. мн. безаварийни км. с новатаsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение.Не съм гастарбайтер,отдават ми се чуждите езици.Знам и македонски.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Ден каталава, пйос ине малака, ке о ипефтинос, я тис влакиес , ти кани!Яти ден мас доси епи ена простимо, ке ти омада на исихази!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДен каталава, пйос ине малака, ке о ипефтинос, я тис влакиес , ти кани!Яти ден мас доси епи ена простимо, ке ти омада на исихази!Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеАфтос ине малакас.Еси ехис дикио!Аиде калес гиортес апо мена!
За сега преговорите вървят добре!Може скоро да се кача на по-расов кон!Личния ми тенекеджия си е наумил да даде втори живот на Алфи!Не защото си заслужава, а ей така от спортна злоба!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЕто!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Така е!
На пръв поглед не е особено сплескана, ама е мръднало цялото купе!Удара беше зверски!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment