Известие

Collapse
No announcement yet.

Реквием за една Алфа!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:28.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Иво поразтърсих се та 2 ми хванаха око:
      http://www.cars.bg/u112374
      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...870&f1=details

Струват ми се доста гледани, та си струва да им удариш един поглед!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Дай по подробно де! 45 или 46, нов внос или регистрирана? Има ли значение от кое село е и тнт.
        Ако държиш на 33 - признай си без бой.
        Въпросът е да се оглеждаме ли тук за нещо или ....
        Лошото е че Алфите прогресивно се увеличават, но боксерите прогресивно намаляват.
        Знам, че ви изнервих, ама хем ми се ще 33-ка,хем не намирам .
        Внос не искам, защото там нещата са...
        Няма значение от кое село е!
        Или ще е 1.6 или 1.7 16 в.
        Живко, на тия двете съм им се обаждал поне по-три пъти, ама никой не отговаря.Все пак на бялата виж от кога са и снимките.На още три ми се обадиха, но нямат документи.Пълен батак е!
        Май и аз не знам ,какво искам, ама като го намеря ще го позная!
        Благодаря ви и дерзайте!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:28.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Знам, че ви изнервих, ама хем ми се ще 33-ка,хем не намирам .
            Внос не искам, защото там нещата са...
            Няма значение от кое село е!
            Или ще е 1.6 или 1.7 16 в.
            Живко, на тия двете съм им се обаждал поне по-три пъти, ама никой не отговаря.Все пак на бялата виж от кога са и снимките.На още три ми се обадиха, но нямат документи.Пълен батак е!
            Май и аз не знам ,какво искам, ама като го намеря ще го позная!
            Благодаря ви и дерзайте!
            E на комбито има 3 телефона на които така или иначе ще ти отговорят, а и обявата е пусната на 15 април, т.е. си е прясна ...става въпрос за автокъща Капитолия, а за бялата, може би вече ще е продадена...
            Ето и телефоните: 02/923 11 00; 0878433188, 0878875594
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• колеги като сте тръгнали да търсите 33-ка в София на Дондуков и Васил Левски срещу БЧК от другата стана беше на тротоара сега е в дворчето има една тъмно червена комби виждал съм я от тролея , че се продава ! Повече не знам но ако има интерес мога да хвърля 1 око , снимка
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                колеги като сте тръгнали да търсите 33-ка в София на Дондуков и Васил Левски срещу БЧК от другата стана беше на тротоара сега е в дворчето има една тъмно червена комби виждал съм я от тролея , че се продава ! Повече не знам но ако има интерес мога да хвърля 1 око , снимка
                Не казвай какво можеш, а го направи!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:29.

Comment

• Механичните забележки ги оправям.Интересува ме повече геометрията.Да не са чукани зверски!

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47206

?

Comment

• Така днеска ходих да я видя (снимки по долу) колата на външен вид не изглежда зле забележки не видях нещо което да ни се набие в очите с изключение на 1на пукнатина на бронята от ляво , но едва се забелязва , от вътре поне това което видях през прозореца ми се стори доста запазена собственика го нямаше та говорих с някакъв негов колега , които ми каза ,че до скоро е бил карал ама аз тая кола от зимата я гледам там така че колко е истина незнам . Дано съм бил полезен
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                        sigpic

Comment

• Колега, мерси, ама казах по-горе 1.6 или 1.7 16 в.
                          Има една 1.7 ие, която е перфектна.Собственика и е студент и за това кара нискобюджетния Ситроен на дядо поп. Ако го напънеме и му дадеме добра цена ще клекне!
                          Ако трябва ще го биеме(пак трябва да кляка, щото е труден за стигане , ама ще помага.Къде ще се дява)
                          Проблема е. че не искам да се вкарвам във филм с тоя инжекцион!Иначе колата му е перфектна!Приятел ми е!За Зилата говоря!
                          Той не знае, ама аз си го имам на ум!

Comment

• ко и беше на инжекциона на тая. ти нали ще я газифицираш. ще те науча на една далавера с тоя механичен дебитомер и изпарителя на газовата и ще си джиткаш като пич без да ти гасне и без детонации.
                            точка

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Колега, мерси, ама казах по-горе 1.6 или 1.7 16 в.
                              Има една 1.7 ие, която е перфектна.Собственика и е студент и за това кара нискобюджетния Ситроен на дядо поп. Ако го напънеме и му дадеме добра цена ще клекне!
                              Ако трябва ще го биеме(пак трябва да кляка, щото е труден за стигане , ама ще помага.Къде ще се дява)
                              Проблема е. че не искам да се вкарвам във филм с тоя инжекцион!Иначе колата му е перфектна!Приятел ми е!За Зилата говоря!
                              Той не знае, ама аз си го имам на ум!
                              А,хубава работа.Момчето с такава любов си я гледа и стяга и ти искаш да му я отмъкнеш.
                              П.П Какво стана с него,къде се загуби така,и тука не влиза и в скайп не влиза
                              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                                А,хубава работа.Момчето с такава любов си я гледа и стяга и ти искаш да му я отмъкнеш.
                                П.П Какво стана с него,къде се загуби така,и тука не влиза и в скайп не влиза
                                Учи, щото е сериозен.Сега е на друга вълна и за това не бара компа.Колицата му няма как да му я отмъкна, щото съре не ми дава, а и цитруса скъса ремък на динамото, той пък скъса ангренажния ремък и мотора роди!Това се случи вчера.
                                На въпроса какво правите!?- бодро отговорихме:
                                -Теглиме се , както винаги напоследък!(със Ситроена теглихме Алфи до ДЗИ, а сега конфигурацияте беше: Рени ,а после плодчето).Голям майтап!
                                146 с 1.4 мотор е загубена работа. Остави, че не върви, щото купето е тежко, но и гори повече от 1.6.

Comment

Working...
                                X